LMA licurici ian - feb 2009 (85)
Raspunsuri - Pagina 5
bpaula spune:
Crissy c dragut e Razvan..are poze in care zici ca e fetita, dar in cele cu palarie e barbat adevarat. Sper sa se rezolve cu bine si sa nu fie nevoie de operatie. Fratele meu a fost operat la 1 an si la 3 de hernie.
Thea La multi ani!!!!!!!!!!!! Sa fii sanatoasa si fericita
Eu anul trecut pe vremea asta aveam contractii de pe la 4 dimineata si ma intrebam daca sa sun medicul. Nu l-am sunat dar am mers la cabinet pe la 17 si el deja plecase. La 21 m-am internat in spital si la 7 s-a nascut Marius dupa o noapte f grea in travaliu sfarsita cu cezariana.
CADIA spune:
uite poze din Albena:
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/ALBENA#5433984731595028546
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#
bpaula spune:
Vad ca faceti planuri de concediu. Eu as vrea sa mergem la munte in Austria o saptamana si o saptamana in Croatia la mare. Pentru noi e mai aproape in partea asta decat la noi la mare. Dar daca totul e bine si imi ies planurile s-ar putea ca in perioada aia iar sa am greturi si sa sarim peste concediu in vara![]()
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bpaula Vad ca faceti planuri de concediu. Eu as vrea sa mergem la munte in Austria o saptamana si o saptamana in Croatia la mare. Pentru noi e mai aproape in partea asta decat la noi la mare. Dar daca totul e bine si imi ies planurile s-ar putea ca in perioada aia iar sa am greturi si sa sarim peste concediu in vara |
Sa dea dzeu asa sa fie. Si eu sper la fel, sa merg la mare cu burtica
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bpaula Vad ca faceti planuri de concediu. Eu as vrea sa mergem la munte in Austria o saptamana si o saptamana in Croatia la mare. Pentru noi e mai aproape in partea asta decat la noi la mare. Dar daca totul e bine si imi ies planurile s-ar putea ca in perioada aia iar sa am greturi si sa sarim peste concediu in vara |
Frumos in Croatia, tare frumos...am fost si cu cu Razvi in burtica intr-un tur de forta de 10 zile pe toata coasta...si maine as mai pleca acolo.
Multumim de aprecieri
bpaula spune:
Cadia la mine daca e ca la prima sarcina trebuie sa astept sa trec de 20 de saptamani sa scap de dat la rate. Dar mai sper ca e cum zice Roxana una rea si una buna.![]()
In fine eu nici n-am ajuns la controlul de 1 an sa vad daca sunt ok, plus ca am cezariana asa ca om vedea pe cand bebe.
flowerbee spune:
Buna fetelor,
Crisspy, sa stii ca dr Nedelcu e specializata pe echo pt copii si se spune ca e f priceputa. Noi am fost la dansa pt galmita de la tzatzica si a fost f atenta. Dr Pop nu vede copii, pe noi ne-a vazut la 2 luni cand unii suspectau stenoza de pilor, dar de regula nu se ocupa de copii, mi-a zis chiar dansul.
Stai linistita, observa copilul si poate ca nu e ceva care sa nu treaca de la sine. Noi va pupam
.
Cadia, merci de intrebare. Alexiuta e bine, mai avem vreo 2 zile de antibiotic, a luat in greutate cat nu a luat intr-o luna jumate, acum asteptam uroculturile negative si apoi Priorixul.
Frumoase pozele de la turta, aratos si sigur delicios tortul!
Azi Alexiuta a cazut rau de tot. Se tinea de degetul meu pt ca sa mearga, s-a smucit din mana mea si a luat-o singura la goana pana a prins parchet si a alunecat pe spate si cu capusorul de podea. Mi s-a rupt sufletul pe moment, plangea ea, plangeam si eu. Apoi a inceput sa rada si a luat-o iar la picior (in patru labe).
Am citit cu interes ce ati scris despre copiii care mananca singuri. Eu cred ca la Alexia mea va mai dura pt ca ea abia mananca ce ii dau eu, apoi singura. Ea ar sta nemancata cu draga inima, laptic sa aiba.
Cat despre achizitii, fiecare copil in ritmul lui. Nu trebuie sa ii comparam ca ne zapacim noi, mamele.
Micola, sa ne spui de Alexutu ce ati facut la dr.
Alina1976, imi era dor de tine. Iti pun linkul cu pozele pe mess. Ce fac fetele?
Si eu vreau bb2...De cand am cisat sa sunt insarcinata, tot la asta ma gandesc...Dar am multe de rezolvat anul asta si nu le mai pot amana...
Noi plecam de Paste in Cipru sau Grecia. Sunt super oferte.
Hai ca fug. Pup.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Naty spune:
cadia si noi am fost anul trecut in Bulgaria la mare, doar cu Ioana si a fost extraodrinar de bine din toate punctele de vedere mai putin drumul. Am fost la Nessebar si am facut vreo 7 ore. De asta anul asta nu as vrea sa merg tot acolo ca nu vad cum as putea s-o tin pe Nadiusha in masina atata, ea se enerveaza si la un drum de 10 minute.
Pana in Albena cat ati facut? Ati fost la all inclusive? Cum se numeste hotelul?
Noi in afara de mare si munte vrem sa mergem o saptamana la Roma, doar noi doi, fara fete. De abia astept!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
anna-mama spune:
Noi anul trecut am fost cu Vladut in Grecia la mare, pensiunea era pe plaja, a fost f bine si comod si ne-am simtit super.
Crisspy, sper ca Razvi sa fie bine, Doamne ajuta sa se retraga umflatura!
Ti-a zis care ar fi cauzele herniei la copii asa mici?
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
crisspy spune:
Bee mersi frumos de sfat...asta este, astept pana pe 7 aprilie si mergem la dr. Nedelcu...sper sa nu se agraveze intre timp.
Anna tocmai discutam cu sotul meu ca, chiar despre cauze nu am intrebat. Ne-a explicat Dr. Topor cum e operatia si eu nu ma ingrijorez atat de operatie, caci stiu ca nu este complicata, cat de anestezie care este generala...ma ia asa un fior numai cand ma gandesc
...
Acum am niste timp liber la munca si vroiam sa citesc despre asta.