Clubul Cucelor Nauce *5*
Raspunsuri - Pagina 15
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
misha71 spune:
....si mi-am cautat cucul pe net sa vaza okiu' meu pi undi ii umbla organele si ce-mi vaz okii? e tare rau satelitul ala
Irinucooooooo sa-ti traiasca barbatelul 1000000000 de ani si sa tot fiti intr-o luuuuuuuunga luna de miere
Pentru cine ziceai ca esti fierbinte?
Sandele tot dupa canapea esti? Sa nu-mi zici ca ai scapat soarecele ala
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](images/user_woman.png)
gabriella1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui diarux
olaaaaaaaaaaaaaaaaa cucuiete dragi!!! ie-te si duamna GABRIELLA, ai si gasit subiecte interesante! mai ceva decat ala al meu cu vecina!baga link. ![]() "Viata e o gluma foarte serioasa"- V. HUGO Ruxandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">In loc de blog...deocamdata ![]() A fost odata... ![]() |
hiote na, sa te saturi si sa mori di ciuda ca bb-ul tau nu stia germana la 4 zile de la conceptie.
![](icon_smile_big.gif)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148242
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
basandicaion spune:
SALUT!CU SOARECELE AM REZOLVATO, DAR CUM O REZOLV EU CU FETELE DE LA AJUTOR UMANITAR CA MAU CATALOGAT GRESIT RAU DE TOT!
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 Gabitzoooooo!!!!!! Bine a inviat ca daca mai mori te alerg pin' te vede Scaraotzchi si te da jos din cazan! ![]() ![]() ![]() Da' chiar ca ti-a luat ceva pan' ne-ai gasit ![]() ![]() Ia vezi cin' te mai alearga pe DC sa se tina dupa tine si aici ![]() Io picai de pe drumuri (n-am ramas fara curent de data asta ![]() ![]() ![]() **************************************************************** Misha mami fericita de ![]() excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii ![]() ![]() |
io zic sa prizezi ceva delik'aat
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui misha71 ....si mi-am cautat cucul pe net sa vaza okiu' meu pi undi ii umbla organele si ce-mi vaz okii? ![]() ![]() ![]() Irinucooooooo sa-ti traiasca barbatelul 1000000000 de ani si sa tot fiti intr-o luuuuuuuunga luna de miere ![]() Pentru cine ziceai ca esti fierbinte? ![]() Sandele tot dupa canapea esti? Sa nu-mi zici ca ai scapat soarecele ala ![]() **************************************************************** Misha mami fericita de ![]() excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii ![]() ![]() |
![](toanerele.gif)
![](toanerele.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
gabriella1 spune:
off topic: nu vad bine, nu inteleg bine sau in Ro nu se mai invata gramatica? diaaaaaaaaaruuuuuuuuuuux, se mai preda sau nu bre gramatica lb. romane, ha?
Gabriela
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui violeta69 Gabitule...io cu flacara violet zic numa de bine ![]() hai te ![]() Alaturi de SONIA ![]() si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA ![]() si nu in ultimul rand donu'Bodo ![]() Vio ![]() ![]() Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte. Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni. Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri. Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai. Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau. Mahatma Gandhi |
viole(n)to,nu ma aburi cu flacara mov ,zi mai bine ceva de cozonacii aia minunati pe care -i faci...Ca numai ptr nunta Calrei te gandisei la freo juma de tona
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Tizo mi-a fost tare dor de tine...Ti-ai schimbat nr de tel
si
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kokiy/kokiy.jpg)
kokiy spune:
Gabrielo,vezi ca se da rosu si pentru insinuari acu' ...si baga o poza sexoasa la misha sa te treaca in catalog ,nu ma fa sa caut io ca te-ai lins pe bot
Camelia,ce-ai patit fata??? cu cine te-ai pus rau ??? oricum si mie mi s-a parut dubios ca ne-ai gasit tocmai pe noi pe gustul tau ...si mai am o nedumerire cu privire la varsta fetei tale ...are 1.3 ani,1.4 ani sau 1.6 ani, ca eu tot nu am priceput
Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)