Clubul Cucelor Nauce *5*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns basandicaion spune:

mia fost tare dor de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

....si mi-am cautat cucul pe net sa vaza okiu' meu pi undi ii umbla organele si ce-mi vaz okii?
e tare rau satelitul ala

Irinucooooooo sa-ti traiasca barbatelul 1000000000 de ani si sa tot fiti intr-o luuuuuuuunga luna de miere
Pentru cine ziceai ca esti fierbinte?

Sandele tot dupa canapea esti? Sa nu-mi zici ca ai scapat soarecele ala

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diarux

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Gabrielo,tot slaba si veninoasa esti ??? ti-au dus dorului duamnele DC-iste,ca nu mai primira suturi in kur de mult...sa vezi ce primire eleganta o sa-ti faca

...si o gluma video

Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

da, s-au rupt de atata dor!cred ca m-au tinut 1 an numai in acatiste si flacari mov. buey, nu m-am bagat prea tare decat la un singur sb, la ala care-i duamna gravida de 3 zile si deja simte cum misca fatul. cica de la IQ ei ridicat kupilu si-a facut si rezervare la bamboo

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

olaaaaaaaaaaaaaaaaa cucuiete dragi!!!

ie-te si duamna GABRIELLA, ai si gasit subiecte interesante! mai ceva decat ala al meu cu vecina!baga link.

"Viata e o gluma foarte serioasa"- V. HUGO

Ruxandra , si minunea vesela,Andrei Tudor

Primele poezici pentru mamici si pepenasi
Au urmat poezicile de la un anisor...
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">In loc de blog...deocamdata
A fost odata...ca niciodata...povestea noastra

hiote na, sa te saturi si sa mori di ciuda ca bb-ul tau nu stia germana la 4 zile de la conceptie.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148242

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns basandicaion spune:

SALUT!CU SOARECELE AM REZOLVATO, DAR CUM O REZOLV EU CU FETELE DE LA AJUTOR UMANITAR CA MAU CATALOGAT GRESIT RAU DE TOT!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Gabitzoooooo!!!!!! Bine a inviat ca daca mai mori te alerg pin' te vede Scaraotzchi si te da jos din cazan!
Da' chiar ca ti-a luat ceva pan' ne-ai gasit Te stiam mai fasneata
Ia vezi cin' te mai alearga pe DC sa se tina dupa tine si aici

Io picai de pe drumuri (n-am ramas fara curent de data asta ) derect in cazanul de cuce si mi-am tras bececleta elipticoasa pe sufletelul lui mandea. Acu' sper sa mai mearga si singura ca dupa 5 minute mi s-a scurs toata enerjia multicolora din craci de mi-am indoit grisinele pe subt dansa. Da' acu' am alt chef de diete (gabrielo daca mai rizi TE CRAP! )

io zic sa prizezi ceva delik'aat

Gabriela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

....si mi-am cautat cucul pe net sa vaza okiu' meu pi undi ii umbla organele si ce-mi vaz okii?
e tare rau satelitul ala

Irinucooooooo sa-ti traiasca barbatelul 1000000000 de ani si sa tot fiti intr-o luuuuuuuunga luna de miere
Pentru cine ziceai ca esti fierbinte?

Sandele tot dupa canapea esti? Sa nu-mi zici ca ai scapat soarecele ala

organu' zici ceva de organu? isi asteapta randu' la calculator...i s-a dus anul de liniste ...gaaaataaaa

Gabriela

Mergi la inceput

off topic: nu vad bine, nu inteleg bine sau in Ro nu se mai invata gramatica? diaaaaaaaaaruuuuuuuuuuux, se mai preda sau nu bre gramatica lb. romane, ha?

Gabriela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violeta69

Gabitule...io cu flacara violet zic numa de bine

hai te ca si mie mi-a fost dor de tine!

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.

Mahatma Gandhi

viole(n)to,nu ma aburi cu flacara mov ,zi mai bine ceva de cozonacii aia minunati pe care -i faci...Ca numai ptr nunta Calrei te gandisei la freo juma de tona

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Tizo mi-a fost tare dor de tine...Ti-ai schimbat nr de tel si

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Gabrielo,vezi ca se da rosu si pentru insinuari acu' ...si baga o poza sexoasa la misha sa te treaca in catalog ,nu ma fa sa caut io ca te-ai lins pe bot

Camelia,ce-ai patit fata??? cu cine te-ai pus rau ??? oricum si mie mi s-a parut dubios ca ne-ai gasit tocmai pe noi pe gustul tau ...si mai am o nedumerire cu privire la varsta fetei tale ...are 1.3 ani,1.4 ani sau 1.6 ani, ca eu tot nu am priceput

Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput