iritatie urita la fundulet
Raspunsuri - Pagina 3
andreea37 spune:
Revin in legatura cu iritatia pe care am avut-o sa va spun ca am scapat si poate experienta care am avut-o va fi de folos si altor mamici.Intrucat cremele date de dermatolog nu au avut succes, si le enumar: Fucidin, cutaden, Fucidin M si nidoflor in combinatie cu alb de metil si Pifafucin, ADerma-Dermalibour am trecut la tratam naturiste.In primul rand am facut un tratam de 7 zile cu mibazol, crema veterinara cu antibiotice cu care o dadeam de 2 ori pe zi in strat f subtire. Am spalat-o cu ceai de coada soricelului, pelin si musetel (fara servetele umede),am aplicat crema de tataneasa de la plafar (mai buna decat galbenele) si am lasat-o cat mai mult fara pampers (numai la plimbare si la somn). de asemenea am aplicat 1-2 ori pe zi Spray anti eritem de la Klorane si o crema cu cold creme tot de la Klorane. Igiena riguroasa si acestea au avut efect astfel ca dupa 2 luni de chin avem iar piele fina dar nu mai folosim servetele umede si stam cat mai mult fara pampers. O spal tot cu vata si ceai si ii aplic crema de la Klorane de 2 ori pe zi, in rest tataneasa.de multe ori doctorii dau la nimereala si pe incercate creme....pe seama noastra.Sper sa fie de folos experienta noastra.
adrianaza29 spune:
si noi am trecut cu baietele prin acelasi lucru. mincarimea bubitelor i-a trecut de la fucicort si am primit o formula extraordinara de la o asistenta de la spitalul Grigore Alexandrescu:
formula este:
Neomicina- 1 gram
Stamicina - 0,4 gram
Hidrocortizon acetat- 4 fiole
Vitamina A- 2 fiole
Talc, ZnO- aa 30 grame
Apa distilata - 100 ml
Se poate prepara la orice farmacie cu laborator. Eu am gasit farmacia Sf. Maria, de la Piata Domenii.
andreeamaia spune:
Exista o crema care se numeste Pasta Petrinii si este doar 6 lei cutiuta vis-a-vis de magazin Bila pe Calea Floresti(in Cluj)si este cea mai buna. Bephanten,cutaden sau violet de gentiana sunt apa de ploaie. Am folosit bephaten vreo 2 saptamani si nu a fost nici un rezultat. Cu pasta petrinii i-a trecut in 3 zile(nu exagerez deloc). Bafta multa
Ela2001 spune:
Noua ne-a recomandat dr. dermatolog, pt o iritatie urata la fundulet, solutie Castellani (se gaseste la farmacie) care a dat rezultate f bune si rapide. Incercasem inainte tot felul de creme, care n-au rezolvat problema.
didi78 spune:
Incearca Nappy Rush Cream, tot de la Himalaya dar este exact pentru iritatii de scutec si contine zinc.
IoanaEne spune:
Si bebe al meu a fost iritat o perioada, il stergeam la fundulet si il dadeam cu crema cu galbenele. Am citit pe alte forumuri si am inteles ca toate mamicile spun ca e cea mai buna! Eu folosesc crema de galbenele de la Weleda pentru puiul meu si e foarte fericit! I-a trecut iritatia in doua zile si n-a mai aparut deloc de atunci. Ce mi-a placut foarte tare la crema asta e ca are numai ingrediente naturale si cred ca de-asta e mai buna, puteti sa o incercati si voi, sigur o sa ii placa bebelului!
klavier spune:
WELEDA - crema pentru fundulet - e bio, cu calendula, si face minuni. Am folosit-o si inca o mai folosesc pe trei funduletzuri, senzatia de usturime dispare instant si iritatia se vindeca rapid. E mult mai buna decat bepantenul.
www.ecologiceonline.ro/productdetails.php?idprodus=57" target="_blank">http://www.ecologiceonline.ro/productdetails.php?idprodus=57
Asa arata, se gaseste ori pe net, ori la unele magazine bio. In Austria se gaseste de la farmacie pana la DM, Bipa, Billa etc.