iritatie urita la fundulet

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea37 spune:

Revin in legatura cu iritatia pe care am avut-o sa va spun ca am scapat si poate experienta care am avut-o va fi de folos si altor mamici.Intrucat cremele date de dermatolog nu au avut succes, si le enumar: Fucidin, cutaden, Fucidin M si nidoflor in combinatie cu alb de metil si Pifafucin, ADerma-Dermalibour am trecut la tratam naturiste.In primul rand am facut un tratam de 7 zile cu mibazol, crema veterinara cu antibiotice cu care o dadeam de 2 ori pe zi in strat f subtire. Am spalat-o cu ceai de coada soricelului, pelin si musetel (fara servetele umede),am aplicat crema de tataneasa de la plafar (mai buna decat galbenele) si am lasat-o cat mai mult fara pampers (numai la plimbare si la somn). de asemenea am aplicat 1-2 ori pe zi Spray anti eritem de la Klorane si o crema cu cold creme tot de la Klorane. Igiena riguroasa si acestea au avut efect astfel ca dupa 2 luni de chin avem iar piele fina dar nu mai folosim servetele umede si stam cat mai mult fara pampers. O spal tot cu vata si ceai si ii aplic crema de la Klorane de 2 ori pe zi, in rest tataneasa.de multe ori doctorii dau la nimereala si pe incercate creme....pe seama noastra.Sper sa fie de folos experienta noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaza29 spune:

si noi am trecut cu baietele prin acelasi lucru. mincarimea bubitelor i-a trecut de la fucicort si am primit o formula extraordinara de la o asistenta de la spitalul Grigore Alexandrescu:

formula este:
Neomicina- 1 gram
Stamicina - 0,4 gram
Hidrocortizon acetat- 4 fiole
Vitamina A- 2 fiole
Talc, ZnO- aa 30 grame
Apa distilata - 100 ml

Se poate prepara la orice farmacie cu laborator. Eu am gasit farmacia Sf. Maria, de la Piata Domenii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeamaia spune:

Exista o crema care se numeste Pasta Petrinii si este doar 6 lei cutiuta vis-a-vis de magazin Bila pe Calea Floresti(in Cluj)si este cea mai buna. Bephanten,cutaden sau violet de gentiana sunt apa de ploaie. Am folosit bephaten vreo 2 saptamani si nu a fost nici un rezultat. Cu pasta petrinii i-a trecut in 3 zile(nu exagerez deloc). Bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Noua ne-a recomandat dr. dermatolog, pt o iritatie urata la fundulet, solutie Castellani (se gaseste la farmacie) care a dat rezultate f bune si rapide. Incercasem inainte tot felul de creme, care n-au rezolvat problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi78 spune:

Incearca Nappy Rush Cream, tot de la Himalaya dar este exact pentru iritatii de scutec si contine zinc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaEne spune:

Si bebe al meu a fost iritat o perioada, il stergeam la fundulet si il dadeam cu crema cu galbenele. Am citit pe alte forumuri si am inteles ca toate mamicile spun ca e cea mai buna! Eu folosesc crema de galbenele de la Weleda pentru puiul meu si e foarte fericit! I-a trecut iritatia in doua zile si n-a mai aparut deloc de atunci. Ce mi-a placut foarte tare la crema asta e ca are numai ingrediente naturale si cred ca de-asta e mai buna, puteti sa o incercati si voi, sigur o sa ii placa bebelului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

WELEDA - crema pentru fundulet - e bio, cu calendula, si face minuni. Am folosit-o si inca o mai folosesc pe trei funduletzuri, senzatia de usturime dispare instant si iritatia se vindeca rapid. E mult mai buna decat bepantenul.

www.ecologiceonline.ro/productdetails.php?idprodus=57" target="_blank">http://www.ecologiceonline.ro/productdetails.php?idprodus=57

Asa arata, se gaseste ori pe net, ori la unele magazine bio. In Austria se gaseste de la farmacie pana la DM, Bipa, Billa etc.

Mergi la inceput