Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (371)
Raspunsuri - Pagina 8
carpatina spune:
mami25_7 DPN: 24.02.2010... Ce zice doctorul? Care e AMRul?
Sa zici cand e nevoie de 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
ceamica,betty,ayumi,diwana, rodicamaries, urmychance ?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Mariana, cum sa facem sa organizam o iesire intre fete, gagici, ce propuneti? |
Eu tocmai am vazut ca s-a deschis undeva langa mine o pizzerie / bar cu terasa (terasa are "geamuri" din folie de plastic)- am intrat acolo si am vazut ca e destul de cald inauntru. Ca preturi - ori sunt prea scumpi, ori prea noi si nu stie lumea de ei, ca era cam pustiu
Este undeva pe Sos Iancului, pe langa Mega Image (intrarea e pe str. Cristescu Dima), se numeste I'Landrino.
Week-endul asta ar fi chiar si pt mine bine, ca se pare ca sunt destul de libera. Asa ca daca va aventurati pana acolo, la un bar necunoscut propus de cineva plecat de cam multicel din RO, astept un semn
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
aandreea27 spune:
maria chiar asteptam a citesc si de voi.bravo lui teo si andu merge cu placere la eta,dar pacat ca se imbolnaveste asa des.cat despre alex,se apropie de o varsta dificila.
roxana ma bucur sa citesc despre copilasi ca sunt bine.cat despre mama lor ea este pe drumul.......spre bine?pupici.
ma duc sa ma mai joc cu bolnaviorul,imi era asa dor sa il vad iar in forma(aproape).
va pup
Sabina spune:
io ca de obicei, super varza:D
am lansat ideea si cand colo se pare ca vom sta mai mult la munte.We asta deci e oricum compromis, dar ne intoarcem vinerea viitoare, voi cat mai stati?
Sofia chiar a prins ideea cu skiul, are un monitor mega simpatic, un domn care a facut scoala de ski pe vremuri, ii place foarte mult, saptamana viitoare va fi soare pemanent...o dam undeva si scoala si tot:D
Adevaru e ca acu invata skiul, e varsta ideala, de citit citeste, de socotit socoteste....:)))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
crishtina spune:
Venim si noi la apel! ![]()
Cu cateva cuvinte despre noi...ca zilele astea tare am vrut sa scriu si eu o parere la ce zicea Gabriela despre micuta dar m-am abtinut...ca sa nu mai starnesc alte discutii contradictorii.
Nicole e din ce in ce mai bine cu reglarea...deja se uita la jucarii, sta mai mult treaza si linistita cand nu doarme...simt ca e mare
Robert ii arata jucarii si e tare fericit cand zambeste la el. Pana acum am tot evitat sa ii las singuri...ca la inceput am mai prins niste episoade de gelozie cand nu eram langa ei. Si azi am plecat pana afara sa pun haine la spalat. Pe Nicole am lasat-o in camera sus in patut la carusel, si Robert l-am luat jos si i-am zis sa se uite pe geam. cand vin(2 min cred),el langa Nicole in patut...a pus iar melodia la carusel...si se uitau amandoi...si imi zice Robert "capem odoi"
(incapem amandoi) Credea ca eu de asta nu il las sa urce cand e Nicole in patut
Asta e doar un episod din multele frumoase de cand sunt amandoi.
Cu povestile nu am mai reusit sa scriu...avem si noi asa inventate si multe adaptate.. fara povestiri de groaza si deja se teme de lup...si nu l-am speriat niciodata. Si cele inspirate din realitate sunt si mai palpitante
ca de ex cu Chit- Chit care s-a prins in debaraua de afara...a mers sa manance branza si a adormit langa ea
Cam asta dspre noi...multa sanatate va dorim si numai bine la toti!
Crishtina cu Robert(09.09.2007)
&
Nicole (18.11.2009)
aandreea27 spune:
mariana mie mi-ar place locatia,o si stiu ptr ca este aproape de mine.dar prolema este la andu,ptr ca este inca bolnav si nu se pune problema sa il scot printre alti puiuti.si fara el....nu am sare si piper
.
sabina ma bucur ca fetitei ii place ski-ul este un sport deosebit.imi place de tine,esti o mamica foarte trendy.
.
chiar voriam sa te intreb.nu prea stiu ce alimente sa ii dau lui andu dupa enterocolita.acum este spre vindecare si as vrea sa ii dau si altceva,il mai tin pe regim pana luni,dar treb sa ii dau si altceva,ptr ca i-a revenit pofta de mancare si papa de regim nu ii mai ajunge,si s-a cam si saturat.
apropo de greutatea lui andu,imi e frica sa il urc pe cantar,era de asteptat sa slabasca,dar nu ma pot obisnui cu el fara burtica.de fapt am slabit toti trei sincron si mama si tata si copil.
dar ne revenim noi![]()