Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (371)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Am auzit ca ar mai fi un centru in Pipera, pe Iancu Nicolae. Acolo ai fost? Daca mergi te rog vezi si daca au tots, ca as putea sa il duc pe Andrei acolo.

De ce nu suni?

http://www.ftk.ro/academii-fastrackids-in-romania/bucuresti

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Pai nu stiam ca au contactul pe site. E pus destul de recent, in ianuarie cand am mai investigat eu problema doar anuntau ca functioneaza noul centru si atat.

Poate ca ultimul lucru pe care il doresc altii este sa ma raneasca, dar este pe lista
Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Sabina, asa e, mai degraba noaptea are aceste pusee, parca sunt din ce in ce mai rare. Si eu sper asa sa fie, si sa nu mai fie nevoie deloc de formula. Nu stiu daca laptele e suficient, dar daca zici ca si la tine sanii erau moi...N-am incercat sa o culc langa mine, mi-e cam groaza...crezi ca ar ajuta?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)

este o idee buna sa o culci langa tine, atata vreme cat nu devine un obicei, Cristi a dormit cu mine in pat in perioada in care se trezea des pt tatzi, nici acum nu doarme toata noaptea singur in patutul lui, mereu ma striga si ma cauta cu manuta....nici eu nu am avut sanii tari...sigur o sa fie bine.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

http://family.webshots.com/photo/2484069160102537454svCycG

mami fericita de Vladut Dominic

Sebi are nevoie de voi!!!

ce baiat frumos!!!!!! , ma bucur ca sunteti bine si va acomodati usor acasa.

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Mandarinuta mi-ar placea sa ne vedem, cat despre teatru pt copii cred ca o sa venim si noi, vb zilele acestea, poate daca vremea este buna mergem sambata....ahhhhhhh vin socrii sambata, oricum mai vb. Sarcina usoara in continuare si de ce nu un fratior pt Antonia, sa fie sanatos/sanatoasa, cred ca este mai important.

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Vad ca a tinut cu absentele nemotivate, asa ca va mai las cateva ore sa veniti la apel....

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Vad ca a tinut cu absentele nemotivate, asa ca va mai las cateva ore sa veniti la apel....

Apai dna profesoara.. sunteti cam indulgenta.. vorba-i vorba si nu se ia inapoi!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

gata la apel si noi cu vesi ceva mai bune.dar am tras o sperietura crunta saptamana asta cu andu.dupa o enterocolita care ne-a tinut in tensiune cam o saptamana,azi s-au vazut primele semne bune.de fapt de ieri.are doua zile de cand nu mai vomita,azi nu a facut deloc treaba mare,mananca mult mai bine si tonusul lui este in crestere.am umblat din doctor in doctor,dar pana la urma tot medicul de familie a gasit leacul miraculos.il mai tinem inca o saptamana acasa dar imi e groaza cand ma gandesc ce ne asteapta la intoarcerea la cresa.
bag un oki sa vad ce ati mai scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

alina cred ca ati tras o sperietura.
erina,ca e obicei,esti o scumpa si o finuta.ma bucur mult cand te citesc.de asemenea ma bucur ca atat tu cat si copilasii sunteti bine.
gabriela si piciulika descrieti asa frumos primele zile cu bebe,imi aduceti aminte de primele mele zile cu andu,va descurcati super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

buna fetelor,

hop si eu la strigarea catalogului: "Prezent!"
CeciliaL multumim pentru aprecieri !
Pai noi nu avem nici o veste mai importanta....Natalia e cum o stiti, la fel de micuta si de slabuta...Normal, a mai crescut si ea, dar in stilul propriu: e tot sub orice limite cu greutatea, are in jur de 9 kile (nici n-am mai cantarit-o de mult).
Transmitem felicitari si imbratisari proaspetelor mamicutze !! Sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei !!
Banuiesc ca e destul de greu cu 2 copilasi acum, dar sunt sigura ca si bucuriile sunt duble

Natalia-13 sept. 2007
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui toma_lly
nici n-am mai cantarit-o de mult

Asta arata ca nici nu te mai streseaza ideea, ceea ce e foarte bine.

Oricum in poze pare chiar bine. O duci la cresa/gardinita?

=====================

Mergi la inceput