Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (3)
Raspunsuri - Pagina 9
crissy77 spune:
M-a rugat educatoarea sa-i fac rost de o melodie ca sapt. viitoare are inspectia de grad. I-am promis ca o ajut dar nu am gasit-o pe nicaieri. Ma puteti ajuta?
Cantecelul se cheama "Carnavalul din poveste - Trill". Daca o aveti format mp3 sau orice alt format audio... raman datoare. Am gasit in format video, il am deja pe calc dar nu am rezolvat pb ca tb sa-i fac cd audio. Multumesc
Noki, deci trai, nineaca...
P.S. Noi suntem bine.
Cristina 11 s & Elise-Stefania
cristinamh spune:
cris, da-i play, si incearca cu record sound sa captezi sunetul, direct din placa.
apoi ii faci cd.
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce mai citim, ce mai vedem...
Bic spune:
Valeuuu, ce-i pe la voi pe-acolo. Nu mi-am dat seama de gravitatatea situatiei cu zapada pina cind nu am vazut mesajele voastre cu gradinitele inchise si pina cind nu m-am uitat pe Youtube la niste video-uri.
Mie imi lipseste zapada - motiv pentru care am fost la schi in ultimele trei zile - dar daca lucrezi si trebuie sa te deplasezi departe, cred ca e f. nasol. Am vazut pe Youtube cum pe Colentina s-a intimplat fix acelasi lucru ca acum doi ani cind eram cu acolo: troleibuze blocate de masinile parcate pe strada si autoritati care nu iau nici un fel de msauri. Beton. Deci, stau linistita ca nimic nu s-a schimbat. Toate bune si frumoase.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
Info utile despre cresterea copiilor
www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears
www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina pozitiva
lavi02 spune:
Bic relatare de la fata locului: a plouat de dimineata, cred ca ploua si acum, zapada se topeste, tot Bucurestiul e o mare balta!
Noki te asteptam cu drag inapoi! Ce-i aia 12-15 grade, soare si frumos?!?!
Mandy ce mai faceti voi, si-a gasit de lucru sotul tau?
ilenutza spune:
Neata, ne-am repatriat si noi in Buc.
Am plecat duminica din Cta la ora 13 si am ajuns la 6 in B.Ne-a ajutat Dumnezeau sa nu ramanem pe acolo.
Pana la Lehliu am mers pe A1 si apoi pe drumul vechi.Dupa noi s-au inchis ambele.Nu am stiut ce inseamna sa ninga viscolit pana atunci.Soseaua era cand plina de zapada , cand cu gheatza, cand curata.Din cand in cand ne invaluia un nor de zapada incat nu mai vedeam nici macar un metru in fata masini, masina din fata cand aparea cand disparea.M-a surprins cat de brusc s-a schimbat peisajul: pana la km 100 am mers super bine si deodata am intrat in zapada si ninsoare!!!
Sa le fie rusine autoritatilor ca nu au fost in stare sa puna niste panouri pe A1!
Ref la invatarea unei limbi straine la varsta asta:Eu am fost tare sceptica in sensul acesta.DAR, cat au fost la gradi la Cta au avut o educatoare care vorbea cu ei f mult in germana, cantecele, poezii, vocabular, etc si au invatat f multe cuvinte si le place.Acum vb eu cu ei acasa, avem un vocabular pe care il repetam si sunt convinsa ca o sa le prinda bine.Cand o sa am ceva timp o sa dau o fuga la Goethe sa vad ce gasesc pe acolo!
Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010
maria_alexia spune:
Bic, interesant noul tau link de la semnatura, cel cu disciplina pozitiva. De-abia astept sa prind timp sa citesc mai mult pe-acolo. Ai inceput sa practici deja, ceva experiente?
Noki, have fun, ia-ti portia de distractie, libertate, soare...
mandyksch spune:
Inca nu si-a cautat asa mai serios. Pana una alta situatia e buna asa pentru ca daca ar intra pe un program de la 7,00 dimineata pana dupa-masa nu ar fi cine sa il mai duca pe Kriszti la camin si sa il aduca. Pana acum a avut de lucru pe cont propriu, pentru ca a revenit la lucrari de instalatii. Are ceva promisiuni pentru la primavara, dar vom vedea daca se va finaliza ceva.
Am si eu o curiozitate pentru cine stie. Daca ai absolvit ISE-ul in generatiile cand se faceau 5 ani, se considera ca si cum ai avea master? Am inteles ca acum se fac studii de 3 ani+master 2 ani. Am avut o discutie in contradictoriu cu cineva.Eu stiam ca exista o lege publicata in 2004 (nr.288 parca)care spune ca Diplomele absolventilor de īnvatamant superior cu durata de 5-6 ani sunt de drept echivalente cu diplomele de master, dar nu mai stiu daca e in vigoare sau nu.
tania-z spune:
intrare super-meteorica, ca ma strange timpul:
1. a murit bunica mea. ultima. am avut senzatia ca gata - si ultima bucatica ce ma mai lega de copilarie mi-a fost luata. Amar gust...
Azi am fost la inmormantare, au ramas casa si curtea goala, la tara, foarte trist... nu mai am la cine merge.
2. Sunt secretar in comisia de licenta de la facultate - munca si nervi - fara bani in schimb, ca sa nu mai vorbesc de timp pierdut aiurea. Sper sa nu mai primesc sarcina asta niciodata. (dureaza 3 saptamani...)
3. Pentru cele interesate in parenting si chestii psihologice legate de copii, am primit urmatorul link: http://www.inspiredparenting.co.za/
n-am citit nimic de ceva pagini
pupici!