**Zmeurici de iulie-august 2009 (26)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Motana aseara tarziu am avut musafiri (nasii lui Eric) si ne-am delectat toti cu filmuletul cu Daris care papa spaghete. E super cum papa spaghetele..si in plus toti au fost fermecati de exotismul ei. Frumoasa tare printesa mexicana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

La multe lunite pt ieri:
Ioana-Antonia de Ionik76
Daria Antonia de Andra_80
Stefania Maria de Monitza86
Kevin de Anisiap

La multe lunite :
Delia Maria de icmanu
Anastasia Ioana de adrianafedorca
Sara Maria de mihaStroescu
Maria Alexandra de Corinna1982

La multi ani:
Altheea27
Milan de Emabucuresti

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Clara multumesc mult! Ma gandesc cum fac si-ti scriu pe pm.
Foarte frumoase pozele din excursia voastra, chiar ma miram cand am vazut casele acelea ca nu pareau americane deloc. Le-am vazut si pe blog, dar n-am apucat sa citesc detaliile. Imi plac mult fesuletele lui Bryce, ii stau foarte bine. Am vazut si pozele cu socrii tai, aata foate cool, mai ales el. Parca e rupt din filme.
Trebuie sa-ti spun ca ai un cititor de blog constant in persoana sotului meu. De cand cu filmarea in jumperoo, ma tot intreba de blogul tau si ma batea la cap sa-l pun la mine pe blog pe prima pagina ca sa-l gaseasca usor sa-l citeasca. Eu l-am pus, dar aparea la profil, el ma tot batea la cap ca nu-l gaseste, pana la urma am reusit.

Motana, ce-mi place ce scrii tu! Asa eram si noi inante sa auzim de blw. ne gandeam orice numai avioane nu. Tot vorbeam despre cum o sa fim ni la masa cu copilul, ca o sa-l lasam sa manance singur, n-o sa-l pacalim, mai tarziu nu o sa-i pun desene si nu o sa-l recompensam pentru ca a mancat, etc. Pe de o parte citisem cate probleme de alimentatie deriva din pacalelile astea, pe de o alta parte nu sunt de acord cu pacalitulsi mintitul copilului in nici o privita, iar pe a treia parte am experienta mea de "copil mofturos".

Toata copilaria mama si toata familia se plangeau de mine ca-s mofturoasa, imi faceau avioane, imi spuneau povesti ca sa mananc mancarea pe care ei mi-o pregateau, despre care ei imi spuneau ca e buna, pe care ei mi-au pregatit-o si eu as fi fost nedreapta sa n-o mananc, etc. Un lucru nu s-au intrebat, daca am nevoie de acele alimente, daca imi plac. M-au indopat cu ficatei si fripturici si imi amintesc si acum cum imi umpleam gura cu mancare si ma duceam la baie sa s-o scuip. Eu preferam piure de cartofi si mancarica de pastai, tata imi spunea ca aia e mancare de om bolnav si imi dadea cartofi prajiti cu carne. Primul lucru care s-a intamplat cand am plecat de acasa la 19 ani (primul an de facultate) a fost ca am mancat numai ce mi-a placut mie (fara carne, fara prajeli, doar clatite si omleta), multe legume si fructe, paine si dulciuri. Nu ma gandeam eu atunci ca o sa devin vegetariana, dar fara sa-mi dau seama nu cumparam niciodata carne. Intre timp am cunoscut vegetarieni, am auzit tot felul de teorii care la inceput mi se pareau aberante, iar cand mergeam acasa in weekenduri mancam din mancarea mamei cu carne. Intre timp m-am lasat de carne, am descoperit tot felul de legume, fructe, seminte, boabe din care se fac mancaruri savuroase. Cam acelasi drum, in paralel, l-au urmat si sora mea si sotul meu si sora lui si sotul ei. Pe scurt: ceea ce parintilor mei li se parea sanatos nu era pentru mine. Nu stiu ce e sanatos pentru Filip, dar ii ofer optiuni si il las sa aleaga. Nu vreau sa-l incurajez sa manance nimic. Exista o varietate foarte mare de alimente din care poate sa aleaga ce-i place lui.

Si eu cred ca e mai important sa spend time cu copilul, sa have fun, sa te bucuri de viata, decat sa dedici tone de timp gatitului, alimentatului, etc. Cand ii e foame, mananca el copilul ceva, important e sa fie fericit, sa aiba o mamica relaxata si zambitoare.

Hai, ca m-am intins cat o zi de post, dar imi place cand vorbim aceeasi limba

Elena, eu am luat pentru Filip paste de orez bio de la plafar cu 17 lei si paste de alac bio de la dm cu 5 lei. Noi avem istorii de alergii in familie si as vrea sa aman graul macar pana la 7 luni.

Badurox, BABA inseamna TATA in turca .

Unguras, bubitica mica! Trec ele bubitele si o luatide la capat

Noi ieri am sarit peste pranzul diversificat. Am iesit la lunch&shopping si am ajns seara la 8 cu copilul adormit. Am avut o banana si bavetica la mine in caz ca cerea mancare de la masa noastra, dar n-a cerut asa ca am preferat sa-l alaptez. Azi ne-am bucurat din nou de un scutecel cu kk de bebelus

Happy-mami de Filip, 1 august 2009
Odiseea sarcinii
Travaliul

www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms

www.youtube.com/watch?v=WsDLEiVGqsQ&feature=player_embedded" target="_blank">25 de motive pentru a fi vegetarian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetele.nu am mai intrat zilele aste pt am avut probleme cu netul
in primul rand vreau sa_i raspund lui ALINUTZA noi am fost diagnosticati cu dermatita atopica de cand aveam 2 luni,pediatra noastra este si specializata in dermatologie la copii si ne_a recomandat sa il feresc de praf,de umezeala,de caldura prea mare,dar nici intrun caz sa aman diversificarea.intradevar trebuie sa o luam usor sa introducem cate 1 aliment,dar nu sa amanam.acum DENIS nu mai are de vreo 1 luna,eu il dau cu o crema de la farmacie care este preparat pe loc cu care ii merge fff bine.sper ca si puiutul tau sa se faca bine ca tare uraceoasa e dermatita asta
CLARAJ frumoase pozele din excursie
ANIELASI felicitari la cumnatica pt fetita
MONILAND felicitari pt dintisorul LAUREI
MONTANA ce frumos papa DARIS spaghete
DENIS de vineri imi papa tare bine,papa san dimineta la 7,la 10 fructe sau iaurt,la 13 piure sau supica dupa care papa san,la 17 papa iar fructe si san si la 20 san(nu mai spun ca si peste noapte papa san de vreo 2_3 ori)
joi pe 11 o opereaza pe mami meu...am o frica,sper sa fie bine
vroiam sa mai urez la multe lunitze pt DELIA_MARIA SI ANASTASIA_IOANA

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Multumesc dragelor pentru gandurile frumoase si urarile adresate nepotiicii si cumnatelei mele.

Nu am reusit sa citesc mare lucru pentru ca am fost tot pe drumuri. Micuta Ana Maria este la terapie intensiva de vineri...imediat dupa nastere s-a cianozat si a facut o hipoglicemie..acum s-a stabilizat dar este inca monitorizata...iar diagnosticul momentan este suflu sistolic grad 3..care cica nu era cand s-a nascut dar a aparut a doua zi..lucru care stiam ca nu prea e posibil..ca daca e asa asa a fost din prima zi..in fine.
Eu sunt consternata de medicii si asistentele de la neonatologie....pur si simplu nu inteleg cum pot sa spuna unei proaspete mamici ca in primele ore bebelusii fac ce vor...unii se inrosesc, altii se invinetesc iar altii nu SUPRAVIETUIESC..e strigator la cer..zau..oare ele nu or fi avand copii acasa..nu or avea idee ce e in sufletul nostru?

Va pupic ..ma duc sa hranesc un pic flamand.

Aniela & Irina Georgiana (23 oct 2004) si Ania Ruxandra(22 iun 2009)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Ania-o papusica perfecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fetele!
La multe lunite pt ieri:
Ioana-Antonia de Ionik76
Daria Antonia de Andra_80
Stefania Maria de Monitza86
Kevin de Anisiap

La multe lunite :
Delia Maria de icmanu
Anastasia Ioana de adrianafedorca
Sara Maria de mihaStroescu
Maria Alexandra de Corinna1982

La multi ani:
Altheea27
Milan de Emabucuresti

Baduroxintr-adevar seamana fetele noastre scumpe . E o scumpete bebelina . Sa-ti traiasca
Am papat si noi azi de nu mi-a venit sa cred supita cu galusti si 2 borcanase de iaurt cu fructe. Acum avem la masa de la 5 ( sper sa vrea sa manance ) orez cu lapte si cu fructe un deliciu !
Blanca m-am uitat pe contul comun, dar nu am gasit retete de mancarica pentru bebei . Poti sa le mai trimiti o data , te rog?
Mami de Laura Maria(16.07.2009 )
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/LauraMaria6LuniJumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

La multi ani ALTHEE27!

La cat mai multe lunite frumose zmeureilor:Delia Maria, Anastasia Ioana, Sara Maria si Maria Alexandra!

Noi am sarbatorit ieri, totul ok, am termnat totul si copiii au fost cuminti.
azi noapte m-am culcat la ora 4 dim., m-am uitat la 2 filme...imi era si dor.
Edi a marait si el putin, dar a fost ok.
Azi e zi de leneveala...toti dorm...cred ca ma bag si eu putin la somn.

Andreea foarte bine sta Laura la kg...si este o frumoasa.
Corinna of...imi pare rau ca face fitze la mancare printipesa ta.
Clara super pozicile si oraselul e foarte frumos!
Abeg sorry...rectific in cel mai scurt timp. tare dulci sunt. voi stati in Ro sau in strainatate?
Motana am auzit si eu ca racusorii sunt foarte sensibili si vad pe edi care e cam dependent de mine...
am ajuns sa-l prea cocolosesc pe el si sa=l cam neglijez pe Marco...si nu vreau.
sunt curioasa daca va mai plange noptile in care vom fii la Pris si Edi acasa cu ai mei. atunci...clar...trebuie sa lucrez la mine...
Meleea draga de tine...lasa ca ti-a prins bine putina odihna.
badurox felicitari si pt. "baba". tare dulce este ciobanasul tau..o minune de copil.
Ungaras sanatate frumoasei MC! sper sa ai mai mult succes cu broccoli.
Crema se numeste Trixera si este pt. dermatita atopica si piele uscata, pt. adulti si copii.
da o cautare pe google vene trixera si citeste ce scrie...eu nu pot pune linkul ca se considera reclama.
Monica crema aia o cumperi pe reteta? cum se numeste?
Anielas of doamne...ce rau imi pare. Doamne ajuta sa fie bine Ana maria, sa-si revina cat mai repede...unele cadre medicale sunt fara inima...zau asa.

Edi a topit de dim. fructele...jumate de borcans cu jumate facute de mine...a chiat plans cand s-au terminat, asa ca i-am mai desfacut un borcanas si i-am mai dat si de acolo.
La pranz a papat piureul de legume+ broccoli, s-a cam stramvbat la inceput, dar tot a papat. a baut laptic si somn de voie.
merg sa ma pun si eu langa el, pana nu se trezeste.
duminica frumoasa in continuare.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Monica2008,ce contine crema preparata la farmacie?Sunt chiar curioasa......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Buna seara si de la noi!

Azi am facut 6 lunite. Multumim si fetele care s-au gandit si la noi! si noi pe Delia Maria de icmanu, Anastasia Ioana de adrianafedorca, Sara Maria de MihaStroescu si le uram la multe lunite sanatoase!

Motana, Alinutza multumesc de incurajari , incerc sa nu ma pierd si sa nu ma descurajez. Oricum laptele il mananca inca binisor (nu chiar ca inainte), cu conditia ca incercarile mele de diversificare mai mult sau mai putin esuate sa fie facute intre mese. Si la capitolul kg stam bine: are 9,1 kg si 74 cm.
Oricum am vazut ca scaunul de dimineata a fost diversificat , am gasit acolo si morcov si para si altele .
Azi am incercat saculetul minune cu o bucatica de banana si parca nu s-a mai strambat chiar asa.

Ungaras, pupam si noi pe MC si sa se faca bine si sa ne indemne la papat si pe noi.

Anielas, sanatate micutei Ana Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna seara si de la noi,
Am intrat sa va spunem ca ne-a aparut primul dintisor in sfarsit...
Corinna1982 la multi ani.Ce fata mare ai!
Giova ii dai piure cumparat?Raducu e mort dupa astea cumparate, in special de la hipp
Aniela, groaznic ce povestesti tu acolo!Sa-ti traiasca nepotica!
Monica2008 succes mamei tale la operatie, multa sanatate!
Mony08 e supertare denis cand rade!De fiecare data cd deschid forumul il privesc, si eu si raducu.
Elenada sanatate tatalui tau
Noi nu mai avem probleme cu papica, mancam bine, dar deoarece suntem energici rau nu depozitam nik pe noi.Suntem manechini!
De vineri inclusiv am stau cu raducu si nu am mai pierdut nici un moment, asta pentru ca in timpul saptamanii fiind la servici imi este un dor nebun de el!Asa ca fetelor, profitati din plin de clipele astea, ca timpul trece...oricum...
V-am pupat!

Mergi la inceput