cineva care nu a facut vaccinul la bebe?
Raspunsuri - Pagina 6
softurela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sirimie Daca vaccinul ar eradica boala atunci nu s-ar mai vinde. Cum se potriveste asta cu conspiratia universala a producatorilor de vaccinuri care fac doar marketing sa isi vanda marfa? Daca poliomelita ar fi eradicata nu s-ar mai face vaccinul anti polio. La fel ca in Franta unde nu se mai face vaccinul anti hepatita B pentru ca nu sunt multi bolnavi care pot raspandi bo Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog |
Exista numai la stadiu declarativ intentia de a eradica boala, asa cum de atatia ani promit ca gasesc leacul pentru cancer si in ciuda miliardelor de dolari pompate in institutele de cercetare....asta intarzie sa apara.
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
mcoca spune:
Softurela, autismul si vaccinul e o mare gogoasa. Te nasti autist, nu devii autist in urma unui vaccin. Ca tu nu ai vrut sa iti vaccinezi copiii e treaba ta, nu induce in eroare alte mamici.
Numarul de bolnavi NU a crescut, tocmai GRATIE vaccinurilor.
Sirimie, in Franta se face HepB. Nu mai e obligatoriu BCG-ul.
Vicky si Printzesone
softurela spune:
citat din mesajul lui mcoca Softurela, autismul si vaccinul e o mare gogoasa. Te nasti autist, nu devii autist in urma unui vaccin. Ca tu nu ai vrut sa iti vaccinezi copiii e treaba ta, nu induce in eroare alte mamici. Numarul de bolnavi a crescut, tocmai GRATIE vaccinurilor. Sirimie, in Franta se face HepB. Nu mai e obligatoriu BCG-ul. Vicky si Printzesone |
E gogoasa pentru ca tu nu crezi, dar spune-le mamelor care imediat dupa vaccin si-au vazut copii cu schimbare drastica de comportament.
Asta e, peste tot e asa, daca tie nu ti s-a intamplat, restul bat campii sau spun minciuni.
Si legatura intre ROR si alergii e tot gogoasa ? Cu astmul te nasti, asa-i nu? Atunci cum iti explici ca din 365 de zile cat are anul, i s-a declansat exact in seara vaccinarii ?
Nu exista pic de compasiune pentru victime, singura preocupare e ca nu cumva sa ia copilul tau rujeola, si culmea l-ai mai si vaccinat pentru asta.
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
sirimie spune:
citat din mesajul lui softurela [url]Exista numai la stadiu declarativ intentia de a eradica boala[\url], asa cum de atatia ani promit ca gasesc leacul pentru cancer si in ciuda miliardelor de dolari pompate in institutele de cercetare....asta intarzie sa apara. Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010) Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518 |
O boala nu este eradicata "declarativ". E eradicata atunci cand nu se imbolnaveste nimeni de boala respectiva un numar de ani.
mcoca spune:
ROR se face la un an. Semnele precoce de autism incep sa se detecteze in jur de un an. Voila corelatia lu peste.
Eu sunt de acord ca exista efecte negative. La tot ce e pe lumea asta sunt efecte negative. Dar sa spui ca ai facut dimineata vaccinul si seara a facut criza de astm .... mi se pare o reactie f rapida.
Vicky si Printzesone
sirimie spune:
citat din mesajul lui softurela Sirimie, pana la urma decizia vaccinarii e in mana mamei. Ea isi cunoaste cel mai bine copilul. Si eu le-am vaccinat pentru bolile care mi s-au parut cu adevarat grave dar cu ROR cu siguranta nu le voi vaccina. Am ales sa le sustin imunitatea in alt fel si vad ca pot conta pe asta. Multa sanatate la toti copii! Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010) Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518 |
Mult succes. Daca copiii tai nu vor intalni niciodata un copil bolnav de pojar atunci nu se vor imbolnavi. Daca vor intalni s-ar putea imbolnavi. Vaccinati ar face o forma mai usoara a bolii pentru ca au deja anticorpi formati.
Vaccinurile functioneaza in felul urmator: contin virusi morti sau atenuati in cantitate mica dar suficienta cat sa declanseze sistemul imunitar sa produca anticorpi la virusii respectivi. In momentul in care vor intalni un bolnav de pojar de exemplu si vor avea contact cu virusul, anticorpii deja formati vor lupta de la inceput cu boala si va face o forma mai usoara. Daca nu a fost vaccinat sistemul imunitar reactioneaza intarziat si va invinge boala mai greu.
sirimie spune:
citat din mesajul lui softurela E adevarat ca exista riscul ca unii bebelusi sa moara, dar riscul ca copii sa faca alergii/autism in urma vaccinului cine si-l asuma ? Adica fiecare cu interesul lui. Copilul meu a declansat alergii, si culmea excat cum spune in articolul citat mai sus (Între timp se cunoaste faptul ca; vaccinul antirujeolic, datorita; continutului în gelatina, provoaca; alergii încrucisate cu alimente precum ou, lapte de vaca sau carne de pui). In situatia asta a fost copilul meu, in conditiile in care in famile nu este nici un alergic. |
Nu pot comenta despre abordarea ta asupra riscului ca bebelusii sa moara...
Intr-adevar un vaccin poate produce alergii. Pentru asta te si intreaba cand il faci daca esti alergic la albus de ou. Probabil voi sunteti in categoria de risc.
Dar interesul tau este ca TOTI ceilalti copii sa faca vaccinul pentru ca doar in felul asta ai tai, nevaccinati, nu se vor imbolnavi.
Intelegi?
dana vio spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui softurela
Anya, fiica-mea de 2 ani a facut varicela sambata trecuta. Astazi a avut serbarea de sf de an si a fost la inaltime. Nu mai avea nici un semn la vedere. Varicela mi se pare cea mai banala boala posibila. Singurul incovenient a fost ca a trebuit sa-mi iau concediu si sa o tin acasa. Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010) Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518 |
Ca zau nu ma pot abtine
Nici o problema cu nu mai avea nici un semn la vedere, restul copiilor treaba lor, sa-i vaccineze ma-sa daca vor sa nu faca boala. Serbarea sa traiasca!
Alexandra Maria
14.12.2007
softurela spune:
citat din mesajul lui dana vio Ca zau nu ma pot abtine Nici o problema cu nu mai avea nici un semn la vedere, restul copiilor treaba lor, sa-i vaccineze ma-sa daca vor sa nu faca boala. Serbarea sa traiasca! Alexandra Maria 14.12.2007 |
Pai tu ce iti imaginezi ca a scapat vre-un copil ? Bianca a fost ultima care a facut din cei 14 copii in toata gradinita.
Da-ti mai tare !!!
OanaRusu spune:
sirimie unghiul tau de abordare e diferit - incearca sa vezi si cealalta parte.
Copilul meu e alergic (ca in cazul Softurelei) si sa ma oblige pe mine cineva sa-l vaccinez pentru ca (probabil! nu sigur) sa-i protejeze pe altii pentru ca al meu (probabil!) ar putea face boala - PARE la fel de neplacut cum e pt tine sa stii un copil nevaccinat langa copilul meu.
Diferenta este urmatoarea: la tine e probabilitatea de a lua boala (desi e vaccinat deci ar tb sa fie in siguranta) in timp ce la mine e CERTITUDINEA de a intra in criza (din care l-am scos deja de un an si unde sper din suflet sa nu mai ajung niciodata)
Empatia ar tb sa lucreze in ambele sensuri.
Dc nu vaccinez copilul -> sa fiu atenta sa nu fie in preajma bebeilor cand sunt epidemii.
Dar ce faci dc ai copilul vaccinat si face o forma ff usoara?
Copilul vaccinat va raspindi boala exact ca al meu nevaccinat.
Dar eu sunt atenta la bebeii mici (Sa nu-i imbolnavesc) in timp ce mama unui copil vaccinat nu-si face probleme...
Si uite unde se ajunge...
Stam si analizam unde o sa cada drobul de sare.
Ideea e simpla - vaccinarea e obligatorie in sensul ca STATUL e obligat sa asigure vaccin gratuit parintilor care doresc vaccinarea.
Interpretarea e gresita - ca parintii sunt obligati sa vaccineze.
Asta nu se poate - pentru ca unii copii nu pot fi vaccinati - nu au voie la fel ca unii adulti. Si gata.
Imi pare rau ca nu reusiti sa aveti un pic de empatie pentru mamicile care deja se confrunta cu efectele negative ale vaccinului - si asta de pe locul confortabil "al meu n-a avut nimic". Doamne fereste - nu a avut nimic inca, asa am fost si noi. Apoi n-am mai fost - se de atunci suntem mult mai precauti.