FIV265
Raspunsuri - Pagina 5
castelanaC spune:
[quote]citat din mesajul lui andrabirni
Castelana, cat ma bucur ca ne-ai scris si ca sunteti bine!!!Imi era dor de postarile tale.Sper sa scap repede de abces si luna viitoare sa incerc FET.La ultima eco, sa vad daca am ramas cu chisturi, dr mi-a propus sa imi faca punctie in luna cu FET-ul, a zis ca stau f bine cu ovulatia si pot congela ovulele.Oricum, anul asta vreau bebe!!!
Andra merci, da suntem bine, mergem mai departe!
Tu sa-ti rezolvi problemele de sanatate si sa vezi ca lucrurile vor merge bine! Important este sa nu te grabesti si sa fie corpul pregatit.
Bafta si 2010 va fi an cu bebe!
castelana fericita 31+
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BuburuzaL Castelana chiar ma gandeam la tine si la bebele tau...ce trece timpul...si se-apropie sorocul! Apropos, v-ati gandit ce nume ii dati voinicelului? si sarcina usoara in continuare! ------------------------------------ Anul asta vreau un beta mare!!! |
Da ai dreptate mai Buburuza belgiana! Mai sunt 8 saptamani! Sper sa le parcurgem bine. LA nume suntem sa zicem pe aproape, au ramas la selectie 2 nume, acum mai asteptam sa ne "loveasca" inspiratia.
Te pup si multa bafta!
castelana fericita 31+
castelanaC spune:
citat din mesajul lui moshulik Castelana ma bucur sa aud vesti bune de la tine sarcina usoara in continuare si mai treci pe la noi sa ne mai daci cate o gura de oxigen Moshulik |
Pai daca-i asa mai vin, dar vezi ca eu vin cu caldura mare de pe aici!
te pup si sa auzim de bine!
castelana fericita 31+
castelanaC spune:
citat din mesajul lui ALRAK Castelana surioara, ma bucur ca nu ne-ai uitat. Eu , drept sa-ti spun am tras cu ochiul pe la ODISEE si am vazut ca esti bine si tu si nepotul. Asta este important (asa ca te-am urmarit , sa sti ). Sarcina usoara iti doresc si in vara cand veniti in tara , iti doresc sa-si tina si bunicuta nepotelul in brate. Sanatate mamei tale si tie sarcina usoara in continuare, si BB sanatos si papacios, la termen. Te pup cu mare drag Doamne Ajuta! |
Da, merci mult, suntem bine mergem incet incet mai departe.
Tu esti bine?
Sa fie sanatate si toate sigur se vor aranja, ai sa vezi!
Bafta si sa auzim de bine!
castelana fericita 31+
andrabirni spune:
Buburuza, imi doresc ca toate fetele care scriu si ne citesc aici sa reuseasca sa aiba cel putin un puiut.Sa dea Domnul ca amandoua sa reusim anul asta la cate hopuri avem de trecut!!!!
mirela2 spune:
citat din mesajul lui moshulik Mirela e suficient unul sa se fertilizeze si sa se prinda si hop tzop si BB asa ca , mult curaj tot inainte, capul sus Moshulik |
stiu, dar am o strangere de inima, oricum ii decongelam si pe cei 2 congelati ca sa ne creasca sansele si daca ne ajuta DD si sunt ok in urma decongelarii mergem cu ei la blastocist.
mirela2 spune:
citat din mesajul lui castelanaC draga mea, sa fie unul si bun, nu te amara acum, fii optimista si ai incredere in tine! bafta si sa fie cu beta mare! castelana fericita 31+ |
sunt optimista, dar sper totusi ca si cei 3 care erau cu selnul intrebarii sa se trezeasca, daca nu ii decongelam pe cei 2 de anul trecut.
pupi si ma bucur ca esti bine si tu si puiul tau
yarrina spune:
Buna dimineata,
Duphastonul iti poate intarzia CM-ul? Eu stiam ca ti-l regleaza....si il iei sa te asiguri ca chiar o sa vina CM...
Eu l-am oprit de sambata de cand au inceput simptomele de CM un speranta ca-mi vine in 2-3 zile. Si inca nu...
beatrice75 spune:
Fetelor, as avea si eu la voi doua intrebari:
1.. ati auzit de dr. Dragos Albu si ce parere aveti?
2. inainte de a face FIV, ati facut IA, pt ca asa e procedura, ca eu una nu stiu ce sa mai cred, asa cum am mai spus, am auzit ca IA nu ar fi bune pt endo pt ca tre sa te stimuleze de multe ori si stimularile aproape ca-s interzise la endo, cu cat mai putine stimulari, cu atat mai bn