FIV265
Raspunsuri - Pagina 6
fireyes spune:
Beatrice, la endo trebuie sa te feresti de estrogen, ca asta alimenteaza endometrioza. Stimularile nu se fac cu estrogen la IA (sau la cele mai multe FIV-uri). Estrogenul creste proportional cu nr de foliculi, deci din acest unghi, un FIV este mult mai nociv pentru endometrioza decat o IA.
Iar o regula relativ folosita (nescrisa) este ca poti sa faci 3 IA pana sa treci la FIV, daca trompele tale sunt OK si sotul este in niste parametri cat de cat potriviti pt IA.
Deci, daca tu indeplinesti conditiile astea, poti sa incerci si IA fara sa risti o revenire abrupta a endomertiozei.
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Fetelor, as avea si eu la voi doua intrebari: 1.. ati auzit de dr. Dragos Albu si ce parere aveti? |
e ok tipul, in sensul ca are rabdare, te asculta, discuta cu tine, iti raspunde la toate intrebarile, nu te repede, nu te da pe usa afara.
eu am fost la el pt eco si am vrut sa fac si chiuretajul dupa sarcina oprita cu el, dar s a speriat, eu am astm si alergie la niste medicamente, el nu a vrut sa mi faca anestezie generala, iar legat de fiv lucreaza numai cu protocolul lung.
fati o programare la el si iti vei face tu o impresie despre el.
bafta
anna_ivan spune:
citat din mesajul lui yarrina Buna dimineata, Duphastonul iti poate intarzia CM-ul? Eu stiam ca ti-l regleaza....si il iei sa te asiguri ca chiar o sa vina CM... Eu l-am oprit de sambata de cand au inceput simptomele de CM un speranta ca-mi vine in 2-3 zile. Si inca nu... |
dar test desarcina facusi ca esti totusi dupa IA
Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu
anna_ivan spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Fetelor, as avea si eu la voi doua intrebari: 1.. ati auzit de dr. Dragos Albu si ce parere aveti? 2. inainte de a face FIV, ati facut IA, pt ca asa e procedura, ca eu una nu stiu ce sa mai cred, asa cum am mai spus, am auzit ca IA nu ar fi bune pt endo pt ca tre sa te stimuleze de multe ori si stimularile aproape ca-s interzise la endo, cu cat mai putine stimulari, cu atat mai bn |
am am facut la ALbu 2 IA la al 2-lea asteptam rezultat
pe mine omul asta ma linisteste si imi ridica mult moralul
la ultima IA am avut vreo 11 folicului si vroia sa facem FIV ca avea productie buna, dar eu neavand de u de sa scot banii intr-o saptamana am zis ca ramanem la IA si daca n-o fi sa fie urmatoareea va fi FIV
Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu
moshulik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui castelanaC
Pai daca-i asa mai vin, dar vezi ca eu vin cu caldura mare de pe aici! ohohooooo pai dac e vb de caldura, baga draga mea, ca la noi e un ger..... Moshulik te pup si sa auzim de bine! castelana fericita 31+ |
moshulik spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Fetelor, as avea si eu la voi doua intrebari: 1.. ati auzit de dr. Dragos Albu si ce parere aveti? 2. inainte de a face FIV, ati facut IA, pt ca asa e procedura, ca eu una nu stiu ce sa mai cred, asa cum am mai spus, am auzit ca IA nu ar fi bune pt endo pt ca tre sa te stimuleze de multe ori si stimularile aproape ca-s interzise la endo, cu cat mai putine stimulari, cu atat mai bn |
despre doctorul Albu nu pot sa spun decat ca am mai citit cate ceva pe net
parerile sunt si de bine si de mai putin bine
insa nu poate fi elocvent
depinde de fiecare si de modul cum percepe o persoana sau ce asteapta de la un medic
de ex pe mine nu ma intereseaza sa stea o ora la discutzii cu mine, ci sa gaseasca tratamentul adecvat cazului meu
cat despre obligativitatea inseminarii inainte de fiv, nu cred sa existe asa ceva
Moshulik
Sheritra spune:
Oana, bafta multa la FIV-ul viitor, tu sa stai bine cu ovocitele, ca de gigei.... Mici si slabi cum or fi tot isi fac treaba, vezi doar de nu-ti stresa soata ca-s tare delicati.
Sperma "noastra" cred ca poate castiga de departe locul I cu coronita, ma facea de cacao la toti doctorii la care colindam, ochi dati peste cap si oftaturi gen "ai lasat-o pe aia buna acasa si-mi faci cadou pe asta mai proasta" .
Dascaleasca, (embrioloag la Giulesti) prima oara cand a vazut-o s-a tras de par in fata noastra, a blestemat statul care o plateste atat de putin la mediul naspa pe care-l are in fata ochilor, cine a pus-o sa se angajeze la spital unde vede toate ororile si malformatiile de pe Discovery, si ca are o durere de cap cumplita la cat a stat cu ochii lipiti de microscop sa vada ceva in lichidul ala alb si inert ca gheturile. Apai sa-ti mai povestesc de Cocei care la prima cunostinta cu gigeii sotului a spus ca data viitoare s-o anunt sa-si ia concediu, ca a stat si ea pana la 12 noaptea crucindu-se nevoie mare cum de poate exista asa ceva intr-un corp asa frumos Si cum poate natura sa produca asa porcarii !
Ca sa-ti faci o idee, pe langa nr de doar 200.000, morti in trei secunde la contactul cu aerul, erau si ciungi, schiopi, fara gura, fara nas, lipiti, turtiti,incolori si inodori, zici ca buldozerul trecuse peste ei.
Ei si cumva totusi au reusit fetele sa-i resusciteze si sa dea mai departe viata, si asta intr-un spital de stat romanesc, ma gandesc ca acolo la tine va fi mult mult mai bine. Bafta mare!
ps nu l-am mai stresat cu lasatul de tigari, cand aveam 50ron gigei l=am pus sa le reduca, sapt viit avea 20ron gigelusi, l-am lasat in pace instantaneu, de frica sa nu se opreasca productia, si asa a ramas!
Kora, ma bucur pt voi, sa ne anunti cand e totul gata de start sa tin pumnii!
Mirela2, cum stau luptatorii?
Moshulic, la multe ovocite!
c
Shery 16 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
KoraPop spune:
Buburuza, Moshulik multumesc fetelor! Va doresc atat voua cat si tuturor celor de pe lista luuuuunga a aspirantelor sa aveti muuuulta bafta si sa reusiti toate....!
Catalina stii cumva ce s-a intamplat cu subiectul pe care l-am deschis eu cu progesteronul injectabil? L-am cautat si nu l-am mai gasit, sau poate nu l-am observat eu? Oricum chiar voiam sa iti spun ca poti sa il inchizi ca am dat cele 10 fiole atat de repede ca painea calda si ca sa nu mai primesc alte PM-uri ca am primit o multime voiam sa stie fetele ca nu le mai am. Tu ce mai faci, cum esti?
fireyes ce mai faci?
Shericuta te imbratisez cu drag! Iti doresc sa ramai toata viata la fel de norocoasa si fericita! Dascaleasca si Cocei precis te dau de exemplu tuturor cuplurilor care au probleme cu gigeii, esti buna de pus in carti, nu alta! Promit sa te anunt cand imi voi gasi copilasul, eu acu' cica sunt in perioada de graviditate asa ne spun cei de la adoptii
Kora
CARPE DIEM! (Traieste clipa!)
catalina2307 spune:
Kora- hei, acum am citit ce a postat Sheri si te cautam. Cred ca mi-a scapat mesajul tau. Nu stiu nimic despre subiectul cu progesteronul dar daca vrei il caut.Ai deschis un subiect si nu il mai gasesti? Trebuie sa fie, in general subiectele cu donatii nu se inchid pt ca merita tot respectul. Eu sunt f f f bine, multumesc de intrebare.
Te pup si tin pumnii sa se termine cu bine aventura adoptiei....pt ca banuiesc ca este o mare aventura.