FIV265
Raspunsuri - Pagina 4
BuburuzaL spune:
Citat: |
Cu pacere, BuburuzaL! daca mai aflu ceva, iti transmit si tie! Moshulik |
Oky draga.
------------------------------------
Anul asta vreau un beta mare!!!
moshulik spune:
Castelana
ma bucur sa aud vesti bune de la tine
sarcina usoara in continuare si mai treci pe la noi sa ne mai daci cate o gura de oxigen
Moshulik
moshulik spune:
citat din mesajul lui mirela2 fetelor 5 oua avui din 10 foliculi, bune si astea. dar mai am destui care pana s or sparge o sa mi dea dureri cumplite si asa ma doare cumplit. noapte buna fetelor |
sa dea DD sa fie cu ochisori de data asta!
Moshulik
moshulik spune:
citat din mesajul lui KoraPop Salutare tuturor si LA MULTI ANI cu intarziere....! Nu am apucat anul acesta sa intru pe forum, am fost foarte ocupata,am vrut sa va salut si sa va spun ca va doresc tuturor sa va indepliniti visul! Nu am citit din urma, nu stiu care ce ati mai facut, dar promit sa recuperez... Eu sunt bine, ni s-a facut ancheta sociala si in martie asteptam sa primim atestatul pentru adoptie dupa care speram sa ne gasim copilasul multasteptat.... Pentru cine are nevoie de progesteron injectabil,am 10 fiole de cate 250 gr din Germania, va rog sa ma contactati pe PM pentru detalii. Va imbratisez cu drag! Kora CARPE DIEM!(Traieste clipa!) |
sa te ajute DD sa ti se indeplineasca toate rugaciunile!
Moshulik
moshulik spune:
Mirela
e suficient unul sa se fertilizeze si sa se prinda si hop tzop si BB
asa ca , mult curaj
tot inainte, capul sus
Moshulik
ALRAK spune:
Castelana surioara, ma bucur ca nu ne-ai uitat. Eu , drept sa-ti spun am tras cu ochiul pe la ODISEE si am vazut ca esti bine si tu si nepotul. Asta este important (asa ca te-am urmarit , sa sti ).
Sarcina usoara iti doresc si in vara cand veniti in tara , iti doresc sa-si tina si bunicuta nepotelul in brate.
Sanatate mamei tale si tie sarcina usoara in continuare, si BB sanatos si papacios, la termen.
Te pup cu mare drag
Daniela surioara mea din celalalt colt al lumii, ce mai faci????
tuturor
Doamne Ajuta!
adipapazi spune:
catalina, se gasesc si la noi testele alea minune de care zici?
violab, ai facut amh?hormonul care iti arata rezerva ovariana.
catalina2307 spune:
citat din mesajul lui adipapazi catalina, se gasesc si la noi testele alea minune de care zici? |
Din pacate nu.....probabil pt ca sunt destul de scumpute. Parca 55 eur cutia (cu vreo 5 buc.) Dar cred ca le poti comanda de pe ebay.
Uite aici f.f.f. ieftine. Nu se compara cu ce am cumparat eu din Grecia.
Uite si la asta. Nu stiu ce e da arata complicat :)).
Si aici le vezi pe toate.
castelanaC spune:
citat din mesajul lui mirela2 offfff din 5 oua numai unul era fertilizat azi, 3 cu semnul intrebarii si 1 mort in ritmul asta vom apela si la cei 2 embrio congelati. maine mergem iar sa vedem in ce ape ne scaldam. castelana pupici, mai un pic ai |
draga mea, sa fie unul si bun, nu te amara acum, fii optimista si ai incredere in tine!
bafta si sa fie cu beta mare!
castelana fericita 31+