FIV265
Raspunsuri - Pagina 3
fireyes spune:
Oana
beeey, parca suntem in filme americane din alea cu rasturnari de situatie magistrale deci acum avem una bucata barbat poor responder, bine ca s-a lamurit si asta voi sunteti in balansoar, cand unu', cand altu' isi trage tatuaj de PR.
in rest... mergem inainte, ca-i mai bine decat inapoi de noroc
Kora, lume noua felicitari, sunteti si mai aproape de visul vostru! asteptam cat de curand poze cu bebe...
catalina2307 spune:
viola - eu nu stiu care sunt cauzele pt care ati apelat la FIV, scuze, asa ca nu imi pot da cu parerea.
violab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 viola - eu nu stiu care sunt cauzele pt care ati apelat la FIV, scuze, asa ca nu imi pot da cu parerea. Catalina |
Pai lipsa trompe.
catalina2307 spune:
Pai si ce vrei sa faci cu testele de ovulatie?????????
In afara de FIV nu cred ca mai poti face altceva.....din pacate.
mirela2 spune:
offfff
din 5 oua numai unul era fertilizat azi, 3 cu semnul intrebarii si 1 mort
in ritmul asta vom apela si la cei 2 embrio congelati.
maine mergem iar sa vedem in ce ape ne scaldam.
castelana pupici, mai un pic ai
viola merci de incurajari
mirela2 spune:
citat din mesajul lui medut Mirela2 tinem pumnii si pentru cei 3. Mult,mult succes. Medut, viitoare posibila mamica |
sa dea Dumnezeu
andrabirni spune:
Castelana, cat ma bucur ca ne-ai scris si ca sunteti bine!!!Imi era dor de postarile tale.Sper sa scap repede de abces si luna viitoare sa incerc FET.La ultima eco, sa vad daca am ramas cu chisturi, dr mi-a propus sa imi faca punctie in luna cu FET-ul, a zis ca stau f bine cu ovulatia si pot congela ovulele.Oricum, anul asta vreau bebe!!!
Mirela, nu iti pierde increderea in sansa voastra!!E grea asteptarea, dar sunt convinsa ca va veti intoarce 2 in 1.
Catalina,Viss,dandanutz,Buburuza,Violab,.
BuburuzaL spune:
Oana, saracuta de tine, nu te poti bucura de nimic, ca scapi de una dai de alta....Pare rau....Dar totusi ne pastram optimismul si sa-ti ajute DD macar de data asta!!!! Poate niste naturiste - pt gigei, zic si eu...
Mireluta e bun si 3, decat nimic...Acum speram ca evolueaza bine! Eu zic sa le trimiti niste ganduri bune si sa vezi cum cresc! Doamne ajuta sa fie bine!
Castelana chiar ma gandeam la tine si la bebele tau...ce trece timpul...si se-apropie sorocul! Apropos, v-ati gandit ce nume ii dati voinicelului? si sarcina usoara in continuare!
Kora sa va ajute DD sa va vedeti visul implinit!
Yarrina bafta draga!
Adipapazi daca rezultatul e bun, apucati-va de treaba!
Violab, lasa draga, nu mai fi tristuta ca la toate ne vine randul!!!
------------------------------------
Anul asta vreau un beta mare!!!
BuburuzaL spune:
citat din mesajul lui andrabirni Oricum, anul asta vreau bebe!!! |
Andra sa-ti dea Domnul bebele dorit, si daca se poate chiar anul asta. Si eu am zis ca anul asta vreau un beta mare, gata cu joaca! si bafta draga mea!
------------------------------------
Anul asta vreau un beta mare!!!