FIV265

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Buna fivoase dragi!

Mirelus saracuta de tine...pare rau ca te-ai pricopsit cu hiperstimulare, dar daca zic fetele ca mareste sansele de implantare, atunci o fi de bine!!! Treci tu si peste asta...Eu tin pumnii stransi sa fie intr-un ceas bun si ...pe cand te asteptam cu beta mare???De valentine's day cumva?

Anic ma bucur mult pt tine! Esti la un pas de a-ti tine fetita in brate iar visul tau e aproape implinit!!! Si asta ne da mari sperante celor care inca nu am reusit! Acum ramane doar sa ai o nastere usoara si multa sanatate in primul rand micutei tale!

Mona draga, hai nu-ti pierde optimismul de pe acum! Eu iti tin pumnii stransi sa te abandoneze CM cel putin 9 luni de-acum inainte!

Moshulik sa ai embrionasi de super calitate! Apropos, ceva noutati? Sa ne tii la curent!

Despre mine, ce sa va mai zic...astept si eu sa apara CM si sa incep cu AC. O sa combin tratamentul cu acupunctura, precum Dragaica, si poate ii calc pe urme! Si maine seara am prima programare, sa vedem cum decurge...sper sa nu doara prea tare!!! Sincer, am emotii!!!

Pupici fetelor si o saptamana buna sa aveti!

------------------------------------

Anul asta vreau un beta mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui BuburuzaL

Buna fivoase dragi!

Despre mine, ce sa va mai zic...astept si eu sa apara CM si sa incep cu AC. O sa combin tratamentul cu acupunctura, precum Dragaica, si poate ii calc pe urme! Si maine seara am prima programare, sa vedem cum decurge...sper sa nu doara prea tare!!! Sincer, am emotii!!!

Asa o sa fie ai sa vezi
Noi miercuri mergem la control sa vedem ce-au intre picioare , sotu si-a luat liber, si-a pus bateriile de la aparat la incarcat se pregateste sufleteste.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Sheritovad ca nu divulgi si sexul celui de-al doilea.
Eu ce sa fac cu atestat de adoptie la purattor si astept sa imi pice din cer ca din alta parte de unde.
In Aprilie merg in Germanica sa mai improspatez stocul de Progesteron , ma duc la un comunion al copilului celui mai bun prieten al nostru ca daca tot e biletul 100 Eur, adica mai ieftin ca drumul dus - intors pana la Brasov si daca mai mergi si bara la bara consuma 20%. Asa ca mai bag si un shopping.
In Mai plec la Barcelona - delegatie de serviciu si am zis daca tot mi-a scos destinul aceasta destinatie in cale free of charge sa bag si una - doua consultatii la fo 2 clinici. Apoi mai vaz ce fac. Deci, pana atunci am agenda incarcata la servici ca nici de-u FIV nu pot sa rup. Da' pana la 57 de ani mai sper.....Pacat ca printesa Lia nu vrea sa ne divulge si noua numele clinici, iar fi facut o reclama......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui BuburuzaL

Buna fivoase dragi!

[

bafta Buburuza!

hai ca mire si cu mine te asteptam sa vii si tu cu beta mare (ai obs, am zis sa vii shi tu, pt ca pt noi doua sunt sigura ca asa va fi)

Moshulik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor voi ati facut pregnyl dupa transfer si cum?

am bagat perfuzie cu albumina, solutie salina si amidon, sper ca maine ovarele sa fie mai mici, azi dreprul avea 7,5cm si cred ca si stangul era la fel, dar nu l a vazut bine ca am intrat repede si nu am fost la pipi.

sa dea DD sa fie bine la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Mona40 cita pauza ai facut tu intre FIV-uri? Mi se pare mie sau ai mai facut unul prin noiembrie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

kitta, miss u!

Mergi la inceput

Dragaica atunci astept si eu noutati, cu sufletul la gura, um se zice!

Moshulik sa dea DD sa fie asa!!!Pe cand transferul?

Mirela poate nu mi-ai obesrvat intrebarea draga mea, dar nu scapi de ea. Cand faci beta???

Mergi la inceput

Fetelor, ma poate lamuri cineva si pe mine ce rol are pregnylul dupa transfer???ca nu mi-e prea clar...va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Oanademunck e minunat daca v-ati hotarat cu adoptia. Iti doresc bafta multa draga mea si oricum in paralel poti sa mai faci si fivuri daca mai vrei. Doamne ajuta! Pana ce nu am atestatul nu pot cauta copii cu situatia incheiata, eventual daca as avea cunostinte pe la centrele de adoptii din Bucuresti sau din tara as putea sa ma interesez..., dar nu am cunostinte....Pentru cine vrea copil in plasament e alceva, dar eu nu vreau asta, nu vreau sa risc sa ma atasez de copil si apoi in 1-2 ani cat dureaza procedura pana la finalizarea actelor sa traiesc intr-un stres cumplit ca oricand imi poate lua copilul mama/tata biologic sau vreo ruda de-a lor etc, sau sa ne santajeze sau sa ii am la usa oricand pentru ca dreptul sa stie unde e copilul si sa il viziteze. Deci fiecare cum considera ca poate face fata situatiei...eu una am zis ca mergem pe partea legala si vom vedea numai copii cu situatia incheiata. Asta zic acum, nu stiu ce va fi in viitor...Pupici multi!

Anic foarte impresionanta povestea ta....bine ca nu ai facut chiuretajul….doamne…..nu ti-a venit sa ii dai in cap doctorului care voia sa iti faca acel chiuretaj? Eu stiu ca datorita lui ai ramas gravida, dar….in fine, acum tot ce conteaza e ca veti avea o fetita minunata si ca visul vi s-a implinit. Nu uita sa ii multumesti mereu lui DD pentru ca te-a ajutat enorm in toate deciziile pe care le-ati luat si datorita Lui veti fi parinti fericiti!

KITTA poti trimite cereri peste tot in tara la centrele de adoptii, cred ca stii, asta daca vrei sa vezi doar copilasi cu situatia incheiata ( eu asa vreau). Cam asta inseamna sa cauti. Iar daca ai pile/cunostinte….cu atat mai bine, eu asa zic….ca in tara noastra e bine sa ai pile de la cizmar pana la doctori sau mai sus! Dar mai multe putem vorbi la subiectul despre adoptii, sa nu deranjam pe aici…Eu iti doresc bafta multa si cu adoptia si la Barcelona si la fivurile urmatoare!

Moshulick am ras tare mult cand am citit ce a zis profu, citez : “a, apropos, aveam pe mine o camasutza movvampa] (ma rog indigo), iar profu cand a intrat in sala de operatie cica: haha, ia uite a venit si flacara violet!” Pai sa iti poarte noroc violetul si daca o sa ai o fetita va fi aproape musai (in traducere - neaparat) sa o cheme Violeta ca sip e a Andreei Marin Banica chiar daca nu iti place numele Bafta multa!

DORIS felicitari si din partea mea! Sanatate multa tie, lui Matteo si lui tati si o viata plina de bucurii!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput