FIV265

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

luck DR ION IONUT de la giulesti ti-l recomand cu toata increderea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Kora, inca o data sa fie intr-un ceas bun si un dosar norocos! Deci esti in perioada de "gravi", da? Cat mai scurta ti=o doresc, si un bebic micut si sanatos.
Catalina, deci te-ai decis sa fii fata buna, brava, vezi ca se poate ?
Cristinici, de ce ai facut RMN? Cum a iesit biopsia?
Moshulik, cum stai cu panerul? L-ai umplut? Ce embriolog era de garda?
Mirela, deci ai scos si strumfii de la congelator? Cate cate celule? Las ca-i buna hiperstimularea, cersc sansele. Noi suntem bine, am dat azi putin la zapada, ca ne troiesnisem rau (ca sa dau drumul cainelui din padoc, nu la altceva) si ma simt f revigorata!
Oana, pai alergatura placuta atunci, decat pe banda nu mai bine in dormitor in jurul patului? Cica se ard mai multe calorii asa.
Kitto, ce mai faci, cu ce drumuri la Germanica? Ne mai vedem pana atunci?

Shery 16 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Salut fete,
Sunt in Z7 de la ET. Tocmai am sesizat o scurgere ca albusul, pe langa scurgerea normala de la progesteron. Eu zic ca albusul asta e semn de CM. Voi ce ziceti?
Beta trebuie sa fac joi tocmai.
Va si va doresc o duminica placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Mirela, deci ai scos si strumfii de la congelator? Cate cate celule? Las ca-i buna hiperstimularea, cersc sansele. Noi suntem bine, am dat azi putin la zapada, ca ne troiesnisem rau (ca sa dau drumul cainelui din padoc, nu la altceva) si ma simt f revigorata!

Shery 16 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

shery am facut transfer cu un pui congelat si unul fresh, amandoi in stadiu de morula.
din cei congelati cel mai mic s a dezghetat si de la 6 celule cat avea vineri la dezghetat, ieri la transfer era morula.
sper sa fie tari si sa se prinda

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Salut fete,
Sunt in Z7 de la ET. Tocmai am sesizat o scurgere ca albusul, pe langa scurgerea normala de la progesteron. Eu zic ca albusul asta e semn de CM. Voi ce ziceti?
Beta trebuie sa fac joi tocmai.
Va si va doresc o duminica placuta.

Mona

zuza

te bat, nici sa te gandesti la asa ceva

Mergi la inceput

Mirela,
Nu da ca nu mai fac....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Mirela,
Nu da ca nu mai fac....

Mona

zuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Mirela am vazut ca intrebi de hiperstimulare, eu la primul Fiv nereusit soldat cu hiperstimulare groaznica de aia adevarata, cu ascita si inceput de pleurezie mi s-a administrat albumina in ATI, si zilnic acasa pe urma cate 2 perfuzii cu ser fiziologic si glucoza cam 3 zile, am mancat mult albus de ou, si am baut apa cat am putut. bafta mare si iti doresc sa reusesti si sa fie bine de data asta.

Mona scurgerea aia nu are nici o legatura cu aparitia menstruatiei, ia stai tu cumintica si nu mai cauta semne si simptome. bafta joi la test

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 36+ Daniel
AMR 3 saptamani (sau mai putin)
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

salut fete!

gata, prezent, raspund la apel!
am citit ce ati mai scris azi si iata, va raspund:
dupa un innotat prin nameti, am ajuns in sigurantza acasa de la punctie.
deci, Sheri, in paner avem 4 oute bune. asa zice Cocei (iata rasp la a doua intrebare).
cred insa ca m-am pricopsit cu o hiperstimulare ca mi-a zis ca am avut ovarul (stitzi ca eu lucrez la singular) marit inca o data, cat doua( i-am zis ca daca tot am unul sg, atunci l-am facut pe asta cat doua). si am shi nishte dureri... la primul fiv nu am avut nimic. si sunt balonata, si colac peste pupaza tr sa mai beau si lichide cu tona... dar nu-i nimik, le dam noi de hac

a, apropos, aveam pe mine o camasutza movvampa] (ma rog indigo), iar profu cand a intrat in sala de operatie cica: haha, ia uite a venit si flacara violet!

Moshulik

Mergi la inceput

Mosulik, multa sanatate...
Tinem pumnii.
Fete scuzati nestiinta...dar albusul se bea crud sau de la oul fiert

Mergi la inceput