FIV265
Raspunsuri - Pagina 10
beatrice75 spune:
Si revin...sonda intravaginala mi-a zis sa o fac in a 3-a zi dupa CM, pai cand a treia zi dupa ciclu?Ca nu se opreste ca la robinet, inchid si gata. Se refera cand nu mai imi vine CM de culoare rosie sau cand termin si cu scurgerile maronii?Multam!
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 ooofffff....mai mirelo...da le mai tragi si tu soro...saraca de tine!!! |
deh....am ajuns la concluzia (si nu numai eu, caci si alte fete au spus acelasi lucru) ca acum, a doua oara, doare mai tare, mult mai tare.....poi dupa prima punctia, a doua zi jucam sarba, iar acum m am hiperstimulat si ma dor ovarele merg ca baba cloanta....
unde si stimulare inceputa in z8, punctie in z21, transfer in z25......plus numai 10 foliculi aspirati si inca pe putin atatea ramasi, dar mici......
samira33 spune:
lasa-ma fata, nu ma speria...ca a2a oara e mai rau...ca la mine urmeaza a2a oara acum
mirela2 spune:
citat din mesajul lui samira33 lasa-ma fata, nu ma speria...ca a2a oara e mai rau...ca la mine urmeaza a2a oara acum |
hihihi
miki-miki spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Si revin...sonda intravaginala mi-a zis sa o fac in a 3-a zi dupa CM, pai cand a treia zi dupa ciclu?Ca nu se opreste ca la robinet, inchid si gata. Se refera cand nu mai imi vine CM de culoare rosie sau cand termin si cu scurgerile maronii?Multam! |
Beatrice eco tb neaparat in zi 3, te duci cu roginetul deschis pt ca nu ai incotro. Tb sa vada dc esti OK acolo, dc ai chisturi... ca apoi sa poti sa incepi injectarea.
Samira albus de ou fiert, ala ajuta. O veste buna e ca dc ai hiperstimulare sansele sunt mai mari ca bb sa se prinda. Ti se va punctiona lichidul dc se acumuleaza prea mult.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
luck spune:
Fetelor ,
am nevoie de un dr bun , priceput in laparoscopii , pt scoaterea trompei stangi din motiv de hidrosalpinx.
Ma puteti ajuta , va rog , cu o informatie?
Multumesc si o duminica placuta tuturor!
MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita
samira33 spune:
miki...sanse mai mari se sa prinda bebe daca faci hiperstimulare,zici???
pai...atunci parca merita sa faci s-una una d-asta ...daca rezultatu e bun.
acu vad din alta perspectiva situatia...si nu mai e asa neagra
miki-miki spune:
Sami m-am exprimat gresit, ti se va drena lichidul ala. Da, dc faci hiperstimulare ai sanse mai mari sa se prinda bb, ai estradiolul marit si asta il ajuta. De curand, acum 1-2 luni a facut o fata FIV cu Z si stiu ca a scris ca i s-a drenat lichidul format in urma hiperstimularii si are gemeni, nu mai stiu cum o chema. Poate isi aduc aminte fetele.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)