Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(207)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiii

bb nu gatesc separat.... m-ar termina statul in bucatrie! Si noua ne plac sarmalele si carnatul, sarmale le dau ... dar carnat, doar de pofta uneori! Azi merg la gradinita de langa podul de la parc!
bia poze?? Cu catelul - bune intrebarile:
la recipiente ... au sa inteleaga ca nu e voie sa puna mana...doar sa dea papa si apa in recipiente!
par are scurt...asa ca nu va fi extrem de mult!
de tras/jucat cu el.... asta e si scopul, dar in limite rezonabile... sunt sigura ca vor intelege(inteleg si la bunici, bunica are un canish care doarme cu bunicii si Tustele nici nu-l ating... din motive de securitate, si cainele nu mai e in forma, are 14 ani)
sapatul.... oricum in spatele casei sapa cartitele(anul trecut am dat peste 10 mil. pe diverse pastile si fumigene pt. cartite si tot n-am scapat de ele) daca vine caine cartitele nu mai vin... , nu ma deranjeaza daca nu voi avea gazon englezesc in spate! si adca vin si gainile( as avea loc amenajat pt. ele, dar o sa le las si pe iarba)

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Ola.
ma bag si eu in discutii, noi cu constipatia am cam rezolvat-o, cred ca tot prin alimentatie, adica ii mai dau miere, fructe, la fel si ea da cu apa dupa, nu tine cont; apoi si eu sunt tot ca ea...deci are de unde mosteni problemele; cand e bai o trec pe piure de cartofi cu smantana, pere...ba chiar si un ceai de musetel cu miere...

De gatit, nu mai gatesc special pt ea, afumatura nu ii dau, am facut ciorba ardeleneasca, a gustat, nu s-a dat in vant , asa ca nu i-am dat; in genere mai tin cont la prajeli, dar asta si pentru noi, si la tocatura(adica daca nu toc eu carnea, nu ii dau carne deja tocata - sau mai am un magazin unde imi mai toaca vita...). A mancat si sarmalute, cu carnea tocata de noi. Ca mi-ati facut pofta, cred ca bag niste sarmalute de pui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

pussi....e ok daca tu accepti astea...eu am avut un dalmatian si un dog german...ambii cu par scurt....si crede-ma ca naparlesc daor ca nu se vad firele dar ele exista!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 25+

Mergi la inceput

pussi....e ok daca tu accepti astea...eu am avut un dalmatian si un dog german...ambii cu par scurt....si crede-ma ca naparlesc doar ca nu se vad firele dar ele exista!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Noi avem caine,adica mama are si cum Maria sta destul de mult pe acolo e deja al ei

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ellis iasmi e fan ciorbica ardeleneasca....papa cate 2 boluri si tot mai cere/.... in rest carnea tocanat nici pt noi nu o folosesc , mai nou fac chiftelele din file de peste si sunt mai ok iar cu prajelile mai rar.
i-am facut la mina la blender shake de lapte cu pere si miere.....

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

lavi sunt super chiftelele din peste...mai ales aromate (depinde de gusturi acum)
eu una chiftele in loc sa le frig, prefer sa le fierb in sos de rosii..yam,yam...
si apropo de peste...
zilele trecute am facut niste hamburgher de peste ...

tot apropo de peste
acum m-am fixat cu ciorba de peste ..nustiu nici o reteta dar o gasesc eu...important e sa ma decid sa cumpar pestele

Citat:
...i-am facut la mina la blender shake de lapte cu pere si miere

macar de'ar vrea si stefi ..dar nici nu vrea sa puna limba..

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Va mai amintiti de mine? Pot sa-mi dau si eu cu parerea si nu va suparati, nu?
Eu am crescut cu caine la casa, am avut pisici, iepuri, rate, gaini, porci; o gramada de animale si n-am avut niciodata vreo boala de la ele. Dar parintii mei aveau grija sa fie toate vaccinate, inclusiv gainile, curate si desi ne jucam cu ele, nu exageram. Daca as locui la casa Alex nu m-ar lasa fara pisica!!
In ceea ce priveste mancarea, Alex mananca aceeasi mancare cu noi de la 1,6 luni. Excptand ceea ce nu-i place, normal. Si daca isi face greata ii iau farfuria din fata cateva minute si o las sa-si revina, chiar daca apoi continuam cu papa. E cuminte si mananca bine, aproape orice. Eu nu i-am dat carnat, dar a mancat ciorba de varza cu carne afumata (luscos). asa se scrie?
Pa.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

fetele....am reusit sa pun cateva poze.......pt. cine e interesat...in stilul meu stangaci...in albumul ana-sofia 1 din galerie utilizator!
acum fug sa ajung cu camasile lu'sotu'la calcat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bia este super fainaa!!!!! poza cu costumul de baie alb cu bulinute e de cand ne-am intalnit noi la strand??

stef eu intai le prajesc apoi le bag in sos de rosii!! si ciorbica de peste eu o fac cand cumpar peste de ex, din capul de la el si pun si cateva bucati de fileuri. uite ca o sa ma pun sa mai fac ca nu am mai facut demult.... mi-ai facut o pofta de pesteeee......

fetelor nu gasesc nicaieri pe net vreun model de inel cu buburuza..... oare unde pot gasi??

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput