Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(207)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ancutaD 107 ron X 2! am si uitat de ele!

eladea imi pare tare rau... Si noi avem probleme cu kk cand sunt la bunici, nici nu stiu ce sa zic... In rest fac zilnic chair daca uneori bobite cum zice bb. Ce am constatat eu: daca manaca fructe si legume zilnic nu e nicio problema...La bunici in schimb nu se insista deloc pe asta... si nu pot sa tot atrag atentia ca se supara si am si eu nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

ancutaD 107 ron X 2! am si uitat de ele!

eladea imi pare tare rau... Si noi avem probleme cu kk cand sunt la bunici, nici nu stiu ce sa zic... In rest fac zilnic chair daca uneori bobite cum zice bb. Ce am constatat eu: daca manaca fructe si legume zilnic nu e nicio problema...La bunici in schimb nu se insista deloc pe asta... si nu pot sa tot atrag atentia ca se supara si am si eu nevoie de ajutor!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

pussi, fructe mananca bine, suc de fructe proaspat la fel...cu legumele stam mai rau da tot i le dau in supica, chiar daca le maruntesc bine bine...

tocmai i-am facut o supica buna cu legume, carnita, ou si smantana...a papat f bine, am fost f multumita...insa i-a ramas in gurita putina carnita si si-a facut greata...a dat tot afara...imi venea sa urlu...uf, ce nervi am... nu stiu ce-i cu copilu asta, si daca scoate limba mai tare ii vine sa vomite...nu stiu de ce i se face greata asa repede...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 19+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumim fetelor de complimente

apropo de kk ...stefi si ea iese greu de vreo jum. de an incoace..
la inceput ma alarmam cand vedeam ca trece 2 zile si ea nimic...a treia zi ii faceam eu clister(micro) cu musetel si malva... si se chinuia saraca si ce mai plangea...
acum depinde si ce mananca ... sunt zile cand iese fara probleme si zile cand nu reuseste singura(daca ea prefera mancaruri mai uscate..cu ciorbitele stam cam prost...sunt zile cand nu vrea sa manance nici fructe si nici iaurt...si mai cred ca cam pe aici e problemuta noastra...

lavi nu te mai necaji mami ...sanatoasa sa fii ca frumoasa esti oricum

andreea multa sanatate lui Eric sa speram ca va fi totul bine!

pussi ..off ce as vrea si eu un catelus...deocamdata nu ne putem permite ... poate cand 'om avea casa noastra..cine stie.. mai asteptam

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

stef.....
andreea, iasmi papa zilnic ciorbita/supica, fructe, prune uscate, kiwi uneori imediat dupa (sau inainte) de lapte si tot asa face! de maine incerc si eu un pic de regim la ea////dar cum o fi supica fara morcov???? pun mai mult pastarnac/patrunjel/telina??? oricum pe maine avem programata o ciorbica ardeleneasca cu afumatura si smantana (iaurt)....

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

eladeea si Eni e o gretoasa, daca zice "Eni place nu" nu mai insist si daca face cocolos in gura carnita(pui fiert sau vita fiarta) o pun sa scuipe! C am patit si eu ca tine de multe ori... ea tot timpul a fost mai sensibila!

eu dau zilnic pireuturi cu unt/legume congelate/mancare de conopida/brocoli/dovlecel...

Mergi la inceput

neata

pussi sau restul fetelor voi mai faceti papa special pt copii??? adik iasmi papa demult din mancarea facuta pt noi (chiar si cu afumatura,)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

'neatza!

?

lavi, morcovul constipa... eu uneori cand se intrampla(mai rar ) ca stefi sa aiba scaune moi(prea moi)..ii fac morcov fiert sau orez..
in rest stefi nu prea il stie la gust ca si asa se chinuie mititica..
stefi cu papica e cam speciala...nu prea vrea sa pape ce papam noi.. daca fac supica ..spre ex ..bea numai zama (ii pun intr-o canitza) da' si asa ii bun..caci toata esenta si subs. se lasa in zeama
spre ex.: seara ii pun la fiert un cartof, dovlecel, poatrunjel sau telina..rosii(sau suc de rosii), piept de pui sau de vita(uneori carnitza de vita io frulez dupa caci nu preareuseste sa o mestece)
in rest.. depinde..are si zile cand mananca cu placere si spanac,brocolii ii plac tare si conopida..cu varza nu prea "bate" spre ex...
asa ca mai rar reusim sa mancam acelasi fel de mancare la masa cu totii... dar despre afumaturi ..nici ea nu se da in laturi..e fan

o zi buna tuturor!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

stef, iasmi nu face nazuri la nici un fel de papa....

si cand o intreb ce papa vrea: imi zice carnati sau sarmale....desi nu a prea mancat ea atata dinastea....

Mergi la inceput

stef un frappe facut cu lapte spuma nu ai??? merg sa imi fac si eu unul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna dimineaaaataaa!
imi pare tare rau pt. ramonella !
bb ...ce buburuze visezi!!!eu mai fac si acum pt. ca nu intotdeauna ceea ce mancam noi se potriveste cu "gusturile" ei!
vasari......maaare pictorita!sau doctorita!cantatul la oale..excelent!
pussi...eu una nu cred ca un caine e valabil pt. copii, la varsta asta...mai incolo pe la 5-6 ani poate...o sa traga de el in toate partile, o sa-i cada parul prin curte in perioada de naparlire...o sa fie recipientele lui de mancare/apa la indemana fetelor...dat rasei poate il apuca sapatul prin curte , cu gainile e altfel!....si eu astept factura!
ellis...mama draga!vad ca nu ai timp de nimic.......las' ca vin ele si zile mai bune!
acum tre sa fug!
eladea...hai ca nu e asa grav!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 25+

Mergi la inceput