Tatici de fetite!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Sa stii, andrrea, ca acum, cand e vorba de joaca, eva prefera sa stea cu tati, nu cu mine. Pentru ca el ii inventeaza tot felul de jocuri, iar ea rade de se prapadeste. Si oricum, fetele sunt topite dupa tatici...stai sa vezi mai incolo

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelabahrim spune:

eu nu sunt mamica de fetita sunt mamica de baietei(gemeni) si cred ca te inteleg in felul meu. pt mine nu a contat ce va fi baiat sau fata dar sotul meu a vrut " un pui de fata" , cand am aflat la ecograf ca unul e baiat, a sperat ca celalat e fetita lui tata. nu a fost asa, si mi-a fost teama la inceput ca nu ii va iubi. am nascut prin cezariana si neavand pe nimeni altcineva sa ne ajute ne-am descurcat singuri. lapte nu am avut primele 4 zile si le-am dat cu biberonul ( el le-a dat prima data ) de schimbat el ia schimbat parima data, si tot el ia vazut primul. eu am avut o depresie puternica dupa operetie si nu imi suportam copii pt inceput. asa ca in final eu ca mama nu m-am descurcat prea bine.

Mergi la inceput

Nu vorbi asa....cu depresiile dupa nastere nu-i de joaca.Nu a depins de tine si nu e cazul sa te invinovatesti. Asa a fost sa fie. Bine ca ti-a fost sotul alaturi

Sa-ti traiasca bebeii

Mergi la inceput

azi, cand a venit tati de la servici, eva era cam maraita. Si cum el e cel care inventeaza jocuri, ce s- a gandit el....hai sa jucam fotbal. Si am inceput noi doi sa jucam prin casa un fel de tenis de picior, iar eva statea printre noi, mai dadea si ea cate un picior la minge si nu va spun cum radea.....va las sa va inchipuiti

Mergi la inceput