Tatici de fetite!!
Raspunsuri - Pagina 3
patrisuca spune:
de jucat se joaca cu ea, o alinta o dragaleste, ii place cand ea ii raspunde gangurind, cand rade vazandu-i fata,..e ft mandru de ea, tine poza ei pe tel si o arata la toata lumea...dar atat.
alex_andra spune:
O sa treaca patrisuca.....daca spui ca e genul de tata caruia ii place sa stea cu copilul, pentru ca asa cum multa lume stie, sunt tati care nu se implica absolut deloc.
Sotul meu nu a fost pregatit sa fie tata si in plus, ca ar fi vrut sa fie baiat, normal
am nascut, eram amandoi speriati, nu mai avusesem de-a face cu copii atat de mici
Usor , usor, l-am implicat si cu trezitul noaptea (eu ii dadeam lapte matern muls, deci putea si el sa ia biberonul din frigider sa il incalzeasca), baita i-o faceam numai impreuna, acum facem cu schimbul, o zi eu, o zi el, asta vara il mai trimiteam si singur la plimbare cu eva, daca aveam eu treaba.
Acum la 1 an, orice fac eu face si el. la inceput, ca si la tine, el era numai cu joaca si cand incepea sa planga mi-o pasa mie.
Asa, o zi, dou, o luna, pana cand am zis stop! Mi-o dadeam sa -o adorm, ca cica el nu stie sa-i cante. (Eva adoarme in brate cu un cantecel )
Pana cand nu am fost acasa intr-o seara, eram pe nu stiu unde cu treaba. Si a putut sa-i si cante
Important este ca sotul tau sa fie dispus sa-si petreaca timpul cu fetita lui.
Si mai e ceva. Sotul meu, desi a fost apropiat de eva de la inceput, abia dupa 6 luni, cand a inceput si ea sa mai stea in fundulet, sa manance un biscuite, etc, a inceput sa aiba mai multe activitati cu ea.
Acum la 1 an, toata ziua alerga cu taica-su prin casa
deci....rabdare si vointa.
mindi.....super filmuletul
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
alex_andra spune:
Normal ca nu vrea sa-i schimbe pampersul fetii ca miroase urat si atunci o paseaza si el pe la cine poate
patrisuca, nu te mai macina.....ai putina rabdare cu el si impliuca-l usor , usor, pe nesimtitelea.
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui patrisuca daca trebuie sa plec undeva si ii spun sa stea cu ea, o plaseaza imediat la soacra mea si " s-a scos". |
Aha, asta este motivul pt care nu iti pare implicat; ai o soacra care va ajuta.
Eu si sotul nu avem niciun ajutor.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
patrisuca spune:
FACEM PROGRESE!
am ascultat de voi si in seara asta sub pretextul ca aveam de spalat vase l-am pus sa-i dea papa cu lingurita. prima data a ezitat vrand sa o cheme pe mama in ajutor dupa care la insistentele mele a cedat. cu putina teama( poate se inneaca mi-e frica) dar s-a descurcat super. va multumesc
joklk spune:
Faptul ca aveti o mama sau o soacra care va ajuta nu inseamna ca el nu trebuie sau e scutit sa sa implice. Si noi o avem pe mama care ne ajuta mult dar de cand este piticul nostru exista activitati care le face doar tati: baita, taiatul unghilor, uneori plimbat ca eu sa mai pot respira si sa am timp si de mine.
Incearca sa il atragi cat mai mult in ce faceti voi doua, asa se va obisnui mai mult cu fetita. Se va obisnui si cu rolul de tata si va fi chiar incantat.
Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze
alex_andra spune:
a...si inca ceva
Cand am de facut mai multe lucruri, de exemplu sa fac curat in bucatarie si sa stau cu eva, il intreb: ce preferi? speli vasele sau stai cu fata?.....si el prefera intotdeauna sa stea cu eva......normal, ca vasele-s mai urate decat fetita lui
patrisuca spune:
am facut progrese!! ne place mult cu tati. azi a ras in hohote numai cand vb cu ea. e in premiera.