Batoane cu musli
Buna!
Am cumparat fetelor mele zileel trecute batoane cu musli si diferite fructe uscate, din Selgros. Le-au placut ff mult, chiar daca in urma cu un an nu voiau sa le vada.
M-ar interesa ff mult o retzeta de baton, facuta in casa.
Ma ajuta cineva cu o retzeta?
Raspunsuri
vickip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui TOMALAVINIA Buna! Am cumparat fetelor mele zileel trecute batoane cu musli si diferite fructe uscate, din Selgros. Le-au placut ff mult, chiar daca in urma cu un an nu voiau sa le vada. M-ar interesa ff mult o retzeta de baton, facuta in casa. Ma ajuta cineva cu o retzeta? Mamica MARIEI(4.11.2004)si CRISTINEI(14.12.2006) |
uite aici:
www.taifasuri.ro/home/bucatarie/2182-retete-cu-seminte.html" target="_blank">Retete cu seminte
Batoane de cereale
batoane-energizante-din-musli
ellinia spune:
Eu tocmai le-am scos din cuptor, arata super, de abia astept sa le tai si sa gust! Multumim pentru reteta!
ellinia spune:
Nu am reusit sa le tai drepte, mai mult s-a rupt. Era bine daca puneam un pic mai multe cereale. Ca si gust a iesit foarte bun, daca nu se sfarama era super. Cred ca nu am facut ceva cum trebuie.
Oriocum e o retea simpla si cat de cat dietetica. Sigur am sa fac din nou.
vickip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia Nu am reusit sa le tai drepte, mai mult s-a rupt. Era bine daca puneam un pic mai multe cereale. Ca si gust a iesit foarte bun, daca nu se sfarama era super. Cred ca nu am facut ceva cum trebuie. Oriocum e o retea simpla si cat de cat dietetica. Sigur am sa fac din nou. |
Care din retete ai incercat-o?
ellinia spune:
http://gospodini.blogspot.com/2009/03/batoane-de-cereale.html , asta, din bucataria lui theo.
TOMALAVINIA spune:
Buna!
Am facut si eu azi, retzeta de Batoane cu seminte.
A iesit superrr!
Doar ca ma steptam sa iasa mai tare.Acum e la frigider, sa vedem cum va fi.