Batoane cu musli

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

trebuie miere de albine? eu am de papadie o fi buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Anitta, trebuie sa fie bna, tot miere e...
Eu am pus de salcam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

http://gospodini.blogspot.com/2009/03/batoane-de-cereale.html , asta, din bucataria lui theo.

am facut si eu acesta reteta, am inlocuit zaharul cu fructoza, am pus fulgi de ovaz, stafide, ce am avut in casa, acum e la cuptor, arata asa bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Dana, sa ne spui daca ai putut tai batoane, daca nu s-a sfaramat. Poate-mi dau seama ce anume nu am facut bine. Au iesit tare bune si satioase, as mai repeta experienta, dar sa stiu ca nu se mai sfarama.

Mergi la inceput

Citat:

Dana, sa ne spui daca ai putut tai batoane, daca nu s-a sfaramat. Poate-mi dau seama ce anume nu am facut bine. Au iesit tare bune si satioase, as mai repeta experienta, dar sa stiu ca nu se mai sfarama.
Si mie mi s-au sfaramat.Dar la gust sunt ff bune.Le-am impachetat in staniol, si le-am dat la frigider.Ne ajung toata saptamana.
Oare cu ciocolata nu se pot face?Cioco menaj de ex, si asa se leaga mai bine.
Voi incerca sa vedem ce iese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:

nu am avut ce sa tai, s-a sfarmat.
poate de ce am pus fructoza, iar mierea asa dupa ochi, precis am gresit cantitatea, am mancat eu tot, ieri si azi

Lavinia, tu ce cantitate ai facut ca ai pt toata saptamana?

Mergi la inceput

Dana, am facut o portie, cu 375 gr musli.
Le dau fetelor o data la 2 zile sa pape din ele.Mi-au iesit 14 bucati. de staniol, cum zic ele :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Citat:
citat din mesajul lui TOMALAVINIA
Oare cu ciocolata nu se pot face?Cioco menaj de ex, si asa se leaga mai bine.

Da, se pot face cu ciocolata, chiar si de menaj dar sa fie buna.

Pot face batoane fara a folosi unt, lapte raf, iaurt, sau ciocolata si fara prelucrare termica? Ce altceva ar tine cerealele unite? Zaharul din retete e optinal, se poate inlocui cu miere.

Mergi la inceput