Apartament in bloc nou Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 2
dicirstea spune:
Pai sa stii ca sunt foarte multe optiuni. Eu am luat in ansamblu rezidential, contractate acum 3, chiar 4 ani, de pe hartie, dar poti gasi la preturi mai bune fie de la persoane care renunta la contract, fie apartament in bloc nou, pur si simplu. Pentru asta te poti uita pe softpedia la topicul dedicat sau sa intrebi acolo cine renunta la contract.
Numai la mine in zona (Timpuri Noi- Mall Vitan-Mihai Bravu) sunt cel putin 10 blocuri facute de firme mici sau chiar persoane fizice, de la 4 la 8 etaje. Iti recomand sa iei la picior o zona care iti place si sa te orientezi la fata locului.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
pisix spune:
Eu am prieteni care si-au luat apartamente in blocuri noi.
Arata superb, sunt aerisite, au geamuri mari, etc
Toti (3) sunt foarte multumiti de alegere.
Si eu imi doresc un apartament intr-un bloc nou.
Si pana la urma, daca te gandesti ca platim 20-30 de ani rate, ma gandesc ca un apartament care acum deja are 20-30 de ani, atunci cand voi termina de platit ratele va fi cam cum arata blocurile de pe Magheru ...
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dicirstea Numai la mine in zona (Timpuri Noi- Mall Vitan-Mihai Bravu) sunt cel putin 10 blocuri facute de firme mici sau chiar persoane fizice, de la 4 la 8 etaje. |
Jumatate sunt jafuri ordinare (in ceea ce priveste standardele de constructii).
A-ti lua un apartament intr-un complex rezidential care n-a primit botezul cutremurului este ruleta ruseasca pura.
roli25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Jumatate sunt jafuri ordinare (in ceea ce priveste standardele de constructii). A-ti lua un apartament intr-un complex rezidential care n-a primit botezul cutremurului este ruleta ruseasca pura. |
Asa e. Majoritatea reduc drastic din materialele prevazute in proiectul de rezistenta. Asta nu se vede. Se vede, eventual rabatul pe care-l fac la finisaje, dar nu ala e cel mai grav.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
anemona spune:
Am facut revelionul la niste amici intr-un bloc nou, apt de 3 camere. Arata foarte bine intrarea, cu un fel de parculet, bgs la intrare, lampioane, scara impecabila, camere de supraveghere. Apartamentul arata bine la prima vedere, dar la capitolul finisaje am ramas interzisa cand am vazut ca au pus cele mai ieftine chestii. Si nu au avut de optat intre mai multe chestii, pur si simplu li s-a impus varianta asta. Doar culoarea la mobila de bucatarie au ales-o. O parte din usi deja nu se mai inchideau. Faianta in baie era doar pe peretele cu chiuveta si cada si era alba gen spital, cea mai ieftina posibila. Gresia gen mozaic, varianta low cost. Cada, chiuveta, wc-ul la fel, toate din cele mai ieftine si calitate zero. Ma intreb totusi daca nu ai alte asteptari cand dai 170 000 euro, chiar daca teoretic poti sa schimbi toate astea. Si ma mai intreb ce e pe dinauntru, daca la vedere au fost atat de zgarciti.
Nu merita banii, sincer. Parerea mea.
erer spune:
hmm, chiar nicio experienta pozitiva?? m-ati cam pus pe ganduri..
eu inteleg sa economiseasca la finisaje, dar nu la structura..
pisix spune:
He-he, eu vreau sa scap de bloc vechi tocmai de frica unui cutremur
Insa si eu am auzit din pacate acelasi lucru, ca se fac chestii de mantuiala si ca sunt mai fragile la un cutremur decat cele vechi
Eu cunosc un tip care va construi un bloculet in Pipera (eu acolo vreau sa ma mut) si care e si el obsedat de cutremur si il va face impecabil, mai ales ca el cu familia lui se va muta la Penthouse
Si ne-a spus deja de finisaje si mi-a placut mult ce idei are si cata atentie la detalii si la calitate
dicirstea spune:
E la latitudinea fiecaruia sa aleaga pe ce da banii. Si la structura si la finisaje. Eu am avut uin anumit biget si am cautat ceva sa-mi ofere ce vreau eu de banii mei. Optiuni se gaseau si inainte si acum chiar mai multe.
La complexul mai scump am avut de ales intre 3 pachete de finisaje.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Carrye spune:
Buna,
Eu am cumparat un apartament in bloc nou anul trecut in vara. Zona este Bucurestii Noi. Am cautat in toate zonele si aici ne-a placut cel mai mult. Blocul este unul micut, cu 9 apartamente. Apartamentul nostru are 72 mp construiti, 64 mp utili. L-am luat cu 70 mii euro. Ceilalti le-au cumparat cu 130 mii la inceputul anului 2009.
Avantaje: suntem aproape de aeroport, iesim imediat la dn1, 10 minute pana in victoriei, avem parcul Bazilescu foarte aproape, gradinite, scoli, piata, supermarket, transport in comun RATB, asteptam metroul in curand care va fi la coltul stradutei.
Dezavantaje: apartamentul lucrat cu picioarele, toate sunt asa, am avut noroc ca l-am luat la gri si l-am facut cum am vrut noi, peretii sunt strambi, hidroforul s-a stricat, am avut o teava sparta si n-am avut caldura, nu stiam unde e sparta, am scos tot parchetul din sufragerie. Tamplaria este cea mai ieftina, usa de la intrare am schimbat-o, si din nefericire am avut parte de o echipa de muncitori formata din 2 prichindei care si-au batut joc de noi. Au lucrat in 3 luni in loc de 1 si nu a avut cine sa stea cu ei, ca atare lucrarea e de mantuiala. Dar...una peste alta, am preferat asa decat un apartament intr-un bloc vechi unde cu siguranta ar fi trebuit sa scoatem tot si cred ca tot la banii astia ajungeam. Am satisfactia ca am dormitor de 24 mp.
Cam asta e prima mea experienta cu apartament nou.