Breaking News - 7

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

It is time for outlets to assume responsibility for their own content. Websites should not re-host other publishers' stories unless they can be completely certain that the content is factual. Even if the media refuses to print the truth about Jackson, they should compromise by not printing the lies either. At least that way he can rest in peace.

www.huffingtonpost.com/charles-thomson/michael-jackson-its-time_b_482176.html" target="_blank">http://www.huffingtonpost.com/charles-thomson/michael-jackson-its-time_b_482176.html

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

http://stirileprotv.ro/show-buzz/michael_jackson/copiii-lui-michael-amenintati-cu-arma-de-varul-lor-avocatii-neaga.html

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medy6 spune:

News
Fanvention Press conference rescheduled

Moved from March 9 to March 29

At the request of Mrs. Katherine Jackson, Fluid Entertainment, Inc. has rescheduled the International King of Pop Fanvention press conference on Tuesday, March 9 to Monday, March 29. Please visit our website for time and location.
http://www.mjfanvention.com/apps/News-Detail.aspx?type=1&newsID=68

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medy6 spune:

Astazi se implineste un an de la conferinta de presa O 2 Londra.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medy6 spune:

Cherilyn Lee despre copiii lui Michael
http://www.sawfnews.com/Gossip/62979.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:



La minutul 6.46 e vocea lui Michael, nu?



Citisem ca MJ lucra cu Lady Gaga la niste proiecte noi, cred ca a avut acest mare succes cu albumul The Fame si datorita lui Michael... Nu e a mea ideea, dar vazind videoclipurile, simt influenta lui Michael... si poate si niste mesaje ascunse pe acolo... Paparazzi a iesit pe 9 iulie, deci se presupune ca atunci cind a murit MJ era in lucru... de aceea m-a frapat acel 911 si vocea... si versurile celor doua melodii. De videoclipuri nu mai spun... pline de simboluri, plineee... Pina acum ma frapa un pic Lady Gaga, desi imi placea stilul ei avant-gardist si ritmul melodiilor... dar acum cred ca a inceput sa-mi placa. Nu m-as mira sa aflu ca si fata asta este, de fapt, timida si rusinoasa in realitate.

Credeam ca-mi ajunge o 'nebuna', Pink, dar vad ca a mai inceput sa-mi placa una... Vocile nu se compara, a lui Pink este deosebita, dar stilurile ciudate da.



CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medy6 spune:

Woaw, Nelia, de cand am aflat ca Lady Gaga a lucrat cu Michael, am inceput sa fiu mai atenta la videoclipurile ei. Mie mi se pare ca Bad romance contine "ceva" care poate fi un mesaj al lui mj. Daca studiati versurile si le asociati cu imaginile ...

Mergi la inceput