Gravidute&Mamici de IASI (111)
Raspunsuri - Pagina 8
moldoveanca spune:
Salutare dragelor,azi suntem singurei se pare ca nu ne viziteaza nici un muncitor desi mai sunt muuulte de rezolvat.Nu credeam ca poate fi atat de dificil sa te muti la casa apar problemute si cum sunt cu totii niste meseriasi.
Dani felicitari pt job ma bucur tare multe pt tine.
Vanessa felicitari pt baietoi si mie mi-a fost super rau si toti imi spuneau ca e fetita si se inseala doctorii,dar nu a fost asa.
Am vazut pozele de la ziua Biei si pot sa spun ca sunteti o familie tare frumoasa
Ani e frumoasa zona ,e aer curat ca sunt paduri in ambele parti si nu e aglomerat deloc.Sunt multe variante de a ajunge in oras asa ca nu au fost probleme cu zapezile pt ca se miscau chair mai bine decat in oras cu dezapezirea
Anilansa spune:
moldoveanca... cunoastem zona fff bine, sotul a facut mobila ... cand era mai tanar si lucra in alt domeniu,si in plus de asta avem pe cineva care locuieste in barnova.
E superba zona... dar fara bani sunt numai vise
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
Salutare!
Vanessa.........felicitari pentru ! Simteai tu bine!
Danielle..........ma bucur pentru locul de munca! Amalia e o eleganta prin definitie! Ai sa ai dureri de cap cu tinutele!
Lacra.....multumesc de intrebare! Matei e mancacios! I-au mai crescut falcutele! Se joaca cu fratesau, rad impreuna! David imi scoate untul in continuare cu energia lui! Zilele astea l-a luat vecina pana la ea si tipa "coca, coca" aratand spre usa! El vroia sa-l ia si pe cel mic cu el in vizita!
Moldo......incet incet se aseaza lucrurile! E intr-adevar superb ca e multa verdeata!
Inesa.........vazut printesa flamagioasa, zambitoare si cumintica! Fain carutul si husa de iarna!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
dastefa spune:
am reusit sa pun si eu cateva poze aici
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
iulia-stefy spune:
V ofer o si un laptic.
dastefa, scuze, dar aseara am fost zombi si nu am reusit sa intru pe net. Mai ales ca Stefy de uita la Tinker Bell cu mama pe calculator.... Sper sa reusesc zilele astea... De maine ramanem in formatie de 3... iar printesa isi reia programul de cresa....
Alina, dar ce grijuliu e David....
Ani, tot smecher....
vanessa, tu cum mai esti, asta noapte te-ai odihnit?
Anilansa spune:
Buna dimi
iulia, mersi de cafea
Noi ieri am iesit din casa... ca ma saturasem, am laut carutul si pe darius si am plecat pina in tatarasi si apoi ne-a luat sotul de pe drum
Azi cred ca mergem pina la ai mei
AAA... apropo... cadouri de SF Valentin????
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
vanessa80 spune:
IULIA mersi pt laptic.
Asta noapte am reusit sa dorm, dar m-am trezit cu nasul infundat.
Trebuie sa repet analizele, sa vedem cum ies si poate gasim cauza pt care eu vars si acum. S-ar putea sa nu aflam nimic si sa otin asa pana nasc. Important e ca Junior e bine. Aseara iar l-am simtit cum misca. Ma bucura foarte mult miscarile lui.
17+
slimatei spune:
'neatza!
vin si eu cu o cafelutza pe la voi...
cu intarziere as vrea sa urez si eu un sincer La multi ani fericiti!Ana Maria
sa fii fericita si iubita !
lacramioara multa sanatate si lui Stefy...cum mai sunteti?
vanessa, felicitari, sarcina usoara in continuare si bebe sanatos
hai ca mi-am facut timp sa vad si eu cateva pozici...le-am mai lasat in colo de treburi...asa ca sa ma relaxez si eu un pic...macar odata pe an
AlinaAnilansa ce tinerica esti mamico...ce parinti frumusei si ce baitel cumincior are mama cel putin asa s-a vazut in foto sper sa nu te superi
Inesa am reusit si eu sa vad pozici si cu voi ...
Bianca e dulcica rau iar tu esti o mamicutza foarte segzi sunteti minunate, minunati... sa fiti fericiti impreuna cu taticul !
kriss
alina alynta27
la mancacios mic Matei si multa putere si rabdare cu David
dastefa ce dulce e Miruna...
ehe..imi aduc aminte se stefi cand era asa micutza ...ce dragalasi sunt...ce mai trece timpul si ce nostalgiii ma apuca....
va salut pe toate si va urez o zi frumoasa!
incerc sa pun si eu cateva pozici...
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
slimatei spune:
pozici cu Stefi juniora... este si senioara grasa si urata de data asta ...de strica pozele
va pup numai bine !
sper sa mai revin....
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun