Gravidute&Mamici de IASI (111)
Raspunsuri - Pagina 7
inutsa spune:
Noi am avut un week-end in casa mai mult. Sambata am iesit la plimbare cu carutul. Era cam frigut, dar imbracata in sacul de iarna si cu copertina de ploaie peste carut [din cauza ca sufla vantul] a fost f bine. Cand am scos-o din carut era toata calda, si nasucul si obrajii. Eu am reusit sa mai lucrez la ale mele si mai am f putin si termin. Saptamana asta trebuie sa facem analize prescrise de pediatra care am avut-o in spital, si mi-e groaza cand ma gandesc ca iar tre sa mergem acolo. Avem de facut ecografie la inima [de rutina] si analiza transpiratiei, din cauza racelii care a avut-o. Cea din urma nu stiu cum o sa reusim sa o facem, pt ca ar trebui sa o puna intr-un sac si sa o incalzeasca pana transpira, doar ca Bia nu sta locului si in spital cu siguranta o sa planga...
kriss cum a fost la Brasov?
ella ce printesa am vazut acolo!!!
lacra tare bancul
vanessa felicitari pt miscarile juniorului!
aly da, beau aloe si nu am observat nici o reactie la Bia.
---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 5 luni
bebelusha in burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
slimatei spune:
sunt si eu pe aici...
va citesc din umbra...
noutati n'avem ....obisnuitele monotonii..
...doar stefi creste si ne umple zilele...
va salut pe toate!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
inutsa spune:
Avem pozici noi
---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 6 luni
bebelusha in burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
vanessa80 spune:
Am facut si eco. Se pare ca Junior este baietel. Exact asa cum banuiam eu. Ca m-am tot uitat la hainute pt baietei. Tati era convins ca o sa fie fetita pt ca eu m-am tot simtit rau si toata lumea de la servici i-a zis ca sigur va fi fetita....
17+
danyelle005 spune:
Acum a adormit Amalia si eu stau la o cana de vin fiert pana vine sotul acasa si profit sa vad ce mai faceti.
Am avut o perioada mai aglomerata cu cautatul de job,interviuri... bine ca s-au sfarsit cautarile. Azi am semnat un precontract si astept sa incep serviciul cat mai repede.
Amalia e bine. Dupa cum v-a zis si Lacramioara, ne-am intalnit vineri, dar nu prea am apucat sa stam de vorba. Cand am ajuns acasa a inceput sa se planga ca o doare urechea dreapta, i-am dat Nurofen si s-a linistit dar pe la 8 seara iar a luat-o durerea de nu mai stiam ce sa-i fac, asa ca am plecat la spital, de la Sf. Maria ne-a trimis la Spiridon ca acolo era clinica ORL de garda; verdictul: otita. Era un medic rezident tanar, f. sictirit, care vorbea cu jumatate de gura de abia intelegeam ce spune, mai ales ca Amalia plangea la mine in brate...in fine, ne-a dat tratament, antibiotic bineinteles (apropo era f. indignat cand a auzit ca eu am refuzat sa-i dau antibiotic fetii cand a avut rosu in gat) si ne-a chemat azi la control. Bineinteles ca nu m-am dus, am fost azi cu ea la alt doctor, dr. Vlase de la CFR, care mi-a spus ca nu crede sa fi fost otita, ori a fost si s-a vindecat f. repede...cert e ca am inceput antibioticul si trebuie sa luam de acum macar 5 zile...off.
In rest creste, vorbeste din ce in ce mai clar, ma uimeste pe zi ce trece, e o cocheta, nu se imbraca decat cu ce vrea ea si nu se lasa induplecata in niciun fel, e f. incapatanata, seamana cu ma-sa la asta, e o alintata si jumatate. La cresa e f. cuminte cica, ii stie pe toti colegii ei dupa nume, ma innebuneste de cateva zile cu intrebarea "Asta ce-i?"...
Ella frumoasa petrecere a avut Bia; am zarit-o si pe Michelle cu baietii ei, iar voi doua sunteti niste frumoase, de asta e si tati asa de mandru
Bun venit pe lume Miruna.
Byu ce mult a crescut Casian! si ce elegant e
Alynta deci asa cu baietii tai, au inceput sa faca pozne impreuna...cred ca nu ai timp sa te plictisesti cu ei
Kriss o calda imbratisare pt tine, sper sa fie asta un nou inceput pt tine. Alessia frumoasa si pe mami care e intr-o forma f. buna
Cristina ce bine imi pare ca ai mai venit cu vesti despre voi; ce repede a trecut timpul, acus o sa-ti tii in brate a doua printesa. Cand ne mai pui poze cu tiza noastra?
Moldoveanca felicitari pt casuta voastra; Vladut e un frumos. Sa stii ca te-am zarit in mall cu sotul tau,pe la inceputul anului, erai intr-o mare viteza si eu alergam dupa Amalia, asa ca nu te-am mai strigat...
Inesa deci si tu ai o impatimita a modei acasa? Bia e o scumpa
Nu mai stiu ce mai vroiam sa mai zic.... cred ca ma bag la un film ca vad ca sotul intarzie...apropo, ce filme bune ati mai vazut?
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vanessa80 Am facut si eco. Se pare ca Junior este baietel. Exact asa cum banuiam eu. Ca m-am tot uitat la hainute pt baietei. Tati era convins ca o sa fie fetita pt ca eu m-am tot simtit rau si toata lumea de la servici i-a zis ca sigur va fi fetita.... 17+ |
Felicitari!
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
dastefa spune:
inutsa ca de obicei Bia e o dulcica-e toata numai ochisori si falcute
Miruna a dormit 6 ore legat iar cand s-a trezit a papat lacom si a varsat la greu
acum e cu ochii pe pereti si asteptam sa mai treaca un pic sa papanim din nou
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
iulia-stefy spune:
La multi ani, Ana Maria!
Va ofer o fierbinte.... si va doresc o zi usoara.
Ma doare capul ingrozitor... Tusesc de zice sotul ca suntem la TBC.... Si Stefy mai tuseste, dar parca nu chiar asa de tare, insa are muci.... urati si multi...
dastefa, sper sa reusesc sa intru diseara si sa iti pun link-ul. Eu am luat de la ei Enciclopediile cu Winnie Pooh, imi aduc aminte si restul si scriu....
Vanessa, felicitari pentru baietel.
Inutsa, am bucu ca sunteti bine.
Alina, ce mai fac cavalerii?
Ani, tu pe unde esti?
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Vin si eu la o cu lapte.
De emotii ce am avut ieri la eco, asta-noapte nu prea am reusit sa dorm. Acum sunt zombi.
Dimineata am fost la Synevo si am facut triplu test.
LA MULTI ANI ANA MARIA!
Fetelor va multumesc pt urari.
Sa aveti o zi frumoasa si calduroasa.
17+
Anilansa spune:
Buna dimineata
La multi ani !!!! Ana Maria!
Iulia, mersi de cafea...Multa sanatate tie si lui Stefi... ai incercat PROSPAN ... lui Darius ia trecut la ultima raceala cu asta
maribine ai revenit , ceva retete noi
slimatei bine ai revenit la noi
Moldoveanca... felicitari pt casuta... si noi am vrut pe acolo o casuta, ne place mult zona .. dar nu ni sa dat credit , deoarece sotul mai are unul
inutsa, ce trece vremea, bine ca fata e sanatoasa, si creste mare si e tare scumpica
vanessa, felicitari, sarcina usoara in continuare si bebe sanatos
Aly... ce au mai facut" nurorile" ...
Bun,noi ieri am lipsit ... Darius a stat la ai mei ... de la 8.30 pina la 16.00, cu bunica si eu prin oras cu treburi ...acte si un pic la munca sa imi ajut tatal
Am ajuns acasa . Darius dupa ce a baut lapticul a adormit .. de la 16.30 pina la 19.00 ... si mie mi sa defectat netul asa ca am mai facut ceva prin casa
Azi stam acasa, Darius are ocupatie... coloratul peretilor, masina in ligheanul cu rufe ... la cuvinte nu e nici o schimbare... dar in rest pricepe tot si e un smecher
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa