Gravidute&Mamici de IASI (111)
Raspunsuri - Pagina 6
dastefa spune:
noi suntem in pauza de somn si tocmai mi-a varsat Miruna de a trebuit sa schimb toata lenjeria
acum sta confortabil in brate asa ca valorific timpul sa apuc sa va mai scriu si eu cate ceva
poze-sper sa pun cateva daca apuc azi sa mai fac si sa le descarc
dar am facut f putine
pt ca in sarcina am papat ca un purcel cred ca mi-am facut un stomac ca de elefant iar acum trebuie sa rontai intr-una...si tot imi zic sa elimin macar diversele crantanele ,dulciuri dar...am ramas cu +10 KG dar in ritmul asta am mai degraba sanse sa pun decat sa mai dau jos
zice Daria ieri ca vrea la Ioana (verisoarasa) si ii zic -da ioana mai are si altele de facut nu se poate juca mereu cu tine
la care Daria-tu nu ai timp ,tata nu ,Ioana nu eu cu cine ma joc?
si mi s-a facut asa mila de ea...
Lacramioara ai pus tu odata un link pt o carte cu idei de jocuri activitati pt copii.Am vrut atunci sa o cumpar dar pt ca pretul cartii era mai mic decat suma minima pt comanda si nu m-am hotarat ce sa mai iau am ramas fara carte
si mi-ar fi tare utila ca-s in criza de idei de jocuri pt copii( nici timp nu am prea mult dar nici inspiratia nu ma da afara)
tu ai mai cumparat ceva de la ei care sa merite?ca sa pot depasi suma minima pt comanda
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
dastefa spune:
acum doarme gaza dar eu nu mai pot
asa ca va invit la o
o zi buna sa aveti
asa creste Daria
ella10 spune:
Neata!!
Dastefa multumim de cafea!
Multumim de aprecieri
Am observat ca in timpul saptaminii e mai multa activitate pe aici...e si normal caci si eu sunt mai mult ocupata cu Bia,ii ofer tot timpul meu liber...
Am citit ceva despre rasfatarea copilasilor de catre bunici... noi am cam rasfatat-o si alintat-o la maxim asa ca bunicii nu stiu cit ar mai putea sa o alinte...caci e destul alintata de noi
Va doresc o saptamina buna!!!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
mariussimiuc spune:
Poate va era dor de mine?
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte. Noi suntem mai bine, inca mai avem tratament, dar febra s-a dus, ne-a mai ramas tusea.... Azi termina aerosolii si diseara mergem la control sa vedem ce zice medicul. Bine ca are cu cine sta acasa, ca daca nu venea mama.... nu stiu ce faceam, asa lovite amandoua....
Ani, poate are mai mult intre cei doi copii si e vorba de concediu medical, dar tot statul plateste si asta.
dastefa, eu am cumparat mai multe carti atunci, tot pentru Stefy, printre care si cea cu jocuri. Eu comanda o mai fac cu o prietena si asa a fost ok cu transportul. Eu sunt multumita de servicii, am comandat deja de vreo trei ori la ei.
Miha, doar atat? De cand tot facem prezenta si voi nimic...
iulia-stefy spune:
Cica un tip viziteaza o fabrica de diverse produse din latex. Prima data a remarcat masina de produs biberoane, datorita zgomotului de "fssss-pac" pe care il facea. Ghidul explica: - Acel fasait este cauciucul pe care-l injecteaza, iar "pac"-ul este dat de intepatura care i se face in varf. Ceva mai incolo intra in sectia de produs prezervative. Un zgomot infernal si aici: "fsss-fsss-fsss-pac".. Intrigat, omul nostru intreaba: - Bine-bine, am inteles de ce face "fsss", dar de ce se mai aude si "pac"? - Normal , aparatul functioneaza ca si cel de produs biberoane, la al patrulea prezervativ ii trage o gaura. - Asta-i buna! Dati gauri la prezervative? - Da! Face bine la afacerea cu biberoane
dastefa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia-stefy Va ofer o fierbinte. Noi suntem mai bine, inca mai avem tratament, dar febra s-a dus, ne-a mai ramas tusea.... Azi termina aerosolii si diseara mergem la control sa vedem ce zice medicul. Bine ca are cu cine sta acasa, ca daca nu venea mama.... nu stiu ce faceam, asa lovite amandoua.... Ani, poate are mai mult intre cei doi copii si e vorba de concediu medical, dar tot statul plateste si asta. dastefa, eu am cumparat mai multe carti atunci, tot pentru Stefy, printre care si cea cu jocuri. Eu comanda o mai fac cu o prietena si asa a fost ok cu transportul. Eu sunt multumita de servicii, am comandat deja de vreo trei ori la ei. Miha, doar atat? De cand tot facem prezenta si voi nimic... Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006) Bazar pentru SEBI |
buna dimineata
Lacramioara multumim pt -eu beau acum decofeinizata
te rog mai pui odata link-ul cu cartile
si imi spui ce ai mai cumparat tu ?
asa creste Daria
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Vin si eu la o .
Cred ca l-am simtit pe Junior zilele trecute. Ca am simtit ceva miscari in zona uterului, miscari pe care nu le-am mai simtit niciodata...
Azi mergem la eco si sper sa aflam si ce am in burtica.
Va doresc o saptamana faina.
17+
alynta27 spune:
Salutare!
Dastefa....eu abia astept pozele! Cand l-am adus acasa pe mic am avut un adevarat "razboi" cu David! Nu ne intelegeam d e l o c cu el! Nu-l mai recunosteam! A durat ceva pana a revenit la "normal"! Ma bucur ca la voi nu sunt probleme majore! Eu am si acum vreo 8 kg in plus care imi stau pe creier! Nu vad de ce iti faci griji, ca esti foarte aproape de nastere!
vANESSA.......felicitari pentru primele miscari fetale! Sa ne spui ce porti in burtica, in caz ca afli!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Miha.......da-te mai aproape si zi ceva!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!