Gravidute&Mamici de IASI (111)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
E mare veselie cu copii! Se joaca, se mai imbrancesc dar sunt fericiti!

Dastefa...............dar nu ne preziti pe mititica?!

Ani...........ce bine ca ai mai iesit!

Moldo.........bine ca aveti alternative de stat! Stiu ca miroase intepator cand se lacuiesc scarile, dar vreo 3 zile!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

moldo bine ai revenit! Vladut a crescut mare deja!
Ce tare esti cu "noii tai prieteni"

byu lucrezi la sf.maria?

lacra cum mai sunteti azi?

dastefa arata-ne si noua minunea!

alina harnicuta-harnicuta!
Uffff, barbatii astia! Si al meu mai comenteaza, in nestiinta de cauza. Daca ar sta ei macar o zi de dimineata pana seara cu bebele, ar lasa-o mai moale cu criticile
Darius va pazea de nenea cel rau

aly bine ca se inteleg copiii si nu e cearta de la masinute

Noi suntem bine, ma rog, relativ bine. Ieri seara i-au aparut bube din alea nesuferite si azi dimineata cand sa sun pediatra, nu mai erau. Astept urmatoarele bubite sa dam analize.
Am facut vaccinul de 6 luni, a facut febra mica [nu ii dadusem nimic preventiv], dar cu un paracetamol s-a rezolvat repede. Astazi a zis mai clar MA-MA
cam astea

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 5 luni

bebelusha in burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Un moment de respiro la o a doua cafea pe azi... doarme Darius

inutsa... da ne pazea, e prima data cand sa manifestat asa,
pe Bia... pt " ma-ma",.. ei in felul lor sunt constienti ca e greu... dar de recunoscut nu o fac.

Aly, ma bucur ca va simtiti bine ... si am o intrebare ... Tu dupa ce ai nascut pe Matei si ai intrat in cc2... ai cerut de la servici... salar ( ca nu stiu cum se cheama) pt david ... concomitent cu indemnizatia bb2...mi sa prezentat un caz asera de la o prietena care are o firma si una din angajate ia facut o cerere de plata deoarece ea in CC1( pt primul copil), a depus acte pt CC2 ( al doilea Copil) si restul de 7 luni de la primul copil sa il plateasca ea ( sefa) .. si eu am zis NU categoric.

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Mai fetelor bag seama ca voi ma invidiati ca am multi prieteniSi acum ca sa va fie si mai ciuda va spun ca astept si instalatorul ca ne-am trezit cu tavanul plin de apa la dressing
Macar scarile au iesit super astept pe nenea si fug si eu la copilas pana nu mi-l rasfata bunicii la maxim.
Aaaa si sa nu va ganditi ca gata sunt o rasfatata ,ma ajuta parintii cu Vladut.Nuuu,desi il iubesc tare mult il ducem cand este absolut necesar pt ca ei sunt pensionari foarte ocupati isi gasesc de treaba tot timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

wau, teo si raluca bine ati revenit pe aici!
teo], felicitari pt. casuta voastra, sa dea Domnul sa aveti parte numai de bucurii si impliniri!
byu, la multi ani mamicii tale!

noi plecam maine la brasov pe la nasii fetei si ne intoarcem marti cel mai probabil..abia astept sa ies si eu putin din oras, dar in special mergem pt. Alessia.

Cristina si Alessia Stefana
Poze noi
Bazar SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

salutare!!
kriss drum bun si sa aveti zile frumoase la Brasov!!!

Am pus si eu citeva fotografii de la petrecerea Biei http://community.webshots.com/album/576635586BHrVzm?vhost=community

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte.... Noi tot pe doua voci tusim, dar parca suntem ceva mai bine.

Aseara m-am intalnit cu Daniela si cu Ami, care mi s-a parut asa de mare.... Ce mai domnisoara are mami,... de cand n-am mai vazut-o.... Si cumintica foc.

Ani, Teo, cand era nepoata mea mica, sora mea a zis ca bunicii strica copiii, dar atunci n-am inteles. Acum cand vad cum o rasfata mama pe Stefy, pricep asa de bine.... Cand ma duc acasa, nici nu ma cunoaste, ea sta cu bica.... Si bica o lasa sa faca ce vrea ea... Doar ca vine rar, de obicei cand e bolnavioara si n-am cu cine sa o las.

Kriss, drum bun si sa va simtiti bine la Brasov.

Inutsa, felicitari Biei.

Ella, dar Bianca e o adevarat domnisoara. Am admirat-o in poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna

Iulia, mersi de cafea
Kriss, drum bun si sa aveti vreme buna si distractie maxima ... o partie de scki, vin fert...
ella, frumoase poze, ai o printesa tare frumoasa si dulce

Noi ne-am trezit azi la 9 ... bine prima trezire e la 6.30 la pa-pa laptic... dar apoi am adormit din nou .... eu una cred ca m-am trezit cu fata la perna azi ... am varsat jumatate de cafea... si era facuta de sot.
Darius se uita acuma pe geam la blechki si la pisicile vecinilor ( ca noi nu avem pisica)
Ieri am iesit pina in Carrefour felicia ... proasta alegere... era super aglomerat
va dorim un weend placut

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Salutare!

Ani....nu cunosc acea lege! Am stat cu indemnizatia lui David pana cand a facut David 2 ani fix, apoi a intrat in vigoare indemnizatia pentru cresterea lui Matei! La mine fiind 1an si 11 luni diferenta intre copii am primit intr-o luna 2alocatii de 2 milioane pentru copii. Dupa ce David a facut 2 ani (dupa o luna) alocatia lui David s-a micsorat la 40lei si am mers in continuare cu drepturile pentru cel de-al doilea copil! Legea spune asa: se merge de pe suspendarea contractului de munca pe suspendarea contractului de munca(din CIC1 in CIC2)! Deci n-are treaba cu patroana sa-i ceara bani! Banii vin de la stat!

Tot la Targu! Am serbat-o pe sora mea! Copii snt jucausi, cu mici "interactiuni" David e cam vanat la cap de la cazaturi! Accidente a avut si varul, mai impreuna, mai separat!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Ella.....fumoasa petrecerea fetei!

Kriss........drum bun si vreme buna!

Inesa........te-ai apucat de aloe?

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput