Gravidute&Mamici de IASI (111)
Raspunsuri - Pagina 4
byu spune:
Salutare
da fetelor spitalul e plin stau si cate doi in pat....a innebunit lupu' ,,,,,,,,,,,eu mi-am mai revenit ,dar asta noapte nu am avut somn pana pe la 3 o fi fost luna plina?
Moldoveanca,ziceai ca suntem vecine sau nu am inteles eu bine?(ciurchi),maaammaaaa ce a mai crescut si Vladut de cand nu l-am mai vazut(in poze)....
Aeperju...multumesc la fel si tie
Byucu CASIAN ANDREI
Poze
moldoveanca spune:
Byu am locuit la Green Park dar acum ne-am mutat la Breazu,suntem tarani ca asa ne spun toti
alynta27 spune:
Salutare!
Ani..............ce spor ai avut! Eu usuc rufele pe uscator din ala mobil pe care-l pun in cada! Incap 2 masini pe el! Nu ies in balcon ca e rece! Camera de zi da la balcon si cum copii stau aici, le-ar veni frigul direct in nas!
Moldoveanca.............felicitari pentru casuta! Sa o stapaniti sanatosi!
Azi mergem in "vacanta" la Targu pana duminica! Ne duce tati cu masina! Sambata e ziua de nastere a surorii! Avem de sarbatorit! David imi zice toata ziua de Anca=sora! Tine mult la ea!
Eu plec ca mi-a intrat "nora"= David in vase. Nu stiu ce face dar se aude trancanind! Matei a luat somn! Pa! Ne auzim mai pe seara sau maine! O zi buna!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
byu spune:
Azi e ziua mamei soacra si eu la 2 plec la servici...
va urez o zi buna
Byucu CASIAN ANDREI
Poze
ella10 spune:
Lume noua pe aici...ma bucur ca mai scrieti cite ceva
Eu nu prea mai am timp sa scriu,sunt la munca de la 8 la 17 iar cins ajung acasa...am treaba prin casa sau stau cu Biuta,care s-a acomodat foarte bine la bunici
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte si.... si atat.
Ani, mersi... Vad ca si voi a-ti ajuns la discutii despre educatie si "copil obraznic".
Teo, sper ca vor veni si vremuri mai bune...
Alina, ai grija la "nora"
Anilansa spune:
buna dimineata
iulia...multumesc pt cafea. ...da, am ajuns si la capitolul asta
Aly... petrecere frumoasa
ella... imi pare bine ca Bia sa acomodat la bunici
inutsa, voi ce mai faceti?
asa cum am zis ieri de la 4 am plecat la ai mei ... , Darius sa speriat de instalator si nu mai lasa pe nimeni sa mearga la baie... eu am mers pina la bunica mea sa ii duc niste alimente... asa ca Darius a stat cu ai mei.. iar eu am avut un moment de respiro ... Sotul dupa ce a terminat orele a venit si el la socri
Azi o iau de la capat cu spalatul rufelor... cred ca mai sunt doua masini ... ca sambata nu se spala
va dorim o zi buna
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
moldoveanca spune:
Buna dimineata,nu va dau cafea ca nu mai am Au baut-o muncitorii care si azi au venit ,de acum sunt prietenii mei
Vladut a dormit la mama ,noi am stat acasa pana la urma si cred ca abia in seara asta o sa dormim cu totii in deplasare.
Despre statul copiilor la bunici ce pot sa spun?Ai mei il rasfata la maaaxiim si cand il aduc acasa parca nu e acelasi copil.L-am certat ieri ca se tot catara pe un scaun si mi-a zis sa plec ,el sta cu bica si cu bubu
Anilansa spune:
moldoveanca... ma bucur ca ti-ai facut noi prieteni
Partea cu bunicii... asai ii rasfata prea mult ... daca darius ne zice .. "pa-pa" exact cum ajungem la ei ... deci peste 1 an ma astept la acest raspuns si de la el... de asta ne gandim ca de la 2 ani sa incepem sa il ducem macar 4 ore la cresa
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa