Varsta ideala pt a face copkii
Raspunsuri - Pagina 9
Guestus spune:
treaba ta inbox....poti sa te mariti cu cine vrei si cind vrei ![]()
dar cind dai de greu greu sa nu vii sa ma intrebi pe mine ca "de ce tocmai yo o patesc"
daca am spune toti ca alegerea facuta e cea mai buna ..pai inseamna ca mai bine de atit nu se poate...si orice om logic stie ca asa ceva nu exista....cu voi se duce la naiba progresul ![]()
fecian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Guestus pantera neagra..tu cu modelul tau matematic asa o sa ajungi http://images.icnetwork.co.uk/upl/birmmail/jun2008/9/7/581DF39B-BD65-5FD2-491419BBCBC28CCB.jpg |
n-ar fi rau...Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008)Noi si
BitzuM-am nascut de ziua mea!!!
Poveste siropoasa
Impreuna vom reusi!!!
fecian spune:
| citat din mesajul lui Guestus treaba ta inbox....poti sa te mariti cu cine vrei si cind vrei dar cind dai de greu greu sa nu vii sa ma intrebi pe mine ca "de ce tocmai yo o patesc" daca am spune toti ca alegerea facuta e cea mai buna ..pai inseamna ca mai bine de atit nu se poate...si orice om logic stie ca asa ceva nu exista....cu voi se duce la naiba progresul |
In fond care e problema, Guestus?
Ca nu iti cumpara tie modelul matematic???
Felicia,
(23 Mai 2008)Noi si
BitzuM-am nascut de ziua mea!!!
Poveste siropoasa
Impreuna vom reusi!!!
Guestus spune:
| citat din mesajul lui fecian In fond care e problema, Guestus? Ca nu iti cumpara tie modelul matematic??? |
in primul rind yo incerc sa le ajut la juma de pret...dar nu vezi ca nu vor....cica nu au incredere.
primii 5 voluntari e gratis.
in plus nu am cum sa cercetez mai departe fara buget ...nu?
tora97 spune:
eu pe la 30 m am simtit pregatita de un pui... avusesem timp pina la virsta asta sa ma distrez, sa "traiesc" cum spun tinereii
la 38 nu m am gindit citusi de putin ca as fi prea batrina.. cum nu o fac nici acum!
si acum la 40 trecuti as mai pune de un sufletel, norocul nostru ca rufus se zbate!!!!![]()
doar din cind in cind m bomban ceva de genul: si noi cind vom avea liniste? cind ne vom putea dezmata, singurei! ca deh, pe de alta parte, se pare ca cu cit inaintez in viata pofta de ea (viata) devine tot mai de nestavilit
so, pe f scurt... femelele in jurul virstei 30.. masculii dupa 40.. cam pe atunci se mai coc si ei!
TORA,RUFUS si cele 3 minuni ale lor
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
fecian spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
in primul rind yo incerc sa le ajut la juma de pret...dar nu vezi ca nu vor....cica nu au incredere. primii 5 voluntari e gratis. in plus nu am cum sa cercetez mai departe fara buget ...nu? |

Asa de adevarat...

Felicia,
(23 Mai 2008)
Nasterea lui
Gabriel 
_
Fericirea e o alegere!
patrisuca spune:
pe tema asta se poate discuta enorm. fiecare are viziunea sa asupra vietii asupra cresterii unui copil. noi avem prieteni care au facut un copil la 20 de ani iar pe al doilea la 38. e diferenta enorma intre copii dar sa nu credeti ca le este rau. la 40 de ani se distreaza, au un copil major si unul mic, le-a fost greu intr-adevar dupa atata timp sa o ia de la capat dar sunt fericiti si au o casnicie minunata. fiecare isi croieste drumul in viata dupa bunul plac. intradevar nu sunt nici eu de acord cu casatoriile facute din lipsa de maturitate sau din teribilism la 18 ani ca sa poata fugi mai repede de la mama de acasa. dar sunt si cazuri dintr-astea care reusesc sa duca o viata linistita si fericita.
si in plus am vazut barbati si femei care la 30 de ani nu au reusit sa se maturizeze si sa-si formeze o relatie calumea ce sa mai zic de casnicii.
Ica 1975 spune:
| citat din mesajul lui inbox Eu am nascut la 29 de ani, nu mi s-a parut nici mult nici putin in comparatie cu alte mamici, insa, acum mi-ar fi placut ca la 29 sa fi avut al doi-lea copil. La intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului, doar eu si inca o colega aveam copii ( si aia mici), ne-a zis profu de biologioe ca suntem frumosi, realizati dar stam cam prost cu reproducerea :)! Acu fiecare face copii cand crede de cuviinta, cu sau fara programe speciale si calcule, important este sa fie dorit de ambii parteneri, care sa fie in stare sa-i ofere un cadru material si emotional stabil, sanatos dezvoltarii... "Un parinte nu este cineva pe care sa tesprijini, ci cineva care te scapa de tendinta de a te sprijini !" |

Cand iti aduci aminte de Dumnezeu inmulteste rugaciunile tale, pentru ca atunci cand Il vei uita, Domnul sa-si aduca aminte de tine. (Sfantul Marcu Ascetul)
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!
ardeiash spune:
nu e rau deloc sa pui in discutie un astfel de subiect ... iote ce frumoasa discutie s-a incins!
guestus: mai poti? ![]()
s-auzim numai de bine! si 

-------------------------------------------
scrapbooking yeee - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm
buflea spune:
Si eu imi aduc aminte ca la intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului numai 2 colege aveau copii si aia mici, pana in 2 ani
. Si asta din 40 de elevi in clasa. Chiar a fost o discutie colectiva despre asta, ca ce se intampla ? - 37 erau casatoriti, unii chiar la a doua casatorie dar numai 2 aveau copii. 38 terminasera o facultate, si erau in diferite stadii ale profesiei / carierei, in tara sau pe afara - unii pe la mastere, altii incepusera o a doua facultate - asta din cauza ca eu sunt din generatia pe care Revolutia i-a prins studenti,deci ne-am ales o meserie in functie de niste conditii economice si sociale si ne-am trezit cand sa o practicam ca domeniile mureau ...deci multi din generatia mea, tineri fiind si fara obligatii prea mari, au luat-o de la capat, o noua profesie, o noua scoala.
La 20 de ani de la terminarea liceului - TOATA clasa avea copii.