Varsta ideala pt a face copkii

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Matematic vorbind, solutia este rezultatul acestei ecuatii. Have fun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Mimo,
si noi asteptam sa fiu[gravo] din nou...as dori sa am 3 copii,acum sa vedem si ce vrea DD

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEASMAR spune:

Foarte interesanta povestea ta...stii ce cred, ca varsta ideala pentru a avea copii nu exista... pana la urma poti sa ai 30 ani si sa nu fii pregatita din punct de vedere psihic pentru un astfel de pas...sau poti avea 20 ani si sa fii cea mai buna mama din lume.

Uite, eu am 28 de ani si astept primul ingeras din viata mea... stii cum ma simt? Speriata, fericita in acelasi timp, cred ca toate sentimentele din lume ma coplesesc... nu stiu daca o sa fac fata, daca o sa fiu o mama buna...

Iti doresc multa sanatate tie si familiei tale!

Citat:
citat din mesajul lui mralu

Buna

Situatiamea este urmatoarea:bb1 a aparut in facultate (in vacanta an 4-an 5)-varsta mea 23 ani,bb2 a aprut dupa 4 ani si un pic-varsta mea 27 ani, bb3 tb sa se nasca in cca 2 sapt -varsta mea 31ani.

Foarte simpatica a fost evolutia parerilor celor din jur.

La primul copil: inconstientilor, nebunilor, stati in camin, ce-o fii in capul vostru.
La al doilea copil: eee, varsta e aproape buna, desi d-abia ai inceput serv (de 3 ani)...
Acum la cel de-al treilea copil -cei care nu ne cunosc-era si timpul sa aveti un copil....

In acaesta ultima sarcina am fost foarte des intrebata daca este primul: de unde trag concluzia ca asta este varsta de nastere corecta(asteptata)a primului copil.

La cel mare -care este acum cls aII-a sunt cea mai tanara mamica.
La d-soara la gradi sunt la medie ...
Sa vedem la bb3 cum o fii.

Mie nu mi se pare o mare diferenta(in afara de partea cu experienta)
intre copii,diferenta care sa derive din varsta noastra la nasterea lor.

36+ Albert Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Offf..
Partea cu alesul partenerului a fost la 20 (ff devreme zic unii) si desi erau insistente din partea fam abea dupa faculta am vrut copii(25 eu,27 el).Dupa 2 ani cu investigatii si prin FIV apare bb mult dorit (eu 27,el 29)...ideal imi parea si nu mai doream stiam ca nici nu mai putem avea alt copil .
Acu vine durerea ..in luna in care bb implinea 2 ani eu 29 si tatal 31 baiatul moare...si universul s-a prabusit.
La 30 aflu ca sunt gravida (minune).Azi tocmai am implinit 32 eu 34 el iar baiatul 1.5 ani.Daca o sa mai fie si cand....nu mai fac planuri.
Deci varsta ideala......oricand daca iti doresti.
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Eu consider ca varsta ideala pentru conceperea unui bebelus e aceea cand te simti tu pregatita.
Eu m-am simtit pregatita sa aduc pe lume un bebe la 30 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

ja condoleante pentru baiatul tau, imi pare tare rau ca ai trecut prin asa ceva.Sanatate multa baietelului al doilea si voua deasemenea La Multi Ani !!!

Eu primul copil l-am nascut la 27 de ani , sotul 29 , terminasem facultatea de un an, ma angajasem, ne mutasem impreuna in apartamentul nostru , inainte stand la socrii , si atunci dupa ce am ramas singuri in casa noastra s-a intamplat .Al doilea l-am nascut la 35 de ani, sotul 37 , primul copil intra in clasa 1 , 7 ani diferenta , exact ca intre mine si sora mea.Nu ca am fi planificata asa, asa s-a intamplat si e ok.
Mai departe mai vedem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Se poate si mai tarziu.Am nascut la 36 de ani si am un baietel de 6 ani si 8 luni.Nu am dorit sa am copil pana la 36 ani.Am ramas gravida exact cand mi-am dorit fara probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Tatal poate sa aiba orice varsta. Varsta ideala a mamei? Intre 20 si 45 de ani, 1-2 ani in plus sau in minus se admit. Eu l-am facut la 27, tatal avand aceeasi varsta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

eu am nascut primul copil la 23 ani, tatal avea 29...la 22 m-am maritat...ne-am dorit copii f mult....si la cateva luni dupa nunta am si ramas insarcinata, din prima...
nu consider deloc ca sunt prea tanara... voi avea 25 ani, copilul va implini 2 anisori la sfarsitul anului....
daca DD ne ajuta, anul viitor dorim o surioara...si cred ca atat
si eu zic ca cel mai important ii sa ai copii atunci cand esti pregatita si cand iti doresti.

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

N-am citit decat primele 2 pagini ale subiectului, dar simt nevoia sa scriu si eu. Daca e sa ma iau dupa articolul din evz, inseamna ca am sub 12% sanse sa mai fac un copil...Eu mi-am dorit foarte mult sa fac copii pana in 30 de ani dar am avut ghinionul sa-l cunosc pe sotul meu destul de tarziu, astfel ca primul copil a aparut abia la 27 de ani. Dupa aceea, fii-mea fiind un copil extrem de solicitant, am spus ca ramanem la unul singur, pt ca nu ne simteam in stare s-o luam iar de la capat cu nopti nedormite. Acum mi-as dori foarte mult inca unul sau chiar doi copii dar nu stiu daca voi mai avea sansa. Iar dupa 35 de ani nici nu ma gandesc sa mai fac vreun copil pentru ca aici dupa 35 de ani e obligatorie amniocenteza de care mi-e o frica de mor.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput