Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *146*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Am si eu o intrebare pt mamicile care nu sunt la primul copil.
In ce ordine se introduc alimentele peste 1 an? As incepe cu ou fiert intreg...deci albusul.
Am gatit spanac pt toata familia, am pus unt, lapte si faina alba, si smantana. Ah, si usturoi, sper sa pape miti meu.
I-am pus la culcare dar Clau are ora de muzica, si Luana cum aude, cum ciuleste urechile. Sper sa doarma si el...ca asa as dormi si eu un pic.
Pupici

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Monica ordinea ti-o alegi tu doar sa fie treptat si cu pauze de o zi 2 intre ele exact cum ti-a zis si moniq
noi nu am avut probleme cu Dani, poate si ca el nu a prea facut figuri si a mancat multe borcanase asa ca eu dupa ce ii dadeam ceva din borcan apoi incercam si eu sa i-l prepar

Mergi la inceput

Iuca si eu ti-am admirat frumusetile! sunt superbi si ce frumos se joaca ei impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Mai, fete, multumim de aprecieri!

PetraTudor initial pe Vladimir trebuia sa il cheme David, dar pt ca numele de familie este Emanoil am zis ca suna prea evreiesc si il urca astia iin tren si il tirmit la mama lui. Daca o sa mai am un baiat nu stiu cum o sa il cheme ca brainstorming-ul trecut a durat vreo 7-8 luni.

Monnvas nu te inteleg, dar daca tu zici ca-s creativa e de bine. E de la meserie

Mihaelacg eu zic sa fugi la doftor. Macar sa stii de la ce e guguloiu.

Ca o paranteza, bunica mea a murit in octombrie de cancer cica. Avea un chist pe un ovar pe care nu l-a tratat. Dar acel chist era canceros. Ca chistul, ca chistul dar a facut metastaze la ficat. A aflat de astea pe 24 august (de ziua mea) iar pe 15 octombrie a plecat. Partea "buna" a fost ca nu s-a chinuit. Asa ca fete, eu cred ca pana la urma toti murim de cancer.O sa radeti de mine dar asta cred.

Mergi la inceput

Gaza am vazut si Gazi mica- o adevarata pritzesa si ce ochisori
Bianca si Vladimir e un scump si cum se joaca el in apa
si ai mei adora apa amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Mihaela, gandeste pozitiv, o sa fie bine!

Fetele, dar Mihaela a fost doar la dr, eu asa stiu, ca anul trecut a fost internata la bucuresti si ca acum o sa mearga din nou prin martie, de asta incerca sa o invete pe Maria cu biberonul.

Of Aris, imi pare rau! O sa fie bine data viitoare!

Pisik, ce importanta are daca merge singura, de o manuta sau in 4 labe? Eu zic sa te relaxezi, copilul e normal, e sanatos, e pacat sa nu te bucuri de ce face la momentul actual si sa iti doresti mereu mai mult. Daca ramai un fixul asta, ca nu face cat ar trebui? Mai tarziu o sa simta ca nu esti multumita de ritmul ei, si mai rau ii faci. Pupam Ana, ca stie ea mai bine ca mami cand sa faca un alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Petra, ce bine emerge Bogdanel !!! trimite-mi PM cu numarul tau

Bianca, l-am admirat iar pe Vladimir, are niste ochi !! si ce haioasa esti cum povestesti, parca si bad faza, super tare !!!

Pisik, zic si eu ca fetele, chiar nu ai de ce sa te stresezi, zau asa !!! la Ana frumusica !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Am vazut copilasi care mai de care mai dragalasi.E o varsta tare frumoasa iti vine sa-i pupacesti in continuu!

Lucian incepuse sa mearga binisor in picioare si a cazut o data in nasuc si de atunci s-a speriat si nu mai vrea sa mearga singur, decat tinut de manuta. Cand il chemi face cativa pasi, dar se grabeste si risca sa cada. Nu ne ramane decat sa asteptam sa-i treaca frica si cand o sa fie pregatit probabil ca o sa mearga mai mult singurel.

Aris: un gand bun si de la noi.

Mihaelacg: mult curaj sa mergi la doctor si eu am avut acum cativa ani un chist la san si din fericire s-a dovedit ca este din cauze hormonale.

pe toti!

http://picasaweb.google.ro/symona0323/Lucian02#

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hai ma fetelor ce-ati sarit toate asa pe capul meu ca ma ametiti, si-asa imi lipseste o doaga de la raceala asta, ca daca beam aseara vin cu fetele eram mai treaza. Chiar nu am niciun stres referitor la faptul ca Ana nu merge, tocmai intrebam daca mai sunt bebei fricosi, pt ca eu sunt suta la suta convinsa ca e doar de frica toata treaba. Cand ii dai drumul la o manuta se opreste, scanceste si apoi incepe sa se dezechilibreze, ceea ce eu zic ca e semn de teama, nu ca nu ar merge fizic (nu stiu daca ma fac inteleasa). Dar chiar nu am zis-o cu nicio tenta, nu ati observat ca in ultima vreme mi-am laudat fata? Sau am ajuns ca in povestea cu lupul la oi, ca nu ma mai crede nimeni bine intentionata?

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

MIHAELACG, imi pare tare rau pt prietena ta Si tu fuguta la doctor!

Fetele, ia uite ce am gasit
http:// www . caradans . ro / cara/?p=156

Eu vreau sa ma duc cand ma pun pe picioare. Am vorbit si mi-au zis ca se poate face doar o ora pe saptamana (asa vreau sa fac la inceput) si ca pot veni si cu Ana si au ele grija de ea. O sa o iau o data si daca nu imi convine, pacalesc eu o Buni sa stea o ora cu ea. Se mai baga vreuna?

Gata, fug un pic in pat ca sunt terminata de rau si Ana doarme, profit si eu un pic

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

am pus si eu poze noi

Mergi la inceput