Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *146*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

salutare.

am intrat si eu sa vad ce mai faceti si intre timp am primit o veste tare trista.

pe bogdanelul mergacios. e tare dragalas, si ce frumos se ridica, si cum mai pica el. o dulceata.
si pe vladimir, care vad ca tare bine se mai distreaza el la baie.si ce frmos face el nanita.

maria mea e tare moale. cand o plimb de manute, e molicica, merge mult in fata si pe varfuri.nu cred ca o sa mearga ff rpd in picioare. eu am mers tarziu l 1 AN SI 3 LUNI.

vestea trista e ca dimineata mi-a murit o prietena cu care am copilarit. a fost operata de cancer la san,dar a facut metastaze si s-a localizat la ficat.nu-mi vine sa cred, pt ca simtea f bine. si-asa aveam eu o stare.... ma uit si la guguloiul asat al meu ca se tot mareste.tare mi-e frica.iar acum cu prietena asta am numai prostii in cap.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

Buna Miha!
In privinta Mariei nu-ti face griji, isi va da drumul curand si mai ales daca zici ca si tu ai mers tarziu...
Imi pare tare rau pt prietena ta. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Tu nu-ti face probleme si ganduri negre dupa acum, incearca sa fii relaxata si sa gandesti pozitiv. Va si mi-e dor de voi.

PS: Daca va era dor de noi, ne gasiti la semnatura cu poze si filmulete proaspete.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

InaPreda, vezi ca ai PM !

Georgiana, sa-mi trimiti nr tau . Ai luat covoras ?

Pisik, eu chiar nu am sarit pe capul tau am observat ca nu te mai stresezi in privinta Anei si e normal pt ca, chiar nu ai de ce

Zsuzu,am admirat pozele sunteti frumosi !!!

Olishka, ce gatesti iar bun de nu dai un semn de viata ?!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Fetele sa stiti ca am facut si eu gogosile minune despre care s-a tot vorbit;au iesit delicioase. Iar in juma de ora erau si facute si mancate. Barbate-miu s-a lins pe degete!!!

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

salutare.

am intrat si eu sa vad ce mai faceti si intre timp am primit o veste tare trista.

pe bogdanelul mergacios. e tare dragalas, si ce frumos se ridica, si cum mai pica el. o dulceata.
si pe vladimir, care vad ca tare bine se mai distreaza el la baie.si ce frmos face el nanita.

maria mea e tare moale. cand o plimb de manute, e molicica, merge mult in fata si pe varfuri.nu cred ca o sa mearga ff rpd in picioare. eu am mers tarziu l 1 AN SI 3 LUNI.

vestea trista e ca dimineata mi-a murit o prietena cu care am copilarit. a fost operata de cancer la san,dar a facut metastaze si s-a localizat la ficat.nu-mi vine sa cred, pt ca simtea f bine. si-asa aveam eu o stare.... ma uit si la guguloiul asat al meu ca se tot mareste.tare mi-e frica.iar acum cu prietena asta am numai prostii in cap.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

Buna Miha!
In privinta Mariei nu-ti face griji, isi va da drumul curand si mai ales daca zici ca si tu ai mers tarziu...
Imi pare tare rau pt prietena ta. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Tu nu-ti face probleme si ganduri negre dupa acum, incearca sa fii relaxata si sa gandesti pozitiv. Va si mi-e dor de voi.

PS: Daca va era dor de noi, ne gasiti la semnatura cu poze si filmulete proaspete.

Cei trei Palmieri

V-am vazut!!!
Eu cred ca seamana foarte bine cu tine, cel putin la ochi. Iar genele...sunt

PS:ZsuZsu pozele tale nu se vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

nu erau publice
remediat problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

NOVUS, asa e, tu nu ai sarit pe capul meu

Am avut insa senzatia ca sunt criticata un pic prea aspru. Majoritatea bebeilor vostri au intre 9 si 11 luni si mai toti merg de o manuta, ba multi si-au dat drumul singuri, fie si pt cativa pasi. Sunt curioasa daca nu ar fi fost asa daca nu as fi vazut mai multe intrebari pe aici.
Chiar Mihaela a pus o intrebare asemanatoare, avand un bebe mai mic decat Ana, dar la ea nu ati sarit asa. Eu m-am simtit un pic prost, pt ca, zic eu, orice mama are ingrijorarile ei si eu chiar am avut impresia ca nu am exagerat deloc, am pus o intrebare mai mult retorica.
Stand in pat si cugetand m-am cam suparat si am vrut sa intru sa spun ca voi lua o pauza. Am renuntat insa pt ca imi sunteti dragi si voi si bebeii vostri si nu sunt adepta lui "imi iau jucariile si plec"

Eu insa ma asteptam un pic la altceva de la voi. O sa incerc sa nu imi mai exteriorizez temerilee, pt ca uneori nu reusesc sa ma fac bine inteleasa.

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

NOVUS, asa e, tu nu ai sarit pe capul meu

Am avut insa senzatia ca sunt criticata un pic prea aspru. Majoritatea bebeilor vostri au intre 9 si 11 luni si mai toti merg de o manuta, ba multi si-au dat drumul singuri, fie si pt cativa pasi. Sunt curioasa daca nu ar fi fost asa daca nu as fi vazut mai multe intrebari pe aici.
Chiar Mihaela a pus o intrebare asemanatoare, avand un bebe mai mic decat Ana, dar la ea nu ati sarit asa. Eu m-am simtit un pic prost, pt ca, zic eu, orice mama are ingrijorarile ei si eu chiar am avut impresia ca nu am exagerat deloc, am pus o intrebare mai mult retorica.
Stand in pat si cugetand m-am cam suparat si am vrut sa intru sa spun ca voi lua o pauza. Am renuntat insa pt ca imi sunteti dragi si voi si bebeii vostri si nu sunt adepta lui "imi iau jucariile si plec"

Eu insa ma asteptam un pic la altceva de la voi. O sa incerc sa nu imi mai exteriorizez temerilee, pt ca uneori nu reusesc sa ma fac bine inteleasa.

Pozele noastre

Pisikoooooooooooooo,
ai temperatura? Eu chiar ziceam in gluma si tu te-ai suparat?
De acum inainte o sa fiu serioasa si n u o sa mai fac glume, gata, ca dau cu mucii-n fasole.

Deci, nu plecaaaaaaaaaa. Noua ne place de tine asa cum esti. Serios! Cu sau fara temeri.

te rog iarta-ma daca te-am suparat. nu mai fac. promiiiit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Pisikoooooooo, si Rares merge de ambele manutze ....obligatoriu. Degeaba incerc eu sa ii dau drumul la maini ca el fie se opreste si ma prinde de picior fie plange si imi cauta mana. Si e nascut pe 5 martie. De ci e clar ca mai e pana la mers singur. Crezi ca nu imi vine sa bat si eu cocosul cand vad alti juni cum pasesc agale?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

BIANCA, stai linistita, ca nu e chiar asa de grav. Nu trebuie sa renunti la glumele si stilul tau, ca mie imi place f mult.

Imi pare rau daca s-a inteles aiurea mica mea dezamagire.
Si, da, am temperatura - 38 cu 4
Si Ana tuseste si stranuta

Pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

BIANCA, stai linistita, ca nu e chiar asa de grav. Nu trebuie sa renunti la glumele si stilul tau, ca mie imi place f mult.

Imi pare rau daca s-a inteles aiurea mica mea dezamagire.
Si, da, am temperatura - 38 cu 4
Si Ana tuseste si stranuta

Pozele noastre

Multumesc

Ai grija sa nu raceasca Ana ca te bat.

Mergi la inceput