Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *146*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

Ayla ordinea ti-o alegi tu. toata chestia e sa incepi cu cantitati mici si pauza de cateva zile intre alimentele noi.

sper sa-i placa fetei tale mancarea cu spanac, ca din ce spui tu acolo pare tare delicioasa.

edit (ca o aveam pe ioana in brate): cacao si zaharul introdu-le cat mai tarziu posibil. de la astea Luana se poate transforma in printesa duracel.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Multumesc! Nu intentionez sa-i dau cacao...vad ca nu are inclinatii spre dulce ca baietii mei.
Duracel e oricum, cu sau fara cacao.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Asa ca tot veni vorba de alimentele permise dupa un an. Ayla mai ai pe undeva o lista cu alimentele si ordinea introducerii lor pe varste? Si ce laptic ai pus in spanac. Laptic de vacuta? de care?

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem noua lunite

Lapte Oke am pus acum, eu folosesc de obicei lactate Sim.
Nu-i mai gatesc de la vreo 10 luni cu lapte formula, decat cerealele care nu au lapte in ele. Ce e de fiert, la spanac, orez, branzica, ii dau lapte normal. Dar continuam cu lapte praf de 1 an pana la 1 an si vreo 2 luni, apoi trec la Nan 1-3 ani. O sa ii dau mult si bine lapte formula, pt ca are vitamine si cred ca-i mult mai bun decat simplu laptelele ala pasteurizat. Si Claudiu inca bea lapte de crestere de la Parmalat, la 5 ani (pt 4-12 ani). Deci, daca exista, de ce sa nu le dau?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zsuzsu
a mancat multe borcanase asa ca eu dupa ce ii dadeam ceva din borcan apoi incercam si eu sa i-l prepar

deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Buna idee...mersi. O sa caut mancarica de la Hipp peste 1 an, testam si combinam. Eu i-am dat mancarica Hipp fara probleme, apoi am gatit dupa combinatiile lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Apropos de zahar - Buni a mea tanjeste sa o vada pe Ana papand chec cu lamaie si placinta cu branza facute de ea. Nu comenteaza nimic la ceea ce hotarasc eu, dar o vad ca ii sclipesc ochii sa o vada pe stranepoata-sa mancand din bunatatile ei. Mai ales ca este celebra pt aceste 2 deserturi, toata familia, vecinii, prietenii, ba chiar si colegii mei intreaba de placinta cu branza a lui Buni
Cred ca o sa ii dau dupa 1 an, pt ca zahar nu au nici una in cantitati mari, iar restul ingredientelor nu sunt periculoase (doar albusul, dar am zis ca dupa 1 an). Eu o sa incerc sa o feresc pe Ana cat pot de dulciuri din comert si cioco. Mie pediatra mi-a trecut cioco pe lista interziselor pana la 3 ani, dar sincer nu cred ca poti sa tii un copil departe atata timp - sau poti, mamicile cu 2 bebei (sau 3)

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zsuzsu

am pus si eu poze noi

deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Ce frumos se joaca impreuna.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
am temperatura - 38 cu 4
Si Ana tuseste si stranuta

Pozele noastre

Off, insanatosire grabnica!
Iei tratament, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Pisik06 poti sa-i dai deja chec facut de bunica ta. in chec cantitatea de albus e destul de mica.
eu in general am optat pt dulciurile de casa cu andrei. cam pe la 2 ani a descoperit ciocolata, si tare-i place. ii dam, dar ca recompensa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
sau poti, mamicile cu 2 bebei (sau 3)

Pozele noastre

Nu prea poti, si in timp renuntam la ideile astea stricte, dar conteaza sa-i dai de calitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Bianca multumim de aprecieri, dar sa stii ca PS-ul era pt Mihaela. Nu m-am facut eu inteleasa, scuze, dar mi-era lene sa editez cu Gabitu in carca mea...

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

MONICA, da, iau tratament, dar cred ca o sa-l intensific un pic, ca vad ca ce mi-au dat ieri doctorii de pe salvare (am chemat-o ca mi-a urcat febra f repede si imi simteam pieptul f ciudat) e cam apa de ploaie

MONIQUE, totusi am zis sa astept 1 an, ca mai e f putin. I-am sugerat lui Buni sa faca de 1 si 8 martie si a fost tare incantata, ca mama ii spusese ca la cum ma stie ea pe mine o sa aman sa ii dau dupa 1 an jumate si se cam botise Buni saraca, fara sa zica nimic, dar am simtit-o eu. Cred ca si cu bunicii e la fel ca si cu parintii, ti se par tare ciudate reactiile lor si nu ii poti intelege decat cand esti in pielea lor

Pozele noastre

Mergi la inceput