Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *146*
Raspunsuri - Pagina 8
Ayla21 spune:
Am si eu o intrebare pt mamicile care nu sunt la primul copil.
In ce ordine se introduc alimentele peste 1 an? As incepe cu ou fiert intreg...deci albusul.
Am gatit spanac pt toata familia, am pus unt, lapte si faina alba, si smantana. Ah, si usturoi, sper sa pape miti meu.
I-am pus la culcare dar Clau are ora de muzica, si Luana cum aude, cum ciuleste urechile. Sper sa doarma si el...ca asa as dormi si eu un pic.
Pupici
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
Monnvas spune:
Mihaela si . Hai ca vezi tu in martie care-i treaba... Pana atunci, fruntea sus si cu bibele ispiteste-o pe Maria.
Apropo, fiu-meu nu prea bea apa daca ii dau eu, dar daca ii las bibele la indemana, isi ia singur (bine, tre' sa-i inclin bibele, ca altfel trage aer). Nu o tenteaza asa?
Monica si
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Gaza22 spune:
Asa ca tot veni vorba de alimentele permise dupa un an. Ayla mai ai pe undeva o lista cu alimentele si ordinea introducerii lor pe varste? Si ce laptic ai pus in spanac. Laptic de vacuta? de care?
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem noua lunite
iuca spune:
Petra ce frumos merge Bogdan. E tare dragalas
Mihaelacg dute la doctor, nu orice guguloi inseamna cancer. pt Maria si pt tine.
poze
Monnvas spune:
Iuca, uitai sa-ti zic, vazui gemenii... bestiali! Si pare ca se inteleg bine.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
m_monique spune:
Ayla ordinea ti-o alegi tu. toata chestia e sa incepi cu cantitati mici si pauza de cateva zile intre alimentele noi.
sper sa-i placa fetei tale mancarea cu spanac, ca din ce spui tu acolo pare tare delicioasa.
edit (ca o aveam pe ioana in brate): cacao si zaharul introdu-le cat mai tarziu posibil. de la astea Luana se poate transforma in printesa duracel.
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 [ Voi credeti ca Ana mea o sa mearga macar de o mana la 1 an? Mai sunt bebei asa fricosi ca noi? Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Iar a baut Pisik apa de la caine. Helloooooooooo!!! Lasa fata in pace, ca o trag falcutele in jos, sau curu gras.
Ma enervezi! La un an o sa mearga tinuta de o mana iar la un an si o luna o sa mearga singura
iuca spune:
Monica sa stii ca se inteleg bine. Se joaca frumos impreuna, se pupa, rad unul la altul, dar se mai si ciufulesc si isi iau jucariile unul altuia.
poze
zsuzsu spune:
saluti
abia acum am si eu un pic de timp sa intru sa va salut
Ilinca sa stii ca nu a picat din pat
pe pat s-a rotit si si-a sucit mana sub ea
asta e culmea ca normal nu avea cum sa se intinda manutza si am avut grija sa nu pice din pat
oricum noaptea a fost mai greu, ca desi aseara isi misca manutza destul de bine, noaptea cum a dormit si i-a amortit, in momentul cand o misca iara o durea rau
asa ca am avut o noapte
multumim pt sustineri
zsuzsu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Iar a baut Pisik apa de la caine. Helloooooooooo!!! Lasa fata in pace, ca o trag falcutele in jos, sau curu gras. Ma enervezi! La un an o sa mearga tinuta de o mana iar la un an si o luna o sa mearga singura |
esti mortala bianca!
da si ai dreptate mare
Pisiiiiik revino-ti! normal ca va merge! asta asa e cum imi faceam eu griji la primul copil ca nu va avea dinti ca la 1 an inca nu avea nici unu
si m-a intrebat dentistul ca am vazut eu adult fara nici un dinte(si nu ca a ramas fara ei din cauza a ceva ci nativ daca nu a avut?)bineinteles ca nu! toate la timpul lor!nu iti face probleme
apropo nici Julia nu are inca dinti asa ca seamana ei 2