Fulgusori de nov-dec 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Krelia chiar daca nu erau pt mine mi-am bagat si eu nasu' la pozici. Mumoase tare, mumos si printul.
Fetele al meu cupchil a avut la botez hainute din saten. Dupa botez a fost imbracat in costum popular, acasa in costum cu camasa si papion, dupa baita in marinar(aveam poze pe contul comun). Sambata la cumatrie i-a cumparat nasica lui alt costum de reiat bej cu vesta, camasuta, papion si basca.
Mie mi se par exagerate atatea costumatii la un bb asa mic mai ales ca nu le imbraca decat o singura data(ala de marinar de vreo 3 ori ca au fost si sarbatorile) si e mare pacat de bani(ca cel pt cumatrie a costat 150ron) dar daca asa a vrut nasica eu nu am putut sa o conving.
Lorelix mie mi-a venit menstra cand m-am internat prima data cu Danut in spital. Primele 2 zile a scazut puternic lactatia(cred ca si de la suparare) dupa care a revenit iar acum cu ceaiuri si galafor e chiar ok.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna ziua si de la noi,

Vreau si eu niste cafea. Mai aveti?

Diana multumesc de sfaturi. Inca ne mai luptam cu suptul. Eu nu il cantaresc, nu imi fac griji de greutate ci de faptul ca urla incontinuu si cu sfarcul in gura.

Lylyana - foarte frumos Alexandru. Sa va traiasca. Frumos imbracat. Si eu am vrut sa-l imbrac pe bebe intr-un costumas albastru f frumos: Pantalonasi albastri de catifea cu vesta si camasa dar nu am fost lasata de nase. Au spus ca ele vor cumpara hainele si a trebuit sa cedez.
Poze de la botez am la semnatura. Mi-a placut si costumasul ales de ele cu exceptia vestei, cam sclipitoare.

Nici eu nu am primit nici un leu de la stat. Tot sun si intreb si imi tot spun sa mai sun peste o sapt.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
http://picasaweb.google.ro/c.borostean/Andrei#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

dymomo, nu erau numai pentru stephy...ea doar m-a intrebat de ele
pozele sunt pentru voi, toate.

multu' frumos pt aprecieri!

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

nu stiu ce sa fac cu prevenarul asta eu care eram contra vaccinuri optionale parca l-as face, desi nu intra in colectivitate, totusi mi-e teama de otita, meningite... ce sa fac, ce sa fac... ce zici Diana, am mare incredere in parerea ta? am vazut ca tu nu faci nici rotarix nici prevenar dar din motivul ca alaptezi, eu nu alaptez...
intrebare: pana cand mai sterilizam biberoanele si tetinele dupa fiecare folosire?

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Da bine, da bine cu periuta ... glumeam. Pai eu ce sa spun... hai sa spun cum as gandi eu in locul tau si apoi tu faci cum crezi tu. In primul rand rotarixul: nu alaptezi, nu se stie niciodata cand ajungeti Doamne fereste ptr ceva in spital si incasati un rotavirus pe langa ce era initial. Extrem de neplacut. Deci asta da, daca iti permiti financiar ti-l recomand, e si oral, nu se pune problema de a chinui copilul cu o alta intepatura si e bine tolerat. Prevenar...hmmm ce m-ar retine pe mine: pretul, faptul ca e o intepatura in plus si eventuale efecte neplacute dupa vaccinare (gen febra, iritabilitate, inapetenta). Ce m-ar face sa il fac: sunt provaccinare (pe principiul mai bine sa previ decat sa tratezi), sunt tari civilizate cu medicina avansata unde e inclus in vaccinarile obligatorii (ex SUA). In nici un caz nu as accepta schema cu la 2 luni infanrixul si la 3 prevenarul si apoi la 4 luni iar vaccin si la 5 iar vaccin... Nu multumesc... As prefera sa le fac pe toate odata sa ma scap si gata sa stau linistita macar 2 luni. O sa vezi ca f frecvent dupa vaccinuri copii sunt iritati, inapetenti, febrili si te chinuie cateva zile, as prefera sa ma chinuie odata la 2 luni nu la o luna. Acum, no, copii mei sunt dintre cei firavi (in sensul ca-i sufla vantul, nu bolnaviciosi) si tare nemancaciosi si dupa vaccin intotdeauna au fost dezastru cu mancatul, deci as prefera sa nu ma intind cu vaccinarea in fiecare luna. Ei sunt micuti, acu ii intepi, plang un pic si intr-un minut au uitat si zambesc, asa ca merg si 2-3 intepaturi la o sedinta.

Sterilizatul se recomanda pana la 6 luni, apoi e suficienta o igiena corecta si muuulta curatenie la mancare (asta pana incep sa umble si baga in gura toate tampeniile de pe jos).

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Multumim ptr urari: Monis, Simina, Lavinia, Shtephy, Ariadna, Krelia, Lili, numai bine si puilor vostri.
De asemenea uram si noi la cat mai multe lunite lui David si lui Iulian!
Felicitari si bebeilor proaspat increstinati.

Sa ma plang si eu: David s-a trezit azi noapte din 2 in 2 ore la tzitzi iar eu sunt racita cobza...

Krelia, superbe poze... cu un pui si mai superb.

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Krelia, ce faine-s pozele... Am aruncat doar un ochi rapid, ma uit mai incolo pe indelete

Fetelor la baietei merge de fapt la botez cam orice costumatie. De la costum alb la papion si frac, marinar, rocker orice... Fetitele sunt mai pretentioase, la ele chiar ca se cere rochita alba. Teodora va fi asa mai flower-power ca o mireasa hipioata, o rochita lunga, simpla, neinfoiata din bumbac alb cu ceva broderie satinata, caciulita simpla stil boneta. La Timeea am avut rochita satinata, infoiata, cu volanase, a fost tare dragalasa dar acum mai incercam si altceva.

Cristina, f bine, nu te lasa cu suptul!

Ariadna, mai poti incerca sirop de lactuloza ptr bebelusi, poate merge mai bine decat zuckerul de la Humana. Dupa ce incepeti diversificarea se mai regleaza ei cu fructe, legume, compoturi, iaurt etc, pana atunci nu se intampla nimic daca folositi supozitorul cand si cand.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

lili_a vroiam sa te intreb, tu deja ai primit prima alocatie? Ai primit-o de la postas? Eu asa am inteles ca prima data astept postasul si apoi sa ma duc sa depun un extras de cont ca sa o primesc in cont. Ce a mai trebuit sa mai depui pe langa extras? Se intampla cumva sa mai stii care este programul de acolo? Ai stat mult, ? In Hambarului, unde anume, la ce ghiseu, etaj, directie sau cum naibii i-o zice pe acolo? Si tu timp de 2 luni, nu iti mai vine nici prin posta? Sau mai vine prin posta inca 2 luni si apoi, pac, in cont? Sau intra mai multe alocatii o data?
Apropo fetele, acre au primt deja alocatia, au venit 2 alocatii o data, avand in vedera ca ati primit-o daupa vreo 2 luni?

Am primit deja prima alocatie (una singura) prin posta si o sa primesc tot prin posta pina in aprilie cind incep sa vina pe card. In Hambarului au program de la 9 la 15.30 si vinerea pina la 13. Sint 2 camere, una pt sect 1 si 2 unde nu era nimeni si una pt sect 3,4,5,6 unde era omor. Eu am fost pe la ora 14 si in 5 min am rezolvat - iti trebuie extrasul de cont stampilat, copie buletin si copie certif nastere + o cerere pe care o gasesti acolo
Krelia ce ochi are printzesul, m-a omorit. Fi-mea care avea un secret crush on Santi, acu e confuza rau Si tu esti tare frumoasa. Tu vroiai sa iesi cu carutul? Ca la mine e zapada prea mare, eu o iau in brate si gifiim amindoua prin nameti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Lylyana si Rgagpie am vazut si admirat poezele voastre de la botez. Sa le fie de bine puiutilor vostri.

Simina si Maya va vine foarte bine sligul

Ariadna nu fac nici Rotarix, nici Prevenar/Synflorix. Nu vreau sa bag prea multe vaccinuri in ea. Vreau sa stau la mijloc. Fac ceva mai bun decat da statul, dar atat. La 2 luni o sa facam numai Infanrix Hexa. Mi-a spus sa fac si Rotarix dar eu nu vreau.
Chiar ieri, mi-a scris seful sa ma intrebe cand vin la munca. I-am raspuns ca vin cand am promis, la 1 martie. Mama urmeaza sa se opereze duminica, pt a i se inlatura o tumora de 7 cm de pe creier. In principiu, am abordat pe o vecina, sa ma ajute(contacost, binenteles) cu Cezarica. Nu a spus da, dar cred ca o sa ma ajute. EU am cerut de la director program scurt. Urmeza sa vedem cum stabilim cnad incep scoala. Cred ca o se termin pe la 1 cu scoala, si la 2 sunt acsa. eci, e vorba de 6 ore. Daca vecina asta nu vrea, o sa incerc si alte artificii. Ultima solutie este o agentie de bone. Dar, asta in caz de forta majora.
Deocamdata nu imi sta capul nici la bona, nic la botez ci sa trecem de ziua de duminica cu bine.
Eu zic sa sterimizam si biberoanele si tetinele cel putin pana la 1 an.

Fetele din sectorul 2, stiti cumva unde trebuie sa sun ca sa vad cand incep sa primesc alocatia de 200 lei? Voi ati sunat sau ati stat cuminti si ati asteptat?

krelia tu ai bebel de reclame. E asa frumos!

Lorelix nu mi-a venit ciclul inca.

lili_a saru'mana de raspuns.
Trebuie neaparat sa primesti prima alocatie, sau poti sa te duci si inainte? Extrasul de cont trebuie sa fie din ziua respectiva, sau merge si una mai veche cu cateva zile? Scuze ca tot insist, dar nu vreau sa ma intoarca de nu stiu cate ori. Stii cumva daca accepta Raiffeissen? Saru'mana

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank"> Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

DianaR e mortala poza asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Ia uitati cum o iubeste Andrei pe Cezara. Doamne ce draguti sunt amandoi. De abia astept sa am si al doilea copil.

http://www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput