Fulgusori de nov-dec 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

lili_a vroiam sa te intreb, tu deja ai primit prima alocatie? Ai primit-o de la postas? Eu asa am inteles ca prima data astept postasul si apoi sa ma duc sa depun un extras de cont ca sa o primesc in cont. Ce a mai trebuit sa mai depui pe langa extras? Se intampla cumva sa mai stii care este programul de acolo? Ai stat mult, ? In Hambarului, unde anume, la ce ghiseu, etaj, directie sau cum naibii i-o zice pe acolo? Si tu timp de 2 luni, nu iti mai vine nici prin posta? Sau mai vine prin posta inca 2 luni si apoi, pac, in cont? Sau intra mai multe alocatii o data?

Apropo fetele, acre au primt deja alocatia, au venit 2 alocatii o data, avand in vedera ca ati primit-o daupa vreo 2 luni?

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank"> Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!

culmea e ca eu nu am imbracat rochia clasica, alba de mireasa si nici nu mi-am dorit vreodata! dar sunt o ciudata, oricum

sa ma plang si eu aici, poate ati rezolvat o asemenea problema... Dragos al meu nu face kk zilnic si trebuie sa-i bag 1/2 supozitor cu glicerina pt copii ca trec si 2 zile jumate si el nu da semne ca ar face... si cand face se cam chinuie desi nu face tare, face moale si un pic prea verde fata de frate-sau care face zilnic fara probleme... ce ma fac cu el, am incercat si cu zuckerul ala de la humana, si cu debridat, si cu termometrul... nimic nu merge decat supozitorul... ieri a tras o repriza de urlat de juma de ora de ne-a spart pana a facut kk...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Fetele frumos oras Piatra Neamt. Am fost acolo la o nunta cu ceva ani in urma cand au cununat nasii lui Danut. Am stat la un apartament in centru(in fata blocului era in hotel Decebal sau Traian parca) si cand m-am trezit dimineata si am vazut muntele in fata ochilor i-am zis sotului ca m-as muta pe loc la Piatra. Poate la vara venim cu Danut pentru ca ideea de mare in Romania nu ma tenteaza(scuze daca supar pe cineva).

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

ANDRE mai esti prin zona? ne vedem la o plimbare?
daca esti disponibila..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33sa ma plang si eu aici, poate ati rezolvat o asemenea problema... Dragos al meu nu face kk zilnic si trebuie sa-i bag 1/2 supozitor cu glicerina pt copii ca trec si 2 zile jumate si el nu da semne ca ar face... si cand face se cam chinuie desi nu face tare, face moale si un pic prea verde fata de frate-sau care face zilnic fara probleme... ce ma fac cu el, am incercat si cu zuckerul ala de la humana, si cu debridat, si cu termometrul... nimic nu merge decat supozitorul... ieri a tras o repriza de urlat de juma de ora de ne-a spart pana a facut kk...
La noi a inceput sa faca zilnic, cam verde, e drept, dupa apa de la Humana, picaturi Alinan, ceai Babycalm si schimbat biberonul. Ba chiar a trecut la 2 kk pe zi, fara urlete. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75
ANDRE mai esti prin zona? ne vedem la o plimbare? daca esti disponibila..
Am fost in Polus sa ii iau scoica si m-am enervat ca nu ii pot scoate husa sa o spal. de ce pentru orice e nevoie de un barbat? Offfacum papam, apoi ma gandesc sa o scot putin, te sun daca iesim, poate va prind in zona. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Buna dimineata si LA MULTI ANI pentru sarbatoritii de astazi!

dupa cum va spuneam....Rares iar se trezeste de 2 ori pe noapte....iar foiala este din nou la ordinea zilei....

trageam nadejde sa ies si eu azi o tura in parc...dar...m-a sunat al meu...sa ma linisteasca pe "vecie"..cel putin pana cand s-o topi zapada....intrarea in parc e blocata de mormanul de zapada strans de pe strada si de pe trotuare...cum e oare cu putinta asa ceva??...nu mai putem merge nici in parc...in tara asta minunata....

Ava, eu as vrea ca macar inca 3 luni sa le sterilizez....daca nu cumva ma apuca alte alea si o fac pana la 1 an .....cu vaccinurile si eu sunt in mare dilema.....mai ales ca noi avem antecedente in familii cu meningita...dar, ma rog....n-o fi ea ereditara, dar stiu cat de nasoala e.....om vedea....clar o bag pe pediatra in sedinta, cand va veni la controlul de 3 luni...

stephy, vizionare placuta

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33
intrebare: pana cand mai sterilizam biberoanele si tetinele dupa fiecare folosire?

nu ca m-as pricepe f tare ca eu doar pompa o sterilizez, dar din ce am citit anul trecut la pepenasii de la iul 2008 si pe la alte scutece, cica unele mame de pe la 6 luni incolo au cam renuntat la sterilizat. De fapt, daca stau sa ma gandesc... de la diversificare incolo... ceea ce are si sens...

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
acum papam, apoi ma gandesc sa o scot putin, te sun daca iesim, poate va prind in zona.

Chiara Ada, vita mia

Chiara creste

noi cred ca iesim cam in 45 min (aprox)....ne auzim..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Buna dimineata!

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Buna seara fetelor!
suntem si noi crestini, aveti pozici la semnatura

Lylyanafelicitari! Ce cuminte a fost Alexandru si-mi place tare cum l-ati imbracat. Mi-a mai placut si aranjamentul floral din jurul cristelnitei, cum l-ati fixat sa stea asa?
rgagapie pai tu meriti duble felicitari la dubla ocazie fericita! Asteptam mai multe pozici
Kreliutz foarte tare costumasul de mic tirolez!Da' de ce sa convingi hazbandu, nu tre sa convingi nasii, ca ei cumpara costumatia? si tzushti afara din butoi
Ava mi-a placut faza cu amenzile, oare daca facem asta fara sa fim ne primesc?
Camy ce bine ca a papat Flavius,inseamna ca doar a avut mofturi. Nu stiu ce sa-ti zic cu laptele de noapte, la mine se regleaz dupa cum maninca bb, rar ma mai trezesc cu pete pe bluza
Andre felicitari pt micuta manechina si multumesc pt cafia
Simina cum adica ti-a dat nasa cu tifla? Adica ti-a zis sa nu te imbraci cu ei? Da'de ce?
Imi pare tare rau de problemele financiare si ale tale si ale Laurei sper sa rasara soarele si pt voi si sa va citesc curind fericite in casa noua. Of ma lauriciule 9 mil caldura e tare mult
RamoC bine te-ai intors,ne era dor de tine. Zici ca e nasol cu mutatul? Ca ne pregatim mai multe: Andre si Lumi, Simina si eu pe la primavara.Hm, uite la asta nu ma mai gindisem. Si eu care speram ca in casa noua sa o pun direct sa doarma singurica in camera
Shtephy si de tine mi-era dor
ooof,n-am terminat de recuperat dar trimit ca s-a trezit terorista mica
David & David si bb Santiago

Mergi la inceput