Fulgusori de nov-dec 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 7
lorelix spune:
MONIS, LA MULTI ANI ptr cele 3 lunitze.
SA aveti parte de un SANTIAGO sanatos, zburdalnic si mancacios.
LORELIX
DANIEL- MATEI 82 ZILE +
sa fie SANATOS!
DianaR spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Lui Santiago i-a luat nasa un tricou cu o motocicleta pe el sa-l imbrace dupa scaldatoare (iar eu i-am luat unul cu niste oi, cu care va merge la biserica monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. |
F dragut... No eu sunt un pic mai traditionalista, prefer costumasele albe de botez, doar ca nu ma omor dupa cele prea plasticate. Ii dau dreptate lui Avalon/Ariadna costumasul de botez e ceva special ca si rochia alba de mireasa...
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
ariadna33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Eu echo de sold nu cred ca am de ce sa fac, as vrea in schimb sa ma duc la o ortopeda care lucreaza la G. Alexandrescu, una recomandata de Haiduc, ca sa vad ca sunt labutzele la locul lor, ca in pozele din sala de nastere se vede ca una era usor stramba (aia cu care m-a tot dat la ficati in ultimele 2 luni de sarcina ) monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) poze de azi de ieri In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. |
inseamna ca ai ficatul tare la propriu! am glumit...
cum o cheama pe ortopeda
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorelix MONIS, LA MULTI ANI ptr cele 3 lunitze. SA aveti parte de un SANTIAGO sanatos, zburdalnic si mancacios. LORELIX DANIEL- MATEI 82 ZILE + sa fie SANATOS! |
Multumim
Si voua asemenea
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.
monis5 spune:
Diana - evident ca tine de gustul / stilul fiecaruia . Eu una si daca imi doream ceva in stilul pe care il spui, ma lua tati la alergat
Ava - dr. Beatrice Frumuseanu (daca vrei numarul de tel, intra pe mess)
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.
shtephy spune:
dragele mele.
Nu prea m-am simtit in stare sa scriu ,imi cer scuze .De citit ,da, o fac intotdeauna ,rar trece o zi fara sa o fac ,pozele si filmuletele le admir de fiecare data cu drag dar m-am puturosit rau la scris.O sa-mi revin cred ,ca doar sunt dependenta de conversatiile cu voi.
Diana ca m-ai simtit pe aici.
Many_bani uite ca azi am scos nasucul un pic.L-am admirat pe Vladut ,e un baiat maaaare si dulceeeee rau .Pupici si din partea mea.
Draga mea cuscra sunt sigura ca ma iertati voi ca trag chiulul cam des in ultima vreme.Stau cu piticutii toata ziua,ne jucam ,mai sterg muci,mai aspir un nasuc ,mai le dau papa si gata a trecut ziua si nu ma simt in stare sa mai scriu.Ce zici primesc bilet de voie?
Mi-a fost tare drag de Sabinuta cea vorbareata.O pupam cu drag.
Lavinia felicitari pentru crestinare.V-am admirat in poze,sunteti frumosi foc.
Krelia bine ai revenit.Unde zici ca-s pozele cu fotomodelul?
Monis mama ce ghinion cu masina si ce tarife
Va pup cu drag si sper sa nu mai revina migrena
Simina foarte tare Maya vorbareata si la plimbare in sling
Ramo sper sa see linisteasca repede Dominic in casa bunicii si sa redevina vesel.Ma bucur ca ai net
Dymomo sanatate multa!Ce fain ca bebe nu refuza niciodata sanul ,sunt convinsa ca in curand vei avea laptic mult.
Lylyana sa va traiasca micul crestin!Ati fost frumosai toti!
Rgagapie casa de piatra si felicitari pt crestinarea Mayei!Asteptam si pozele oficiale
revin FARA NUMAR
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
miany75 spune:
LA MULTI ANI ,IULIAN!!! Sa cresti mare si voinic !!
P.s scz pt intarziere,moni uitasem ca suntem din aceeasi zi..
laviniablaga spune:
LA MULTI ANI ,IULIAN!!! Sa cresti mare si voinic si sa le aduci numai bucurie parintilor!!!!!!
Monis
ca am uitat de Santi cel mic si dragutz!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
Avem 3 lunitze!!!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
shtephy spune:
La multe lunite David ,puiut de Miany ,David puiut de Dana_n si Iulian ,puiut de Moni!!!!!Sa cresteti maaaaaaaaari!
La multi ani Luca,dragul meu ginerica!!!!!!!!Sa cresti mare si sa fii sanatos si fericit!!!!
mamicile sarbatoritilor si astept pozeeeee si tort
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
ariadna33 spune:
merci mult, monis e suficient numele,daca voi ajunge la gr.alexandrescu te contactez eu
nu stiu ce sa fac cu prevenarul asta eu care eram contra vaccinuri optionale parca l-as face, desi nu intra in colectivitate, totusi mi-e teama de otita, meningite... ce sa fac, ce sa fac... ce zici Diana, am mare incredere in parerea ta? am vazut ca tu nu faci nici rotarix nici prevenar dar din motivul ca alaptezi, eu nu alaptez...
Ramona, si eu ma bucur ca ai rezolvat cu netul, sincer imi lipseai
intrebare: pana cand mai sterilizam biberoanele si tetinele dupa fiecare folosire?
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi