Fulgusori de nov-dec 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 6
miany75 spune:
fetelor ,va multumesc tuturor de urari si va doresc si eu puiutilor vostri numai bine ,sanatate si la cat mai multe realizari!!!
sunteti invitatele mele la festin cu toate bunatatile aferente.. and so on...
DianaR spune:
Rgagapie ati fost foarte frumosi. Sa va traiasca micuta crestina. Tu cum mai stai cu laptele?
Liliana sa va traiasca micutul crestin! Ma uitam la pozele voastre si ale altor bebelusi de la botez si am vazut ca marea majoritate au fost imbracati cu haine obisnuite, adica in fine nu cele albe cu saten, voal si sclipici cum se obisnuieste aici.
Asa, si neatza printre altele...
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
DianaR spune:
Stephy, hai treci aici la scris, spune ce mai faceti voi! Vad ca citesti si la poze te uiti lasi si comentarii...
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
lorelix spune:
INE V-AM REGASIT
CELE care ati nascut cu cezariana, a aparut menSTRUuatia la voi?
Az--dimineata am avut o surpriza
Oare trebuie sa ma BUCUR?
Am inteles ca acest lucru schimba si gustul laptelui matern, practic alimentatia mixta( lp+ san mai putin)
SI SA AUZIM NUMAI DE BINE
LORELIX
DANIEL- MATEI 20 ZILE +
sa fie SANATOS!
DianaR spune:
Liliana, mie mi se pare ca semeni f f mult cu actrita www.imdb.com/media/rm3348011520/nm0914491" target="_blank">asta cel putin in poza asta...
Filmulete
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot A mers faza cu vecinul de sus si de aseara am net . |
Bine ai venit
Eu am citit urmatoarele:
A mers faza cu vaccinul de sus si de aseara am net
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.
lorelix spune:
Cred ca am reusit sa-mi actualizez semnatura
LORELIX
DANIEL- MATEI 85 ZILE +
sa fie SANATOS!
Ancutza_Bro spune:
na' ca m-am facut de bafta...eu nu stiam ca Lumi e de la Roman, am crezut ca e din Iasi
Lumi te asteptam si pe tine pe meleaguri nemtene
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
Ancutza_Bro spune:
RamoC bine ai revenit
pupam Dominicul sa se acomodeze repejor
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianaR Rgagapie ati fost foarte frumosi. Sa va traiasca micuta crestina. Tu cum mai stai cu laptele? Liliana sa va traiasca micutul crestin! Ma uitam la pozele voastre si ale altor bebelusi de la botez si am vazut ca marea majoritate au fost imbracati cu haine obisnuite, adica in fine nu cele albe cu saten, voal si sclipici cum se obisnuieste aici. Asa, si neatza printre altele... Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09) Filmulete |
Lui Santiago i-a luat nasa un tricou cu o motocicleta pe el sa-l imbrace dupa scaldatoare (iar eu i-am luat unul cu niste oi, cu care va merge la biserica
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.