Fulgusori de nov-dec 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 5
RamonaCopot spune:
A mers faza cu vecinul de sus si de aseara am net . Bineinteles ca nu am putut sa zic nimic pana nu am citit tot din urma, pana la 1 si 20 azi noapte si cand imi picau mie ochii in gura de somn si vreau sa ma pun la nani, Dominic avea chef de urlete .
Vad ca tot mai multi bebici fac figuri la mancat si asta ma intristeaza tare, ca si noi suntem in aceeasi faza.
Fetelor care urmeaza sa va mutati, Andre si Lumi, inarmati-va cu rabdare ca e nasol de tot. A urlat intr-una si se uita pe pereti noaptea cu niste ochi cat cepele, tacea cateva secunde pana scana cate un perete si iara urletee. A dat-o gata pana si pe mama , ca eu eram cu nervii la pamant de mult. Se acomodeaza foarte greu intr-o casa noua. Am incecat eu sa-l faieresc si am stat in camera tot cu poirtocaliu pe pereti ca la noi, patutul de acasa....o gamada de haine de ale mele si ale lui in camera sa fie aceleasi mirosuri...dar nu e asa fraierici si s-a prins ca nu e locul lui aici. Acum....sper sa ii ajunga o saptamana sa se acomodeze, ca desi suntem mai multi aici...vad ca incet incet ii termina pe toti , ca cica e greu .
Va pupam si ne mai auzim azi.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
laurairina13 spune:
Iete si RamonicaC a noastra, traiasca vecinii!!!! Va sa zica asa cu mutatu in alt locusor..ii dam peste cap pe bebelaci..Nu ma mir, si cand am venit de la maternitate a fost data peste cap o noapte, pana s-a obisnuit cu noul mediu....bine era mai mica, era ea data toata peste cap
Fetili nemtene, Ancutzica si Lavi, ati uitat pe shineva , si Lumi e din Roman, chiar daca acu sta la Iesi si pe urma in alte tari mai calde..
Monisu, asa e cu banii astia care mereu se duc pe neprevazuturi' Bine ca suntem sanatosi si bebelacii cat de cat bine, ca in rest le-om duce toate!
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS
rechinas in pozici
simina_kin spune:
Uite ma ca nu s-a indurat Ramo sa ne lase sa-i ducem dorul!!!!!!
Asta-i si teama mea cea mare, ca pana la sf lunii cica ne mutam....si eu iau toata mobila (inclusiv perdeaua de la geam) din camera noastra si o sa fac aceeasi camera acolo, dar tot mi-e teama ca o sa fie agitata
Nu mai zic de catel, ca am fost cu el acolo o data si a stat numai calare pe picioarele mele sa iesim mai repede....nu stiu cum o sa fac
fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot A mers faza cu vecinul de sus si de aseara am net . Bineinteles ca nu am putut sa zic nimic pana nu am citit tot din urma, pana la 1 si 20 azi noapte si cand imi picau mie ochii in gura de somn si vreau sa ma pun la nani, Dominic avea chef de urlete . Vad ca tot mai multi bebici fac figuri la mancat si asta ma intristeaza tare, ca si noi suntem in aceeasi faza. Fetelor care urmeaza sa va mutati, Andre si Lumi, inarmati-va cu rabdare ca e nasol de tot. A urlat intr-una si se uita pe pereti noaptea cu niste ochi cat cepele, tacea cateva secunde pana scana cate un perete si iara urletee. A dat-o gata pana si pe mama , ca eu eram cu nervii la pamant de mult. Se acomodeaza foarte greu intr-o casa noua. Am incecat eu sa-l faieresc si am stat in camera tot cu poirtocaliu pe pereti ca la noi, patutul de acasa....o gamada de haine de ale mele si ale lui in camera sa fie aceleasi mirosuri...dar nu e asa fraierici si s-a prins ca nu e locul lui aici. Acum....sper sa ii ajunga o saptamana sa se acomodeze, ca desi suntem mai multi aici...vad ca incet incet ii termina pe toti , ca cica e greu . Va pupam si ne mai auzim azi. Ramona, MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI |
RamoC ce ma bucur ca te vad si ca esti pe aici sa mai povestim cu tine. Imi pare rau ca Domi al tau e stresat de mutare, dar o sa vezi ca pana la urma va fi bineIti doresc sa ai rabdare!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
Avem 3 lunitze!!!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
laviniablaga spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Fetili nemtene, Ancutzica si Lavi, ati uitat pe shineva , si Lumi e din Roman, chiar daca acu sta la Iesi si pe urma in alte tari mai calde.. PROASPATA MAMICA DE RECHINAS rechinas in pozici |
O pupacesc si pe Lumi, bineinteles!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
Avem 3 lunitze!!!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
RamonaCopot spune:
Ah...mi-am mai adus aminte ceva. Camy...am citit despre urletele voastre si acum mi s-a aprins un felinar, sper sa nu te superi. Cum tu alaptezi si ziceai ca urla la san si nu mai vrea papa... in mai multe articole pe net si la 2 pediatri am auzit ca in perioada in care alaptam nu ar trebui sa slabim mai mult de 2 kg pe luna, ca prin slabit se elibereaza niste toxine din oganismul nostru si acestea trec si in lapte la bebici. Sper sa nu crezi ca sunt geloasa ca tu ai reusit sa dai atatea kg jos intr-un timp asa scurt (si eu nu....nici cantar nu am aici ). Pe mine atata m-a dus capul si cred ca de asta a urlat Flavius atunci. Pupici sa va reveniti.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
miany75 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Don't ask me! Nebunie curata. Nu mai dorm, nu mai mananc, etc. Iesi azi la plimbare? Chiara Ada, vita mia Chiara creste |
in principiu ,da....dupa ce papam ( adica undeva dupa ora 13,cred)...
miany75 spune:
Simina multumim de urari!!
Ma bucur ca "printesei cu ochi albastri" ii place suculetul...succese in continuare!!
DianaR spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot Ah...mi-am mai adus aminte ceva. Camy...am citit despre urletele voastre si acum mi s-a aprins un felinar, sper sa nu te superi. Cum tu alaptezi si ziceai ca urla la san si nu mai vrea papa... in mai multe articole pe net si la 2 pediatri am auzit ca in perioada in care alaptam nu ar trebui sa slabim mai mult de 2 kg pe luna, ca prin slabit se elibereaza niste toxine din oganismul nostru si acestea trec si in lapte la bebici. Sper sa nu crezi ca sunt geloasa ca tu ai reusit sa dai atatea kg jos intr-un timp asa scurt (si eu nu....nici cantar nu am aici ). Pe mine atata m-a dus capul si cred ca de asta a urlat Flavius atunci. Pupici sa va reveniti. Ramona, MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI |
Hello! Ce bine! Traiasca vecinul de sus... Dar sa stii ca asta e cam abureala cel putin faza cu toxinele. Am slabit eu si 3-4 kg pe luna si alaptam si nu mi-a urlat nicicare. Ideea e sa nu slabesti prea mult si brusc ca afecteaza productia de lapte, dar vad ca acum Cami se plange ca are prea mult... Bun, sa va mai spun ca am auzit ca nici sport nu avem voie sa facem ca se elibereaza "toxine" si fac rau la bebeToata ideea e moderatia. Daca faci sport fara sa o iei treptat se prooduce acid lacic si poate ca trece si asta in lapte, dar daca o iei incetisor, usor progresiv atunci e totul in regula.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
DianaR spune:
Simina, catelul o sa stea blegut intr-un coltisor o zi doua si apoi isi revine mai ales ca aveti si curte. Noi ne-am mutat de 3 ori de cand avem catelul (Alma, un pudel mijlociu negru) plus cat am mai lasat-o pe la ai mei sau la socri...
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete