Fulgusori de nov-dec 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
lylyana.ion spune:
Helaaau!
Bine v-am regasit!
Imi pare rau ca aveti probleme cu micutii,Dymomo, Lumi , din fericire noi nu am avut probleme de niciun fel si ma consider tare norocoasa. Cu finantele stam si noi prost, ca toata lumea dealtfel, nu cred ca e cineva sa o duca nemaipomenit, Monis imi pare rau pt cheltuiala extra, sunt niste nesimtiti primarii astia, sper ca ti-au ramas ceva banuti si pt tortulet, sa-ti traiasca Iulianul, sa fie sanatos si fericit!
La multi ani si Davideilor de mami Miany si Dana.n
Andre, felicitari pentru rezultate
Fetelor care va mutati, s-o frichini copilu 2-3 zile dar banuiesc ca va mutati undeva mai bine, deci ar trebui sa va bucurati, nu sa va faceti griji in privinta reactiei lui
RamoC, ce tare ca ai rezolvat-o cu vecinul sper sa-i treaca lui Dominic "dorul de camera lui"
DianaR, multumesc de asemanare
lili, atat aranjametul floral de pe cristelnita cat si cel de pe stalpisori au fost facute de catre biserica(preoteasa), nu stiu cum era prins
si cum va spusesem, taxa a fost 200 de lei si nasii au mai dat 250 de lei si am primit certificat de botez.
Multumesc tuturor pentru aprecieri si intr-adevar a fost o distractie pe cinste!
Krelia, acelasi lucru vreau sa fac si eu pentru Alexandru la 3-4 luni, foarte frumoase pozele . la ce studio ati fost?
Asa tare as fi iesit afara...dar cu carutul mi-e imposibil sa ies din casa si alte modalitati de transpot gen sling/wrap nu ma coafeaza deloc
Mai avea cate ceva de comentat dar...am uitat de aseara pana azi
Pupicei
Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
lylyana.ion spune:
mda...am facut un post de te doare capu, scuzati dar nu mai editez
Dankutza, eu am primit prima alocatie pe 15 ianuarie pt luna decembrie, dosar depus pe 30 noiembrie. alocatia a intrat pe card pt ca am pus extras de cont de la inceput
costumatia lui Alexandru de la botez a fost alegerea nashei, nu am vazut hainele pana nu l-am imbracat.
Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
shtephy spune:
Dankutza e atat de dulce Zbuciumix in lupta cu perna de alaptat.Verisorii iubareti sunt mortali!Nu mai tin minte daca ne-ai zis cum a reactionat cand a fost tuns ca tare scump era si cu plete.
Sa ne tii la curent cu situatia mamei tale,sunt alaturi de voi,va fi bine.
Lumi regret ca v-ati intors cu un diagnostic urat.Sper ca va fi bine curand babydoll
Krelia foarte reusite pozele.Nasol tare cu intrarea parcului blocata ...e inadmisibil !
Simonette da si tu un semn de ziua feciorului al mare macar
Lili_a draguta mea.
Ariadna ce rau imi pare ca se chinuie asa rau cu evacuarea micutul Dragos.imi pare rau ca nu stiu ce sa te sfatuiesc.
Andre si Miany sper sa va intalniti astazi.
Cristina_boc felicitari pt micutul crestin.Foarte frumoase pozele.
Camy cum mai e Flavius?
Ma bucur mult pt "laptariile" full.
Dana sanatate!Micutul Davidut e bine da?
Ralu_seby puiutul tau cum mai e cu mucii?Prea repede stiu ca nu trec ,dar sper ca-i mai bine
Diana au fost foarte frumosi puii tai mari la botez.Cand ai chef sa-mi povestesti cum se inteleg ei doi si cum au facut-o cand Dulcineea era bebe
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza lili_a vroiam sa te intreb, tu deja ai primit prima alocatie? Ai primit-o de la postas? Eu asa am inteles ca prima data astept postasul si apoi sa ma duc sa depun un extras de cont ca sa o primesc in cont. Ce a mai trebuit sa mai depui pe langa extras? Se intampla cumva sa mai stii care este programul de acolo? Ai stat mult, ? In Hambarului, unde anume, la ce ghiseu, etaj, directie sau cum naibii i-o zice pe acolo? Si tu timp de 2 luni, nu iti mai vine nici prin posta? Sau mai vine prin posta inca 2 luni si apoi, pac, in cont? Sau intra mai multe alocatii o data? Apropo fetele, acre au primt deja alocatia, au venit 2 alocatii o data, avand in vedera ca ati primit-o daupa vreo 2 luni? Mami de amazoana My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09) www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank"> Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix |
Eu am depus extrasul de cont cu stapila bancii odata cu celelalte acte asa ca alocatia de stat a intrat de prima data in cont. Da, ptr. ca a venit in ianuarie, au virat doua luni nov. si dec. Acelasi cont l-am indicat si ptr. indemnizatie.
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
dana n. spune:
Lylyana, multumim!
Shtephy,. David este bine acum. Multa sanatate si voua!
Dankutza, sunt superbi ce doi.
------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui dymomo77 Fetele frumos oras Piatra Neamt. Am fost acolo la o nunta cu ceva ani in urma cand au cununat nasii lui Danut. Am stat la un apartament in centru(in fata blocului era in hotel Decebal sau Traian parca) si cand m-am trezit dimineata si am vazut muntele in fata ochilor i-am zis sotului ca m-as muta pe loc la Piatra. Poate la vara venim cu Danut pentru ca ideea de mare in Romania nu ma tenteaza(scuze daca supar pe cineva). mami fericit de Dan Mihail |
Doamne fereste, cum sa superi pe cineva? te astept cu mare drag si ma bucur ca ti-a placut orasul pt ca eu sunt tare mandra de el
edit: hotelul era ori Central ori Ceahlau
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui shtephy Draga mea cuscra sunt sigura ca ma iertati voi ca trag chiulul cam des in ultima vreme.Stau cu piticutii toata ziua,ne jucam ,mai sterg muci,mai aspir un nasuc ,mai le dau papa si gata a trecut ziua si nu ma simt in stare sa mai scriu.Ce zici primesc bilet de voie? Mi-a fost tare drag de Sabinuta cea vorbareata.O pupam cu drag. |
primesti primesti, pt asa activitati frumoase , se stie, bilet de voie (vorba ta) fara numar, fara numar
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
Ancutza_Bro spune:
Santiago
David
David
Fulgusorul meu iubit
dana n. spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro Santiago David David ANCA mamica fericita de SABINA IOANA Fulgusorul meu iubit The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!! |
Multumim!
Si mie imi place tare Piatra Neamt.(parca ti-am mai spus o data)
------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto
many_bani spune:
La multi ani celor trei fulgusori ai nostrii, David, David si Iulian, sa cresteti mari, sanatosi si voiosi.
Lylyana sa va traiasca micul crestin, mi-a placut tare mult si mie cristelnita si in general biserica, iar tortul, prin simplitate (nu era incarcat) m-a dat gata
Diana noua pediatra ne-a recomandat rotarix-ul in luna 3 si 5, tinand cont ca nu este cu intepat mi s-a parut ok, in cazul in care ma hotarasc sa-l fac,tu ce zici, pot aparea reactii advers si de la asta?
Simina frumoase poze, frumoasa printesica.
Camy si eu patesc asa, Vlad nu se mai trezeste noaptea, ultima masa o are pe la 21,30 iar apoi urmatoarea pe la 5,30. Ma trezesc de multe ori uda, iar daca nu sunt uda, la prima miscare taneste din ambele, din acest motiv am ajuns sa dorm cu bustiera (si urasc lucrul asta) in care indes tampoane de san, uneori nici asa nu merge.
Shtephy ma bucur ca ai scos nasucul
Monis pe unde are cabinet particular ortopeda de care ziceai tu, si pe mine ma intereseaza sa-i fac un control ortopedic, dar vreau la cineva super profi, sa nu ma sperie aiurea. Pediatra cica nu este nevoie, dar ptr. linistea mea, vreau sa merg.
Azi ma confrunt si eu cu o problema, pana la ora asta Vlad nu a facut kk, nu stiu ce sa fac, daca sa fac ceva, pana acum el avea cam 4 scaune, ieri numai 2 iar azi pana acum nimc, poate pana spre seara isi da drumul la burtica, in schimb azi a plans de dimineata ptr. ca am indraznit sa-l pun in patut cand el nu avea chef si o ora mi-a luat ca sa-l impac( sper sa nu fie nimic grav).Acum doarme in balcon infofolit, ca de iesi afara nu poate fi vorba, prin zapezi.
Mai am o intrebare la fetele care deja au botezat, cine trebuie sa stinga lumanarea de tocul usii, nasii sau parinti?
Si inca o itrebare cand este oportun sa dam cadoul nasilor la: restaurant sau la baita de a 2-a zi?
Pupici
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze