Fulgusori de nov-dec 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

multu' mult de aprecieri, fetele! ..adevaru' e ca de duminica ne uitam aproape in continuu la poze...si nu ne mai saturam

lili, ziceam ca mi-ar placea un costumas din ala tirolez..acum...ce-or vrea nasii...ca am incredere in gustul lor..iar cu convinsu'....imi spunea al meu ca l-am zapacit cu tot ce inseamna nemtesco-austriac (ca nah, am otzara de radacini in sange )...si a zis ca nu vrea aidoma...mi-a dat insa liber la ceva asemanator
....da, vroiam cu carutul, ca nah...fudulia e mare ....da' m-am linistit ca n-am pe unde trece....si oricum, i-am dat sa pape si a adormit, saracu' copil.....daca nu are altceva de facut..mi-e si mila de el uneori...am senzatia ca adoarme chinuit...
(cu secret crush'ul..nush ce sa zic .....Rares e promis Chiarei....dar, daca accepti, pot fi prieteni buni de joaca (ca si asa nu-l ade decat pe Iulian...si am eu un feeling ca se va intelege bien si cu fetele, la joaca - ta'su a zis aseara ca o sa fie heartbreaker )
(l'as lua si eu in brate....dar in parc ce fac, ma invart ca tuta cu el in brate, pana imi amortesc mainile?....

dankutza, sa stii ca dupa pozele astea..mai ca-mi vine sa vanez castingurile de bebei (noi urmaroim cardul, pentru aia 200 de lei, dar cred ca nu ar fi rau sa si sunam....)
(ce iubire mare acolo, in filmuletz )

lyly, a venit studioul mobil la noi ...pozele de acolo sunt in forma bruta, neprelucrata...acum le astept pe cele finale, ca sa le putem da mai departe la facut intr-un albumel. Daca vrei detalii, vb pi praivat (si noi ne gandim la un repetir, peste ale 3 luni, chiar sunt curioasa daca o mai sta asa cuminte atunci ..la 3 luni cred ca e cel mai bine de facut)

apropos de wrap...v-ati laut careva de pe wrap.ro...ca ma bate gandul si pe mine la unul din asta...dar as vrea sa stiu daca e ok amterialul....daca se intinde, daca e rezistent....nu stiu....chestii care ar trebui urmarite la un wrap....

stephy, mersic ..intr-adevar..inadmisibil...dar ce zici ca angajatii primariei vin aduna zapada de pe strada si ne-o pun noua, in fata blocului, intr-o gramada de 2 metri inaltime, de nu mai vad nici cand ies cu masina din garaj? ...si probabil tot noi suntem vinovati ca nu am dat zapada din fata blocului....

gata pauza....cred ca pana la urma tot "balcon" scrie pe noi....

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Tocmai am fost la baie si cand m-am sters, am gasit pe hartie ca un fel de gelatina bej-maro. O fi inceput de ciclu? Stiu, ca primul ciclu dupa nastere e usor atipic (dureri, cantitate mai mare sau mai mica, durata mai lunga, etc) Voua vi s-a intamplat ceva asemanator?

Lylyana si Many voi ati fost destepte de la inceput. Stiti cumva daca accepta Raifeissen?

Dana si Stephy multumesc de aprecieri.

Stephy lui Zbuciumix i se parea tare interesant cum cadea ceva din capul lui. Dar mai intersanta era periuta frzeritei. Mai ales ca apasai pe un buton si iesea talc. Era numai talc in jurul lui.

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza
Lylyana si Many voi ati fost destepte de la inceput. Stiti cumva daca accepta Raifeissen?

Eu am consultat lista asta, dar nu stiu cat este de actuala, asa ca am si sunt sa-mi confirme.
– BCR, BRD, Banca Transilvania, CEC, ProCredit Bank, Romexterra, Alpha Bank, Piraeus Bank, Raiffeisen. - lista era valabila la 20.01.2009, dar s-ar putea schimba

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephyAndre si Miany sper sa va intalniti astazi.
Repede repede sa dau raportul inainte de Miany. Ne-am cunoscut in sfarsit,ne-am plimbat, mancat praji si Miany cu David sunt 2 frumosi. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Azi ma confrunt si eu cu o problema, pana la ora asta Vlad nu a facut kk, nu stiu ce sa fac, daca sa fac ceva, pana acum el avea cam 4 scaune, ieri numai 2 iar azi pana acum nimc, poate pana spre seara isi da drumul la burtica, in schimb azi a plans de dimineata ptr. ca am indraznit sa-l pun in patut cand el nu avea chef si o ora mi-a luat ca sa-l impac( sper sa nu fie nimic grav).Acum doarme in balcon infofolit, ca de iesi afara nu poate fi vorba, prin zapezi.
Mai am o intrebare la fetele care deja au botezat, cine trebuie sa stinga lumanarea de tocul usii, nasii sau parinti?
Si inca o itrebare cand este oportun sa dam cadoul nasilor la: restaurant sau la baita de a 2-a zi?

Pupici

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Daca nu il chinuie burtica nu ar trebui sa intervii .Cred ca ar trebui sa il lasi un pic sa se screama pana sa ii pui ceva.
Zici ca are personalitate ,te-a certat bine ca nu l-ai tinut in brate cand a avut el chef de dragalit.Acum e linistit dupa somnicul la frigulet?
Cu lumanarea nu stiu,nu am retinut cine trebuie sa o stinga.Oricum cred ca e o traditie, or traditiile sunt tare diferite.Noi cred ca la Stefi nu am facut chestia asta.
Cadoul cred ca il vom da acasa ,nu la restaurant.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Repede repede sa dau raportul inainte de Miany. Ne-am cunoscut in sfarsit,ne-am plimbat, mancat praji si Miany cu David sunt 2 frumosi.

Bravooooo, ma bucur ca v-ati cunoscut. Poate ne vedem si bucurestencele intr-un parc fara nameti la un moment dat.
Monisule fi-mea se da la Santiago si tu nu zici nimic?
Ia uitati-va www.youtube.com/watch?v=hkdZI8t6JI4&feature=player_embedded" target="_blank">aici, miine poimiine o vad si cu rujul in mina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Repede repede sa dau raportul inainte de Miany. Ne-am cunoscut in sfarsit,ne-am plimbat, mancat praji si Miany cu David sunt 2 frumosi.

Super ,ma bucur ca v-ati intalnit.Poze?

_
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Lili e dragalasa foc !Cu rujul in mana ,da ,da pregateste-te ca nu mai e mult

_
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
Citat:
citat din mesajul lui AndreclujRepede repede sa dau raportul inainte de Miany. Ne-am cunoscut in sfarsit,ne-am plimbat, mancat praji si Miany cu David sunt 2 frumosi.
Super ,ma bucur ca v-ati intalnit.Poze?
Nu ne-am gandit Poate data viitoare. Cuscri Vezi ca nora-ta a iesit la plimbare cu David, nu si-or prea facut ei ochi dulci ca dormeau, da' nu se stie. Eu mi-am luat de pe wrap.ro si sunt incantata. Acuma nush ce pretenii ai tu, eu m-am chinuit vreo 5 zile si acum ies ca o floare cu nor'-ta in wrap. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia
lili, ziceam ca mi-ar placea un costumas din ala tirolez..acum...ce-or vrea nasii...ca am incredere in gustul lor..iar cu convinsu'....imi spunea al meu ca l-am zapacit cu tot ce inseamna nemtesco-austriac (ca nah, am otzara de radacini in sange )...si a zis ca nu vrea aidoma...mi-a dat insa liber la ceva asemanator
....da, vroiam cu carutul, ca nah...fudulia e mare ....da' m-am linistit ca n-am pe unde trece....si oricum, i-am dat sa pape si a adormit, saracu' copil.....daca nu are altceva de facut..mi-e si mila de el uneori...am senzatia ca adoarme chinuit...
(cu secret crush'ul..nush ce sa zic .....Rares e promis Chiarei....dar, daca accepti, pot fi prieteni buni de joaca (ca si asa nu-l ade decat pe Iulian...si am eu un feeling ca se va intelege bien si cu fetele, la joaca - ta'su a zis aseara ca o sa fie heartbreaker )
(l'as lua si eu in brate....dar in parc ce fac, ma invart ca tuta cu el in brate, pana imi amortesc mainile?....

Pai eu asa merg, mai tineti minte "La Vulturi"? Ca Agripina sau cum o chema, asa inaintez si eu prin zloata cu coletul pretios in brate. Ajung in parculet, zac pe banca cu fundu-n zapada 10 minute si apoi ma rostogolesc inapoi spre casa. Lasa ca vine ea si primavara...
Stiam ca printzesu' e promis, dar au zapacit-o tare pozele pe fi-mea desi sentimentele ei intiale trageau la Iulian care hm, n-o prea baga in seama
Cu privirea aia hoatza, sigur o sa fie heartbreaker, pregateste-te

Mergi la inceput