Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Sabina- felicitari pt rezultatele bune de la eco!
Moni_or - The same ca la Sabina!
Marylenac- bine ai venit! Cu ce te tratezi de toxoplasma?

Am fost de dimineata la Institutul Cantacuzino, joi iau rezultatul, iar daca Doamne fereste, ies pozivive cele 2 toxo G si M imi face si evaluarea riscurilor.
Atat ginecoloaga cat si doctora de la Cantacuzino cred ca ultimile rezultate sunt eronate. Ultimele 3 testari au iesit negative, iar acum a iesit G incert iar M negativ si amandoua au afirmat ca-n caz de infectie ambele trebuie sa fie pozitive.
Mi-a placut ca am putut plati analizele cu cardul (de admirat pt o instutie de stat) si ca cea care baga datele in calculator nu era o simpla operatoare ci medic, care stia ce spune si evalua si rezultatele de dinainte.
Da Doamne sa fie alarma falsa, caci imi ajung drumurile la Fundeni, nu mai vreau alergatura!
O zi buna fetelor!


19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mira ce vis urat...daaa.asa te apuca panica de nastere cu cat de apropie momentul... EU am visat aseara numai prajituri, buuune, comandam in prostie, voiam sa le incerc pe toate...ce bine ca in vis nu ingrasa!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 28+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Nico, pai sigur sunt aiurea rezultatele! Cum sa-ti iasa IgG incert si IgM negativ, cand istoricul tau este de IgG negativ?! Asta ar insemna sa fi contactat toxoplasma in timpul sarcinii, candva dupa ultimul screening, sa fi si trecut deja episodul acut si tu sa fi ramas cu 2-3 anticorpi care sa-ti fi afectat IgG-ul!

Nana 24+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Nico, iti tin pumnii pentru u rezultat ok, insa sunt sigura ca o sa fie bine.

Laurita, eu ziceam ca din contra, cu cat ma apropii de moment,cu atat ma simt mai linistita si cu incredere ca va fi bine... cel putin pana acum, ca cine stie, se poate sa ma apuce din nou panica.

nana, ce frumos suna cei 80 de cm ai tai... eu m-am masurat si in dimineata asta, si in loc de 110 sunt 105... Tot e muuuult, da incerc pe cat posibil sa nu ma mai gandesc la asta.

Mira fericita 24+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Mira, parca vad ca o sa explodez, asa in timp scurt, si o sa fac o burtica mai mare ca a ta ! Oricum am pus 21 de cm si 7kg, si sigur puneam mai mult daca nu pateam necazul cu stomacul, cand o perioada n-am putut manca aproape nimic. Sper numai sa nu se lase cu vergeturi...

Nana 24+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Nana- sper din tot sufletul sa fie asa. Analizele le-am facut asa: aug 2008, aug 2009, nov 2009 si ian 2010 (unde sunt aiurea).
L-am intrebat pe sot daca m-a inselat cu vreo pisicuta, dar spune ca a fost cuminte. Il cred, caci zoofil nu-l vad!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Buna dimineata burtici fericite!

Poftiti la o cafeluta, insa adaugati ceva mai mult lapte, caci azi mi-a iesit cam tare... Azi dimineata Maya mea a fost de milioane... Cand mi s-a pornit alarma la 7 (o melodie nici prea lenta, nici prea saltareata), ea a inceput sa topaie de zor prin burtica pana am apasat butonul de amanare. Dupa 5 minute, cand alarma s-a pornit din nou, ea a inceput din nou sa topaie, si tot asa vreo jumate de ora, din 5 in cinci minute De parca zicea si ea: "Mami, mami, trezeste-te!"

Bilica, vad ca ti-a raspuns Nati la intrebare Eu te invidiez pentru clima calduroasa in care locuiesti... Daca ar fi dupa mine, nu as cobora termometrul sub 25 de grade NICIODATA!!!




Mira fericita 24+cu Maya Alexandra

minunea mea


Mira, si eu asa ma trezesc, tot cu: ...inca 5 minute, pana nu ajung la limita, asa ca sa nu intarzii. Chiar si azi dimineata Cami statea in fund in pat(in timp ce eu mai dormeam cu plapuma trasa pana la ochi) si ma intreaba: Mami, da de ce stam asa mult in pat?! Pai ce sa-i zic, ca e maica-sa o putoare si nu poate sari din pat ca ea cand suna alarma la mobil?!



www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Eu nu am mai facut toxoplasma din septembrie... Trebuie sa repet, ca nu am imunitate, dar o sa ma duc saptamana viitoare, cand o sa fac si toleranta la glucoza. Nu m-am stresat, desi medicul mi-a zis sa repet lunar, insa stand tot timpul in casa si neavand animalute...

Nana 24+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Chiar, fetele cu sarcini peste 24 de saptamani, ati facut toleranta la glucoza (sau glicemia provocata, sau analiza pentru diabet de sarcina, cum se mai numeste)?

Nana 24+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Vai Nati, ce tare esti si ce dulce e Cami a ta!!!!M-am prapadit de ras, pe bune... Eu asa am fost de cand ma stiu cu trezitul de dimineata. Adica mi-e ffff greu sa ma trezesc si aman momentul asta cu snooze Da' ma gandeam ca odata ce o sa vina bb si va avea un program, ma voi trezi si eu prima, precum mama, ca sa le pregatesc pe toate cele necesare. Din cate imi spui tu insa, nu se va intampla neaparat asa Iar asta draga mea, nu ne face neaprat niste putori, ci mai degraba femei odihnite care isi indeplinesc mai usor sarcinile peste zi [:P]

Mira fericita 24+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput