Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elybub spune:

Nana cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Nicoleta, eu eram deja infectata iainte de a ramane gravi cu bb1 dar evident ca nu stiam. intr-adevar e mult mai grav daca te infectezi in timpul sarcinii. Oricum, trebuie tinuta sub control pentru ca din cate am citit, poate avea efecte ffff grave si urate asupra fatului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Mira am luat pt o luna maltofer, apoi m-a trecut pe Ferrum Hausmann....dar tot scade Hb

Roxy 27+ cu Diana

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Ok...Rocsy, cand se trece pe pagina 20, poti sa te apuci....spor

Roxy 27+ cu Diana

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

fetelor, nu va mai coditi, nu e asa greu de schimbat capitolul. l-as schimba eu, dar nu sunt atat de activa p-aici, se scrie intr-un ritm infernal si nu bag mana in foc ca as putea sa fiu pe faza cand se termina cate un capitol.

pentru prima pagina, as avea o propunere, daca o agreati si voi, e ok, daca nu, nu-i bai: propun sa scindam primul mesaj in 2, ca atunci cand derulezi pagina in jos cand scriem mesajul sa nu mai apara tot carnatul ala lung cu lista. la scutece am facut primul mesaj cu introducerea si istoricul paginilor anterioare si al doilea, cu listuta mamicilor si restul linkurilor.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 21+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Am inceput de pe acum pentru ca sunt mai harnica ... oricum imediat este pagina 20
Help : m-am blocat aici : 4. Revii la fereasta cu prima pagina si dai click de stanga pe butonul editeaza subiect pe acre-l gasesti deasupra subiectului, selectezi tot mesajul(ctrl+a), apoi copy
Unde este butonul editeaza subiect ... ca pe cuvant daca il vad ?!

R_ocsy 24 fix Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

stai ca l-am vazut

R_ocsy 24 fix Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

Capitolul37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Nati- frumoasa poveste si la voi! Cum l-ai convins sa vina el in Republica si nu ai venit tu in Romania?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

nu prea a iesit nici linkul aici, nici pagina de inceput de la cap. celalalt .
cine a comis-o , sa mai incerce o data .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 21+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput