Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Ce povesti frumoase de dragoste incep sa apara pe aici !
Ma dor fesele de la atata stat in pat, indiferent ca mai si ridic din cand in cand ca sa nu intepenesc !
ROXI si eu stiu ca incepand din luna a 7 putem sa ne luam linistite prenatalul. La inceputul sarcinii, simtindu-ma si bine , nici nu ma gandeam la el ... acum s-au mai modificat treburile si cred ca voi renunta cat de curand de mers la cabinet. Concediu medical mai am pana joia urmatoare, dupa aceea mai vorbesc ce doctorita sa vad ce spune, as vrea sa ma consulte mai repede si nu doar pe 18 cand avem programarea !

R_ocsy 24 fix Ana Sofia

Mergi la inceput

Nana : a da ... am uitat ... si mie imi place numele ales
Sabina : mersi pentru pupic ! unul si de la mine !

acum m-a luat cu calduri, tot am transpirat !!!

R_ocsy 24 fix Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Rocsy Te inteleg cu dormitul asta... nici mie nu mi-e tare usor. Eu mi-am comandat perna de gravi, impreuna cu Alina si Corina. Sapt asta tre sa vina comanda, iar dupa ce o folosesc te anunt cat e de confy si daca merita sa-ti ei. Poate o sa mai poti dormi si tu noptile

Nati, te asteptam cu vesti de la eco, sa ne spui ce ascunzi in burtica

Roxy, ce de analize... Ce supliment de fier iei?

Mira fericita 24+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

mommy_to_be eu iau maltofer fol..una pe zi o sa imi repet hemoleucograma si daca este nevoie marim doza la 2/zi
fetelor va multumesc frumos pentru felicitarisi vi le intorc cu mult drag

25+ Matei ...

Mergi la inceput

Mira : chiar te rog sa imi spui , azi noapte am ajuns sa ma gandesc si eu la ele ... oare cum or fi si daca sunt intr-adevar folositoare ! Multumesc anticipat

R_ocsy 24 fix Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Foarte frumoase povestile voastre de dragoste.....eu l-am cunoscut pe sot printr-un site ....ne-am intalnit intr-o seara la 10 noaptea si mi-a dat nr de telefon daca mai doresc sa ne vedem....peste doua zile l-am sunat....de atunci ne-am intalnit in fiecare zi...in vara aia am mers la mare impreuna si apoi incet incet m-am mutat la el. El nu reusea sa retina ziua in care ne-am intalnit...asa ca la cinci ani ne-am cununat civil (poate retine si el)si acum la aproape doi ani...vine bubulina. Anul trecut a fost bun pt noi.....bb si ca ne-am luat un teren la Bolintin Deal. Asa ca nunta vrem s-o facem acolo la inaugurarea casei.

Nana si Rocsy....hotarati-va care incerca sa faca capitol nou....o sa fiu si eu prin preajma, daca aveti nevoie de ajutor

Roxy 27+ cu Diana

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elybub spune:

Hello, nu am mai scris am avut ceva de lucru la o lucrare de disertatie pentru un baiat - mi-au iesit ceva bani in plus pt bebelina...desi acum sunt in vacanta tot gasesc eu ceva de lucru...nu am stare.
Fetele care sunt analizele de sange care se fac acum in ultimul semestru de sarcina?Se pot face la medicul de familie ca doctora mea cea noua e la Constanta si nu am mai trecut pe la ea de mult cu zapezile astea?
Secretie cand se recolteaza?
in rest vroiam sa intreb daca e normal , am niste mici intepaturi ascutite in partea dreapta jos din cand in cand astea sunt un fel de contractii?
Si inca ceva de la eco morfo fetala mie nu mi-a dat decat poze voua v-a dat si filmuletz?

Ely23+cuAndra

Mergi la inceput

Hai ca incerc eu ... sunt curioasa cat o sa dureze

R_ocsy 24 fix Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui rosanne

Nana si Rocsy....hotarati-va care incerca sa faca capitol nou....o sa fiu si eu prin preajma, daca aveti nevoie de ajutor

Roxy 27+ cu Diana

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Hai ca ma apuc eu, daca nu insista Rocsy, bineinteles .
Roxy, te rog stai cu ochii pe mail-ul comun, sa am unde "striga" dupa ajutor!

Nana 25+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Rocsy, cedez initiativa, ca ai fost mai rapida!

Nana 25+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput