Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 17
n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mommy_to_be Va pup burticute, si va doresc o zi suuuuuperba!!! La fel ca voi ![]() Mira fericita 24+cu Maya Alexandra minunea mea |
Mersi Mira, la cat sunt de bosumflata de la lipsa de somn, chiar am nevoie! Si tu la fel sa ai!

Nana
25+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
mommy_to_be spune:
nana imi place mult numele ales pentru fetita. e bine ca i-ai facut pe plac sotului:).Si eu ma lupt cu al meu sa ramana Alexandra (dupa el), insa mi-a zis ca inca se mai gandeste...
Nati, mama. ce crestere spectaculoasa!!! Bucura-te si mandreste-te cu ei, ca ai cu ce!!! Eu nu stiu cat aveam inainte si cat am acum in sani. Oricum, si eu aveam sanii mititei, iar acum nu pot sa zic ca au aprut modificari mari . Atata ca mi s-au rotunjit ca niste mingi, sunt tepeni si fermi de parca i-am siliconat (insa nu cat sa se umfle, ci cat sa stea stana)
Eu ma intalnesc cu sora-mea cam la 10 zile, si de fiecare data face alte constatari. Tura asta mi-a zis ca am sanii ca 2 pietre![]()
Mira
fericita 24+cu
Maya Alexandra
minunea mea
Crissy_C spune:
Mira, multumesc
Dar tare as prefera sa am burtica mai mare si, odata cu ea, si pe bebelina. In schimb eu am impresia ca mie imi creste fundul 
Vai visul asta cu New York-ul este si al nostru, de mult am tot zis ca mergem dar faza cu viza ne-a speriat si pe noi, in ideea in care imi iau bilete si tot si ma trezesc ca nu iau viza
Acum nici atat nu cred ca mi-ar da-o, insarcinata cum sunt, probabil s-ar gandi ca vreau sa nasc pe acolo
Dar auzisem ca au de gand sa scoata viza in curand 
Nati, bafta multa la eco astazi, te asteptam cu cele mai bune vesti, si sa afli odata sigur 100% ce se cuibareste in burtic.
Cristina, fericita
21+ cu
Patricia
NicoletaB spune:
Nana- frumos nume! Noi inca nu ne-am decis!
Anamaria - si la voi e povestea de dragoste frumoasa, la multi ani inainte!
Mira- eu vreau capuccino, ca n-a mai baut gura mea de mult unu!
19+ 
Ioana5255 spune:
Neata fetelor,
eu sunt cam ametita in dimineata asta.Nimic nu imi convine, nimeni nu imi intra in voie.
Cami super tasre faza cu inelele. Mama mama ce de ghidusii face Cami a voastra. Aseara m-am enervat pe Ale si i-am zis ca plec in alta camera, ca nu mai vb cu ea si ea facea> Nu pleca mami, nu pleca iubirea vietii mele. Sa iti fie de bine sandwichul. Si eu am bagat unul cu nutella. Eu nu sunt fan State, nu stiu de ce, dar ma scot din sarite cu sistemele lor de securitate si ca se cred buricul pamantului.
Vero La multi ani sotului, sa fiti sanatosi, ce tinerei sunteti. Al meu implineste 35 anul asta si eu 33.
Laurita asa e, ai dreptate. Si eu o tin pe Ale de vineri in casa, de cand e racita, nici la activitati nu am mai dus-o. Acum nici nu stiu ce sa fac, parca as intrerupe de tot, sunt ingrozita de scarlatina. Si iar e epidemie.
Crissy asa e, Ale o sa ma ajute mult, dar sunt situatii cand se joaca cu nervii mei si cum ei sunt intinsi la maxim, nici eu nu mai tin la tavaleala.
Si mai voiam sa scriu, dar neuronii mei cedeaza unul cate unul 
Sabina
28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
mamanati spune:
Nana, ce urat ca nu poti dormi noaptea. Eu dorm destul de bine acum, pentru ca stiu cum e intre 35-42.
Asa cum spui recupereaza ziua.
Da ce povesti de dragoste frumoase!
Pe mine toata lumea ma intreaba: Da cum ti-ai facut cunostinta cu sotul, tu din Chisinau, el din Constanta? SI le povestesc ca acum 10 ani (wow, nici nu-ni vine sa cred!) am castigat un sejur la Eforie cu bonuri valorice la restaurantul in care lucra ca sef de sala. Eu, pe atunci, proaspata absolventa, cu prietena mea (acum nasa Cameliei), veneam la distractie la mare, si ne-am promis: fara baieti(eram dupa o despartire cu un tip). I-am zis prietenei: sa nu vad si sa nu aud de nici un baiat!
Si evident la masa mergeam la restaurantul unde lucra viitorul sotior. In fiecare seara primeam cate un drink din partea casei. Si tot asa pana cand vara urmatoare am petrecut-o aproape toata impreuna. Apoi a venit si la Chisinau. Iar 3 ani mai tarziu, intrun restaurant pe malul marii, mi-a pus un inel de logodna in paharul cu sampanie(totul s-a intamplat fara sa observ) Apoi imi spune sa bem sampania pana la fund. Am prins inelul cu buzele(si mai tarziu radea de mine, si tot zicea: Ce bine ca nu l-ai inghitit!) Iar anul viitor ne-am casatorit si am sarbatorit la restaurantul unde ne-am cunoscut!
Gata tre sa fug la eco,
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
21+
rosanne spune:
BUna dimineata burtici
M-am masurat si eu in dimineata asta si am 98 cm in zona buricului....dar nu m-am mai cantarit ca nu vreau sa ma sperii ![]()
Am si eu o problema....cand se intra in prenatal, adica la cate saptamani, ca la cate luni stiu. De la RUNOS mi-au spus ca pot sa intru la 7 luni.
Apropo de analize...eu lucrez in domeniu si in perioada asta a sarcinii am fost obsedata.....mi-am facut analize cat pentru toata viata....din cauza ca am probleme cu tiroida...fac analize hormonala in fiecare luna. Hemoglobina scazuta am avut si inainte de sarcina si stiam ca o sa am probleme....la 12 saptamani aveam Hb 12,4, apoi la 16 saptamani 11,1. De atunci am luat fier....acum am 10,7....va dati seama ce valoare ar fi fost daca nu luat fier suplimentar.
In setul de luna asta am facut si analize la secretii...tot ce se poate....streptococ beta hemilitic, fungi, coloratii, chlamidia si mycoplasma...cu toate ca ultimele au fost negative. Am aflat ca culturile din col nu se mai fac dupa 28 de saptamani...risc de nastere prematura. Si streptococul se face dupa 25 saptamani....indicatie de la ginecolog la 32 si 36 saptamani.
Acum astept rezultatele...
Luna viitoare o sa refac listeria si toxoplasmoza....pt ca au fost negative prima data.Sper sa fie de ajuns
Roxy
27+ cu
Diana
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
r_ocsy spune:
Neata !
Nici eu nu am dormit foarte bine azi noapte ... aceasi problema ca si Nana ... nu imi gasesc pozitia. Pe partea dreapta nu mai pot, parca simt pe bebe cum apasa pe ficat , pe stanga am impresia ca imi intind musculatura uterului, am senzatia ca tine ( si la cat sunt acum de obsedata de contractii ) , pe spate nu este indicat si tot asa. M-am tot plimbat la baie, sotul stresat ma tot intreba daca sunt bine la care mai nou marai ceva in loc de raspuns ( mi-e asa de mila de el , ca e si el bietul ingrijorat , dar tot nu reusesc sa ii raspund mai frumos ) si uite asa a venit dimineata . In concluzie sunt cam ciufutica acum !
R_ocsy
24 fix
Ana Sofia
Ioana5255 spune:
Nati sa vii cu vesti bune de la eco. F frumoasa povestea voastra de dragoste.
Rocsy 
Bilica ce frumos,ca stai acolo la caldurica. Ce bine tre sa fie. Eu m-am saturat de atata frig si zapada.
Sabina
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Ioana5255 spune:
Nana si mie imi place numele. Si daca o alinta Nana mica ce? Mie imi place mult mult porecla de Nana.
Sabina