Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui bilica

NATI e super bine cai isteata sisi cere scuze si te inmoaie cu vb dulci,iti vine so mananci cred,cum so mai certi?...cred ca iti seamana tie asa de isteata si sireata

22+

Da, Bilica, asa e, dar ii seamana mai mult sotului si fizic si la caracter. E foarte iute, eu sunt mai inceata si mai cumpatata, mieroasa sunt doar cu sotul. Si mai e si curioasa foc: nu preiau nici un apel telefonic fara sa-i dau raportul cine suna si ce vrea. (Aici e soacra-mea'n picioare!) Da fraza: Mami, esti cea mai dulce! am auzit-o azi prima data. Cred ca i se face dor la gradi de mine ca e full time acolo.

Aha, deci ai pile la maternitate in SUA?!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Madamar,chiar acum aspiram si ma gandeam la tine ca ai disparut....bine ca teai reintors!
Da NATI,fa rost de visa si bilet doar si mergi cu mine...ce zici?ca se rest ma ocup eu !

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Ce faceti fetelor, va formati un club de nasteri in Americi?

Taman am primit o scrisoare de la Nestle....Cica stiu ca sunt insarcinata, etc si ca urmeaza sa primim un pachet cu mostre de la ei peste 8 sapt....

Si asta numai ptr ca atunci cand mi-am luat blugii de gravida am completat un talon pe acolo. Mama lui de marketing direct.

Sa aveti o zi faina, numai cu vesti frumoase

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Nui rea ideea arturici....nu ne vrei langa tine?
Bune si taloanele astea uneori...
Miam facut vin fiert ca aveam pofta si nu am baut o cana inca si ma luat cu rau,auleu ce mia trebuit....,cred ca mam imbatat...

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Bilica pe caldurile alea bei tu vin fiert???Ai grija ca ametesti copilul! Mama eu asa nebauta sunt de vreo 3 ani!! am spus ca ma delectez si eu cu sun Sherridan's cand termin cu alaptatul, dar nu am apucat. am ramas gravi imediat. acum iar astept macar un an jumate!
Nati ce dulce e aia mica. Dupa ce ca e papusa, mai scoate si perle d-astea!
Maryasa sunt guvernantii nostri aberanti, noi i-am ales Legea mamicilor sa nu se schimbe, deocamdata e suficient pentru noi

Am pus vita la fiert de ciorbica. Pentru felul 2, mai ma inspir de pe bloguri.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 28+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Eu credeam ca-s prima pupaza aci pe forum si altii fac ciorba la ora 7, pai e normal?
Laura- nu aveti somn? ca asa as leneviiiii, dar deh serviciul.....
Oricum frumoasa si povestea voastra de dragoste!
O zi buna fetelor!
Asa astept 1 martie....., of, of, mai, mai

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

neata fetelor
sper sa va gasesc odihnite si in stare maxima
Madamar ai putea sa imi trimiti un link cu coeficientii legii unice? caci atat eu cat si sotul vom fi atinsi de ea
astazi e zi de sarbatoare...sotiorul face 30 de ani..e tare crispat, ...azi dimineata l-am intrebat" ce faci batranule? :))" cum sa nu rad de el?!...mi-a raspuns..bine juno ;))
daca va intrebati daca am pregatit ceva...noup..nimic nimic dar poate au pregatit socrii
lipsa de magneziu se rezolva prin consumul de nuci...2 nuci pe zi iar lipsa de calciu prin consumul de seminte de susan...o lingura de susan= 8 pahare cu lapte
si eu mi-am luat ieri unguent de arnica....sper ca nu e contraindicat caci deja l-am folosit pe spatucul meu dureros
va imbratisez

25+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Veronica- La multi ani pt sot! Si al meu face anu' acesta 30 si nu-i place cand ii zic ca imbatraneste si schimba prefixul. Ma tot bombane" De ce ma faci batran, ce am implint 30 si nu stiu?", dupa aceea sta si zice " Oricum, noi (barbatii) aratam mai bine la 30 decat voi (femeile)"! si cica nu au orgoliu' privind aspectul lor, ii macina si pe ei gandul de imbatranire.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Veronicach sotului si petrecere frumoasa
Nico asa e, e nedrept, ei au viata mai lunga decat noi...uof! noi imbatranim repede. Dar inca nu ne facem probleme.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 28+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

Neata,

cu greu reusesc sa citesc ce tot povestiti aici!
Sper ca nu au mai fost vesti rele si ca fetele cu probleme sunt bine!

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Fetelor, o sa va plictisesc cu problemele mele dar m-am mai uitat acum pe ce mi-a scris dr Iosup pe eco, si am si probleme cu placenta, se pare: gradul 2 de maturitate, grosime maxima 46 mm. Stie cineva ceva despre asta? E mult gradul 2 de maturitate? El mi-a zis ca sunt (eu, nu placenta) cam obosita, sa ma odihnesc mai mult, sa beau mai multa apa, sa iau MagneB6, dar mai multe detalii despre placenta nu mi-a dat :( si nici eu n-am intrebat ca deh, habar n-aveam atunci pe moment ce-i aia gradul 2 de maturitate.

Sorana, merci

Cristina, fericita 21+ cu Patricia

In trimestrul doi e ok,fii linistita ca daca erau probleme iti spunea sa iei legatura cu medicul,sa te interneze,sa faci ceva.Eu cand am o nelamurire cu analizele fug repede cu ele la doctor sau il sun si intreb,sa nu fac 13-14 degeaba.Stiu ca nu e genul care sa ma sperie nemotivat,am incredere.

pentru durerile de spate am vazut la farmacie niste plasturi cu ardei iute si inca o planta din asta facatoare de bine,nu cred ca au contraindicatii la sarcina(?!?)pe mine deocamdata nu m-a mai suparat spatele,e drept ca ma si odihnesc cum trebuie,nu mai stau 10 ore in popou pe scaun,la servici...

natice nazbatii face si mandra ta...si a mea e la fel,apoi vine la mine si zice "mami,dar eu chiar te iubesc foarte mult"

Sambata ma duc la un botez asa ca ieri am fost prin magazine sa ma uit de cadou si abia,abia m-am abtinut sa nu mai iau ceva si pentru zanele meleAviz amatoarelor,singurele reduceri interesante in Unirii le-am vazut la Crido Kids,daca va intereseaza-bluze,puloverase si pantaloni la 19-29 de lei,chiar frumusele.In rest...reduceri din alea de la 100 la 80 de lei un puloveras minuscul.

arturicimor de ras,cica "stiu ca sunt insarcinata"!
stim ca esti gravida,venim sa te ingropam in mostre,nu scapi...cumpara,cumpara!

macar tu ai completat un talon,te asteptai,dar sa vezi ce de oferte primeam eu fara sa fi completat nimic nicaieri,de te simti naibii spionat.adica am completat un talon de tombola la un targ cu produse pt bebelusi si cred ca de acolo mi s-a tras.

pe mine ma enerveaza astia cu mostrele lor,din maternitate am plecat cu o valiza de mostre si reclame la lapte praf...si cica te incurajeaza sa alaptezi natural,dar vin repede cu biberonul de lapte,apoi acasa daca vrei trebuie sa continui cu acelasi tip de lapte,si uite asa infloreste industria.traiasca!

veronicach la multi ani sotului tau!

ce povesti de dragoste depanati voi aici???
la noi nu a fost dragoste la prima vedere,dragostea a venit tarziiiiuuu la inceput chiar i-am zis ca vreau o relatie fara implicatii-eu ,gigi duru.uneori glumesc si ii spun ca il iubesc exact ca la inceput

Va pup,va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput