Copilasi de Iulie-August 2004 (38)
Raspunsuri - Pagina 13
roxanaz spune:
neata!
nici azi nu va zic ca ninge in continuare
mi-e cam somn si nu prea am chef de nimic, in premiera in viata mea am venit la munca in blugi ca nu mai suportam... nah, e marti
Dana, Robi, sanatate multa copiilor.
Andries, da, tare frumos la azuga. sper totusi sa apara hainutele. tabara a fost organizata de gradi?
Daria tu cum te simti azi?
ma duc la munci... sa aveti o zi buna de tot!
szivarvany spune:
Buna dimineata, fete iubite
Avem zapada asa ca diseara mergem la patinoar, poate aduc si poze "noi"
Multumesc de intrebare, sunt fresh, am dormit ca un urs in timp ce Giulik s-a dat cu rolele - din categoria mama denaturata efectiv am picat lata si am "atipit" o ora un somn d`ala de face cat 100 de ore
Pupam Vicu, multa sanatate
Roberta, cum e Matei ?
Andries, sunteti curajosi cu totii !
Restul de gagici ???
Strigam catalogul ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
cristalina spune:
Neata!
A mai nins de-o palma, ca nu era destul. Masina noastra nu se mai vede din nameti.
Mi-am propus ca azi sa ma tavalesc cu fetele prin zapada...Nu stiu cand mai prindem asa o iarna. Azi am de gand sa fac mergem de-a busilea toate trei prin nameti....:)))
Roxana, la noi blugii's uniforma...:)))
Ca sa nu povestesc ca atunci cand m-am angajat (eheheii) veneam vara in bermude facute din blugi taiati, ca deh, era cald...Il apucau pe sheful meu transpiratiile (membru corespondent al Academiei, om serios, Dumnezeu sa-l odihneasca).
Andries, intrebare intrebatoare. Spune-mi si mie te rog frumos de cine e organizata tabara si cat v-a costat...?!
Aseara am intrebat-o pe Maria daca vrea si ea in tabara, sa se duca cu alti copii...a inceput sa planga, ca ea nu vera fara mami si tati!
John a zis ca trebuie sa o prelucram de pe acum ca sa plece in vacante cand o fi la scoala...:)
Si acum ce doare mai tare...ajutooor!
Am un torticolis, niste intinderi de muschi, dureri de gat si spate, nu stiu ce o fi de fapt. Ma tine asa de cateva luni, dar in ultimul timp sunt asa de urate ca imi trebuie cate juma de ora sa ma dau jos din pat.
Azi dimineata la 5 m-am trezit (ca pe la 5 dimineata ma trezesc de durere...) si am ajuns in bucatarie de abia la 5.30 sa iau un algocalmin (ca nici nu stiu ce sa iau!)
L-am pus pe John sa maseze cu nurofen gel, dar nu mai tine ca deja nu ma mai pot misca si ma doare non stop...Unde sa ma duc!? Ce doftori se ocupa de d'astea?!
Nenea farmacistu' mi-a zis sa iau nurofen si sa stau calma ca trece...
Pe principiul asta am functionat pana acum, dar deja nu mai pot...
O zi buna tuturor.
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristalina Am un torticolis, niste intinderi de muschi, dureri de gat si spate, nu stiu ce o fi de fapt. Ma tine asa de cateva luni, dar in ultimul timp sunt asa de urate ca imi trebuie cate juma de ora sa ma dau jos din pat. |
algocalminu nu prea face mare scofala. iti trebuie un anti-inflamator - ketoprofen de principiu - si un relaxant muscular - mydocalm. iar masajul cel mai bine il faci cu fastum gel sau ben gay - dar cel pentru musculatura, nu cel pentru articulatii.
szivarvany spune:
Cristal, ioi !
Eu ma tratam cu ceva unguent naturist cu venin de albine buuuun rrrau
Spor la tavaleala in zapada
Apropos tinuta: noi cand ne imbracam altfel decat blugii jerpeliti - cu totii - ne intrebam daca a picat careva in dulap de a venit intolit
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
roxanaz spune:
mai, la noi e dress code. si sunt asa obisnuita de mai mult de 10 ani incat in rarele conditii in care vin in blugi ma simt tare alien. asa ca.... intelegeti-ma.
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Apropos tinuta: noi cand ne imbracam altfel decat blugii jerpeliti - cu totii - ne intrebam daca a picat careva in dulap de a venit intolit Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela |
Si la noi tot tinuta casual, dar nu neaparat blugi...cind vine cineva mai office, mai elegant, il intrebam daca a fost la interviu... sau daca se insoara...
Nu mai zic nimic de zapada...mai am putin si iau Xanax...
Cristal - ben gay, voltaren - eu de astea folosesc cind face sotul torticolis...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kim222 spune:
Monicule daca nu trece cu ce a zis Rox, mergi la balneofizioterapeut. Uneori o simpla infectie cu un cortizon ajuta!
Noi am venit pe jos..cu maxi taxi dar am ajuns acasa..a inceput sesiunea si dr era ocupat cu studentii,asa ca ma apuc de curatenie..
Rox mergem maine??
cristalina spune:
Roxana, te inteleg, ca avem colegi care nu se pot duce decat in costum la servici...
La noi a fost mai greu cu mama soacra . Cred ca i se ridica tensiunea cand ne vedea....hehehe. Acum s-a mai obisnuit, am inceput sa renuntzam la tricouri si sa trecem la combinat blugi cu camasi/bluze...ne-am intalnit la jumatatea drumului...
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
corianai spune:
Hop si io
Nu am mai dat pe aici din cauza de motiv de discutiuni naspa pe acasa care-mi generara o stare de mare cacao...
Saptamana asta e bunicul de la Stockholm la noi, ne ajuta sa renovam o camera, fosta bucatarie care se transforma in birou. El face saracul munca cea mai naspa ca "meseriasii" pe care i-am gasit sunt domni mari, unu e vopsitor, unu e electrician, unu instalator, dar nu pun manuta nici de frica la chestiile naspa (gen sapat santuri in peretii mei de 100 de ani pt tras cabluri...)
Eva profita si ea si mai trage chiulul putin de la gradi.
Sanatate multa bolnaviorilor si eu sunt cu nasul in pioneze, si iarna asta nu ne mai da pace nici noua... dupa ce cinci ani am tanjit la zapada acum m-am acrit de trenuri suspendate si doua ore pe drum pana acasa (in loc de una cum fac de regula)
Cristal mie mi-a trecut incotopeneala de ceafa cu acupunctura si ultrasunete, m-a chinuit ani de zile si dupa cateva sedinte de fizioterapie a disparut. apropos vazut raspunsul cu SEMu dar la polimerii mei AFMu e sfant... din pacate
o zi faina, pup