sarcina si col deschis
Raspunsuri - Pagina 2
carmickey spune:
buna,
daca nasti pe bebe la 8 luni nu sunt sanse de supravietuire? vorba lumii spune ca daca nu il nasti la 7 luni,obligat va trebui la 9 luni....
sa zicem ca nasti la 8 luni si cateva saptamanii,s-au chiar aproape de 9 luni,chiar nu are sanse sa traiasca???
andra_s spune:
stanucel eu am nascut pe 19.01.2010 la 33 de sapt si 3 zile, deci la 8 luni si, Doamne ajuta, sunt cu bebe acasa. cred ca asta cu nasterea la 8 luni este mai mult un mit, dar ca sa fii tu linistita in cazul unei nasteri premature, fa injectii cu dexametazona pentru maturarea plamanilor bebelusului si nu va fi nicio problema.
si ca sa treci mai usor peste aceasta perioada de stat in pat gandeste-te ca o faci pt binele bebelusului tau, si o zi in plus la mamica in burtica conteaza atat de mult!!! eu am avut copilasul o saptamana la terapie intensiva si am vazut acolo atatea cazuri de copii nascuti prematuri, cu atat de multe probleme de sanatate din cauza nasterii inainte de termen, care se luptau sa traiasca, sau mai grav, erau ajutati sa supravietuiasca de tot felul de aparate 
micutul meu s-a nascut cu niste mici probleme de sanatate, care in timp sparam sa se rezolve si acum ma gandesc ca as fi stat si in cap ca sa pot sa il mai fi tinut putin in burtica ...
imi pare rau daca este trist mesajul meu, dar am vrut sa iti spun cat de important este sa mai stea bebe in burtica si sa treci mai usor peste statul in pat, stiuca este plictisitor, si eu am stat 5 sapt in spital inainte de nastere si te inteleg 
POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan
Suntem cei mai fericiti parinti!!!
fecian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micos Buna Eu am avut colul deschis si scurtat din saptamana 17. Dupa 2 sapt. de stat la pat colul si-a revenit. Uterioar au inceput contractiile si ca atare colul iar sa-a scurtat si s-a deschis.Din saptamana 28 pana in sapt 36 cand am nascut am stat la pat. Exemplul meu nu trebie neaparat sa fie o regule, fiecare organism reactioneaza intr-un anumit fel. Sanatate multa tuturor si nu va pierdeti speranta. Pana la urma totul o sa fie bine |
buna
Sunt si eu in situatia ta. Mie mi s-a scurtat colul si e destul de moale (ca si buzele). E deschis pe exterior insa se mai simte ceva fermitate in el, semn ca e inca inchis pe portiunea ramasa.
Intrebarea mea e cum ti-ai dat seama ca ti s-a scurtat colul (ceva intepaturi in col, etc)?
In afara de stat la orizontala ai mai luat si alt tratament?
Sa ma ierte stanucel ca intru peste subiectul ei, insa PM nu ii pot da fetei. Mersi de intelegere.
Felicia,
de pui Gabriel (23 Mai 2008) si
17+ cu bulina
Nasterea lui
Gabriel _
Simply happy!
dananagi spune:
buna fetele.va doresc multa sanatate si sa aveti putere sa rezitati la pat.totul pt bebe.
lamuriti-ma si pe mine.eu am deja doua pierderi si acum sint gravi in 13+.inainte de a ramane gravi am avut un tratament pt col,care era mereu deschis,dar acum sint bine.sper eu.dar de vreo doua sapt simt niste intepaturi inauntru(nici nu stiu cum sa explic ce simt)si citeodata sint puternice de ajung sa le simt pina la fund.si ma cam gindesc si eu sa nu mi se deschida colul iar.ce simptome sint cind e deschide colul?si se vade la eco daca sa deschis colul?pe 9 martie am programare la eco.
va rog din suflet ,care aveti prb asta ,daca ma puteti ajuta.
si sanatate multa.
12+
mami de roby(1993)si radu(2002)
mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt)
cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita
carmickey spune:
fecian nu este nicio suparare, iti urez o nastere usoara si fara probleme...:)
am nascut la 38 saptamani o fetita de 3.200 grame, sanatoasa, acum are 10,5 lunite, si a inceput sa faca primi pasi
nu imi pare rau ca am stat in pat...stiti fetelor acum as mai vrea sa stau,dar nu ma lasa fetita... ![]()
Poze
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana
si adolescent Paul Florian
ana_micutz spune:
sal.imi pare pt ce ti sa intamplat si sper sa fie totu bn pana la urma.ma mir k nu ai simtit contractii sau cv.nu ai avut dureri???