Trombofilia o cauza a infertilitatii - 21 -
Raspunsuri - Pagina 21
tamaryllis spune:
Fetelor, revin si eu cu o intrebare: ce tratament ati mai primit pt C677 heterozigot? Ca eu vreau sa fac o comparatie intre tratamentul meu si al altora. In afara de mutatia asta mai am proteina S la limta inferioara eu am 60 si limita este de 55 (parca). Eu am primit 0.4 Clexane de la Uscatescu incepand cu prima zi de stimulare si mi se pare cam mult.
In martie merg si la Kovacs, la Budapesta, dar prevad ca si lui o sa i se para cam mult si nu stiu la cine sa mai merg (cineva care sa imi dea o schema de tratament, nu sa-mi spuna ca e medic de laborator si nu da tratament).
Pisumic, ce varsta ai? Te intreb pt ca valorile de referinta la NK-uri sunt diferie de valorile de pe buletinul meu de analiza. Am mai discutat cu Miki despre chestia asta si am ajuns la concluzia ca valorile pot sa difere datorita varstei. Valorile mele de referinta sunt mai mici. Te intreb pt ca vreau sa confirm ipoteza asta (sau nu!).
Si eu am NK-uri marite usor- am 21% la un interval d 2-18% si 466 la un interval de 33-335. Tratamentul este prednison. Daca gasesti un medic care sa se priceapa la chestia asta, sa ne spui si noua. 
Eu cred ca daca incep fetele sa isi faca analiza asta, vor fi multe cazuir de nk-urile marite. Pana la urma valorile de referinta sunt o medie a cazurilor studiate de cercetatori, deci nu sunt niste valori batute in cuie. Acum...ori ma imbat cu apa rece, ori am dreptate.
Va pup si scuze de off topic!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
bytzi spune:
daria,activeaza-ti PM ca sigur te vor ajuta fetele![]()
Voiam sa te intreb, o histeroscopie ai facut?nu ti-a fost recomandata de dr?
miki
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
daria76 spune:
Nu stiu daca am activat PM, dar am primit un mesaj mai demult. Nu am facut si nici dr. nu mi-a cerut.In afara de endometru care e "SUPER OK" cum zice dr. I., altceva nu mi-a cerut.
bytzi spune:
daria,nu-l ai activat
pt activare:in stinga sus in meniu-clik pe mesaje private-iti apar 4 casutze in dreapta sus -clik pe options - activare mesaje private si trimiti
pt a citi mesajul privat,tot din stinga sus-clik pe mesaje private si il gasesti in inbox
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
Valentina_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tamaryllis Fetelor, revin si eu cu o intrebare: ce tratament ati mai primit pt C677 heterozigot? Ca eu vreau sa fac o comparatie intre tratamentul meu si al altora. In afara de mutatia asta mai am proteina S la limta inferioara eu am 60 si limita este de 55 (parca). Eu am primit 0.4 Clexane de la Uscatescu incepand cu prima zi de stimulare si mi se pare cam mult. In martie merg si la Kovacs, la Budapesta, dar prevad ca si lui o sa i se para cam mult si nu stiu la cine sa mai merg (cineva care sa imi dea o schema de tratament, nu sa-mi spuna ca e medic de laborator si nu da tratament). Pisumic, ce varsta ai? Te intreb pt ca valorile de referinta la NK-uri sunt diferie de valorile de pe buletinul meu de analiza. Am mai discutat cu Miki despre chestia asta si am ajuns la concluzia ca valorile pot sa difere datorita varstei. Valorile mele de referinta sunt mai mici. Te intreb pt ca vreau sa confirm ipoteza asta (sau nu!). Si eu am NK-uri marite usor- am 21% la un interval d 2-18% si 466 la un interval de 33-335. Tratamentul este prednison. Daca gasesti un medic care sa se priceapa la chestia asta, sa ne spui si noua. ![]() Eu cred ca daca incep fetele sa isi faca analiza asta, vor fi multe cazuir de nk-urile marite. Pana la urma valorile de referinta sunt o medie a cazurilor studiate de cercetatori, deci nu sunt niste valori batute in cuie. Acum...ori ma imbat cu apa rece, ori am dreptate. Va pup si scuze de off topic! incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!![]() MTHFR C677T heterozigot Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate... Dupa Ademar Barros, poet brazilian. |
Buna Tamarillys

Eu am mutatia C677 genotip heterozigot, in rest, toate analizele de trombofilie ok, facute atat la Coltea cat si la Fundeni.
Mie dr Uscatescu mi-a dat preventiv , pentru ca am 3 sarcini oprite din evolutie, acid folic, vit e forte-zilnic , Vit C-1/zi si aspenter 1 la doua zile. Mi-a mai spus ca la primul test pozitiv de sarcina sa merg la Fundeni pentru a-mi prescrie clexane.
Succes
Doamne, da-le la toti, dar da-mi si mie!!!
Valentina
tamaryllis spune:
Deci nu doza de clexane stabilita. Mie mi-a zis ca 80% din populatie e pozitiva. Dar nu 80% din populatie face clexane in timpul sarcinii.
Multumesc!
miki-miki spune:
Buna fetelor
, imi cer scuze, sunt plecata si nu am acces la net f des.
Tamy doza e buna, ti s-a dat pt Prot S nu pt mutatie. Deficienta de Prot S e pb mare.
Pisuc ai pm.
Am sa va deschid un nou capitol acum.
Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin
miki-miki spune:
Va invit la un capitol nou si norocos
aici
Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin
rocris75 spune:
Daria, ti-am trimis PM.
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot